Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mu...t
Ben burun Ameliyatı oldum Levent beye ameliyattan önce nefes alamiyordum burnumdan. Eylül ayında oldum.çok memnunum.operasyon düşünen varsa hiç korkmadan Levent bey de olabilir.
he...i
Doktorumuz levent BAŞYİĞİTİN tedavisinden cok memnunum. Kariyerinde başarısını sürdürmüsini isterim.
Şükrü Levent Başyiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükrü Levent Başyiğit, Kulak Burun Boğaz.
Şükrü Levent Başyiğit adresi nerede?Şükrü Levent Başyiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Isparta Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükrü Levent Başyiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükrü Levent Başyiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şükrü Levent Başyiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükrü Levent Başyiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükrü Levent Başyiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şükrü Levent Başyiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şükrü Levent Başyiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Isparta civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar