ay...n
Sayın Şükran Telci, son derece ilgili, donanımlı ve mesleğinin gerektirdiği hassasiyete sahip, mükemmel bir hekim. kesinlikle tavsiye ediyorum.
el...f
Hayatımdaki pek çok sorunuma ortak olan tanıdığım en iyi psikiyatris diyebilirim. Olaylara farklı bir pencereden bakmamı sağladı. Şuandaki mutluluklarımı kendisine borçluyum. Çok teşekkür ederim Şükran Hanım
bk...u
öfkemi durduramadığım için doktor hanıma gittim. Bugüne kadar hep ilaç veriyordu gittiğim doktorlar, ilk kez Şükran hanım ilaçsızda bunu halledebileceğimizi söyledi. Terapi görüşmeleri ile öfkemle başetmeyi öğrendim.Çok mutluyum.
av...a
İyi bir psikiyatrist. Panik ataklarımın üstesinden gelmemde çok yararı dokundu. Gerek telkinleri gerekse tedavisi neticesinde çok daha iyiyiyim artık. Tavsiye ederim.
ay...r
Şükran hanım ..Aile içimizde ki sorunları sandığımızdan daha kısa sürede çözüme ulaştırdı . bizim için gösterdiği sabır ve ilgi için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.. işinde göstermiş olduğu başarısına ve azmine aynı zamanda bir eş ve çocuğuna annelik yapmasına hayran kaldım .. herkese şükran hanımı tavsiye ediyorum..
si...m
Hayatımda gördüğüm en iyi psikiyatrist . Duyarlı ve ilgili ..İş hayatında ki başarısı yüzüne yansımıs bir bayan ,güler yüzlü . Başarılarının devamını diliyorum.
ya...a
Antalya'da en iyi psikiyatri diye arayıp ulaştıdığım psikiyatri doktorumdur. ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim
Şükran Telci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükran Telci, Psikiyatri.
Şükran Telci adresi nerede?Şükran Telci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çağlayan Mahallesi 2018 Sokak No:1/7 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükran Telci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükran Telci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şükran Telci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükran Telci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükran Telci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şükran Telci hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Şükran Telci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler