Yalı mh. 6523 sk. No:32/A K:2 D:215, İzmir
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Şükrü Aydoğan Akcan
bu...r
Oğlumuz doğduğundan beri takibini Aydoğan bey yapıyor. Her şeyiyle tüm detayıyla ilgilenip, detaylı açıklamalarda bulunması, her an ulaşılabilir oluşu, doğru tedavilerle bebeğimi sonuca en kısa sürede ulaştırışı, güler yüzü ve samimiyetiyle bir doktordan çok daha fazlası. Emekleri için minnettarız
y.....
Bebeğim henüz iki aylık aşırı huzursuz ağlayan bir bebek ve kg gelişimiyle ilgili sorunumuz vardı. başka çocuk doktoru da denedik ama Aydoğan bey bebeğimin düşük kilosunu toparlamamızda huzurlu durabilmesinde, sakinleşmesinde inanılmaz yollar almamızı sağladı ve asla mama diye tutturmadı hatta olabildiğince mamayı en aza indirip anne sütünü en fazlaya nasıl çekebiliriz bunun üzerine odaklandı yönlendirmeleriyle de iki haftada bebeğim ideal kiloya ulaştı. Bence çocukla ilgili en önemli şey çocuğa karşı tutum ve temas; Aydoğan beyin en güzel özelliklerinden biri çocuklara karşı inanılmaz şefkatli oluşu, çocukların kalbine dokunuşu ve kurduğu bağ ayrıca mesleki bilgisi, iletişimi, aileye buna aktarış şekli ve ulaşılabilir olması diğer kıymetli özellikleri arasında… bebeğim ve biz ondan çok memnunuz ihtiyacı olan herkese gönülden tavsiye eder Aydoğan beye de meslek yaşantısında nice başarılar dileriz, iyi ki siz
Şükrü Aydoğan Hocamıza çocuğumuzun uzayan öksürüğü için başvurduk. Sayesinde uzayan öksürüğümüz ve şikayetlerimiz kısa sürede son buldu. Güleryüzü, sabrı ve etkili iletişimiyle mükemmel bir insan. Hasta takibi, ilgisi ve uzmanlığıyla çocuğumuzun emin ellerde olduğundan eminiz.
ö....k
Çocuğumuz da şiddetli ve balgamlı öksürük vardı. Doktor bey gayet ilgili ve güleryüzlüydü. Aklımıza takılan her soruyu rahatlıkla sorabildik. Çocuğumuzda çok şükür iyileşti.
hi...t
Şükrü Aydoğan hocamıza arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim kızımın alerjik problemleri vardı sıcakkanlı davranıp ilgilendi. Uzmanlığı dışındaki doktorlara yönlendirdi. Onun sayesinde kızım sağlığına kavuştu
l.....
8 yaşındaki oğlumun son zamanlarda sıklaşan ishal ve kusma şikayetiyle ilgili gittik. Belirtileri ve şikayetleri hem bizden hem de oğlumuzdan aynı titizlikle dinledi. Her detayı degerlendirip bizi rahatlattı. Muayene öncesinde,esnasında ve sonrasinda ilgisini hiç kaybetmedi. Verdiği ilaçlar,takviyeler ve kıymetli tavsiyeleriyle daha iyiyiz. Aklimiza takılan ya da endişelendiren ne varsa sorduğumuzda da hizlica cevaplaması çok kıymetliydi. Şifanız bol olsun.
Doktor beye oğlumun kusma lshal durumu için gittik.Yonlendlrneleri ve uyguladığı tedavi ile hızlıca sonuç aldık.Tedavi boyunca çocuğa yaklaşımı çok sıcaktı.
n....d
Çocuğum ateşlendiği zaman gittik.Doktorumuz çok güzel ilgilendi.Çocuklara yaklaşımı çok iyiydi.
ga....
Dora’mızin doğduğu sabah kontrolünde kesişti yollarımız, en vitamini en iyi gaz ilacını yazdı bebeğimize. Bilmiyorduk tabi sonra baktık ki tecrübe eden arkadaşlarımız da Aydoğan hocayı öneriyor. Bugün kızımızın 6 ay kontrolüydü ek gıdayı konuştuk zaman ne kadar çabuk geçiyor.
Bu süreçte gece gündüz ne zaman aradıysak yazdıysak hemen döndü içimizi rahatlattı destek oldu.
Muayenelerde ve telefonla ne sorduysak açıkladı tane tane.
Anne baba için iç ferahlatan bir doktor.
İyi ki varsınız hocam var olun
re...u
Şükrü hocaya oğlumun ateş ve kusma şikayeti üzerine gittik. hemen o anda bizi rahatlaması, koyduğu teşhis ve tedavisi sorularimiza zaman saat fark etmeden cevap vermezi bilgileriyle bize yol gostermesi harika.teşhisi.boyle hekimlerimizin olmasi mukemmel .iyi varsınız Şükrü hocam.
Şükrü Aydoğan Akcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükrü Aydoğan Akcan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Şükrü Aydoğan Akcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Şükrü Aydoğan Akcan adresi nerede?Şükrü Aydoğan Akcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı mh. 6523 sk. No:32/A K:2 D:215 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükrü Aydoğan Akcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükrü Aydoğan Akcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şükrü Aydoğan Akcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şükrü Aydoğan Akcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şükrü Aydoğan Akcan hangi dilleri konuşuyor?Şükrü Aydoğan Akcan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şükrü Aydoğan Akcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükrü Aydoğan Akcan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şükrü Aydoğan Akcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 73 hasta / danışan, Şükrü Aydoğan Akcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla