Herhangi bir hizmet eklenmemiş
şükrü çağlar muayenehane

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Ö
Konum: şükrü çağlar muayenehane Diğer

Bir aydır başımda geçmeyen bir ağrı vardı ve konuşma güçlüğü çekiyordum unutkanlığım da vardı. Öneriler dahilinde Şükrü Çağlar hocamıza muayene oldum ve tümörüm olduğunu ve acil ameliyata alınmam gerektiğini söyledi. Hocamıza ve ekibine gerçekten çok teşekkür ederim çok başarılı bir ameliyat geçirdim ve bu süreçte de desteğini asla esirgemedi aile olduk. gerçekten mükemmel bir hoca herkese tavsiye ederim saygılarımla.

Konum: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi Diğer

Eskişehir'den(bozüyük )Kızımın bir kramp sonucu bacaklarında his kaybı şikayetİ sonucu omirilik amaliyatı için ibni sina hastanesine geldik.Şükrü hocamızın sabırla araştırması ve tedavisi ile kızımız amaliyata gerek kalmadan iyileşti.Kendisine ve ekibine minnettarız.Çok tecrübeli vatana millete faydalı bir insan.Allah sağlık sihat versin böyle doktor larımıza.

T
Konum: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi Boyunda oluşan eğrilik (Kifoz)

2002 Yılında Boyun bölgemde oluşan anormal eğrilik, boynumdan aşağı bütün hareketlerimi engellemeye ve kasılmalar başlayınca aşındırdık Şükrü Beyin kapısını baktı filmlere MR 'lara böyle kalırsa felç olacak ameliyat edersem yüzde veremem dedi kendisine güvenerek sığındık aylarca İbn'i Sina Hastanesinde kaldım ameliyat etti beni halo traksiyon 6 ay kaldı. Zor günlerdi ama sayesinde atlattım şu günüme şükürler olsun 17 yıl geçti çok şükür çok iyiyim Allah bundan geri koymasın Şükrü Bey'e sonsuz teşekkürler

2003 te geçirdiğim trafik kazası sonucu boyun bölgesinde bulunan C2 kemiğinde hangman kırığı oluştu, halo traksiyon ve bir dizi ameiyattan sonra sağlıma kavuşabildim, şu anda gayet iyiyim, hocamın sayesinde felç olmadan kurtulabildim, ona burdan teşekkür ediyorum.

Benim boyun fıtığı ameliyatımı yaptı (c3-c4). 3-4 gün ödem oldu ama ilk günden itibaren rahattım ve günlük aktivitemi yapabildim. 1 yılı geçti; aktif sporumu yapıyorum

O

bence süper doktor 2 yıl önce kafamdaki ceviz kadar hemde sinirlerden türeyen tümorü sinirlerden temizleyerek çıkardı ne kadar yüzümde felcimsi durum olduysada kimi doktorlara göre kurtulamayacağım bir ameliyattı (yüzümdeki felç büyük ölçüde gitti)

R

Doktoruma müteşekkirim.Sayesinde ameliyat olmaktan kafayı kırdırmaktan kurtardım.Van da çalışırken,trafik kazası sonucu tesadüfen,beyin mr'ı çektirince hidrosefali olduğum ve ameliyatla şant takılması gerektiği söylenince,hocamın hastalarından birinin tavsiyesi üzerine,gidip muayene oldum.Sonrasını uzatmak istemiyorum.Allah ondan razı olsun ki bana gereken açıklamayı yaptı.ilaç verdi.Yoksa Van daki malum hastaneye uysaydım.......?

Profili düzenle veya yönet