Kahramanlar, 1427. Sk. No:21/A, Konak, İzmir, Konak, İzmir

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Ampütasyon +44 daha fazla

Artroplasti

Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)

Artroskopik Cerrahi

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan

Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan 2000 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 'nden mezun olmuştur. 2001 - 2006 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilimdalında uzmanlığını tamamlayan Şükrü Mehmet Turan Özel Egepol Hastanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Makaleler

Konum: Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Yaklasik 8 yil once Mehmet beye diz agrisi için gittim.prp tedavisi uygulandi ve olumlu sonuclar aldim.Yıllar sonra sikayetlerim tekrar basladi ve memnuniyetimden kaynakli kendisine tekrar ulastim.Ozon tedavisi uygulandı ve sonuc yine basarili.Ilımlı,ilgili,sonuc odakli yaklasim

Konum: Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi

Yapılan güzel yorumlardan dolayı Doktor Bey'i ayak bileğimdeki ağrı şikayeti ile tercih ettim. Çok ilgili bir şekilde tüm sorunlarımı dinledi ve detaylı bir şekilde bilgisini paylaştı. aklımda soru işareti bırakmadan Muayenemi ayrıntılı şekilde gerçekleştirip Tedavi için neler yapılması gerektiğini açık bir şekilde aktardı ve ameliyat önerdi.

Konum: Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan Diz Protezleri

Doktor beye annemin dizine hidrojel tedavisinin uygulanıp uygulanamayacağı konusunda bilgi alnak için başvurduk. Bize süreci ayrıntıları ile anlattı. Bu işlemden beklentimizin ne olduğunu özellikle sorararak,beklentimize ne kadar uyumlu olup olmadığı konusunde çok net cevaplar verdi ve tedaviyi uygulamaya karar verdik. Şu anda annemin dizi beklentilerle uyumlu, süreç tamamlandığında dahada iyi olacağını düşünüyorum. Bu tedavi için şükrü mehmet hocayı tavsiye ederim.

T
Konum: Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Yeni doğum yaptım ve bebeğimin ayaklarında pev ayak sorunu olduğunu söyledi doktorlar. Bulunduğum şehir de alcilama yapacaklarını fakat ayaklarının boyutlarının farklı olacağını 6 aylık süreç olduğunu ve ameliyat gerektiğini kaba bir dille söylediler . Dr Şükrü Mehmet hocayı bu site sayesinde buldum. Bize öyle yaklaştı ki sürecin 4 haftalık bir süreç olduğunu korkacak bir şey olmadığını bize tüm ayrıntılarıyla anlattı . Klinik tertemiz , güler yüzlü çalışanlarıyla ve doktor beyin tutumuyla suan 4 haftalık tedavimizi hızlı sonuc ile bitirdik . Bebeğimize alcilama yaparken bebeğe yaklaşımını görmek bize hep güven verdi .

C
Konum: Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan Diz Protezleri

5 ay kadar önce her 2 dizde rahatsız edici ağırı, yürürken, oturduğum yerden kalkarken oluşan sorunlar nedeniyle yaptığım başvuru sonrası Rontgen, MR sonucunda dizlerde kireçlenme, kemikte daralma ve hafif kayma, dış menisküs yırtığı değerlendirmesi ile doktor beyin uygun görmesi ve benim isteğim doğrultusunda hidrojel uygulandı. Ağrısız ve 5 dk. kadar süren enjeksiyon ile işlem tamamlandı, sonrası aracıma kadar 250 metre kadar yürüyüp, aracımı kullanarak evime gelebildim. İlk bir kaç gün yavaş ve dikkatli kısa süreli yürüme dışında bir şey yapmadım. Sağ dizimde şişme olmadı ama sol dizimde bir miktar ödem oluştu. Buz ve dinlenme ile 3-4 günde şiş indi. Her geçen gün her iki dizde de iyileşme yaşandı. 6. Hafta sonunda 7 km yürüyüşü hiç bir ağırı ve rahatsızlık hissetmeden yapabilir hale geldim. Sağ diz için %100, sol diz için %90 iyileşme ve sikayetlerimin sona erdiğini söyleyebilirim. Benim için mucize olan HİDROJELİ geliştirenlerden ve uygulayan doktorumdan Allah razı olsun.

Ö
Konum: Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Doktor Bey'e ayak bileğindeki ağrı ve hassasiyet şikayeti ile başvurdum. Çok ilgili bir şekilde tüm sorunlarımı dinledi. Doğuştan gelen dizilim bozukluklarını(pes planus, genu valgus) da göz önünde bulundurarak ayrıntılı muayenemi yaptı. Tedavi için yol haritasını çıkarıp bana artılarını ve eksilerini açık bir şekilde anlattı. Açık bir şekilde ameliyat önerdi. İletişimi çok iyi bir hekim. Ameliyat olmaya karar verdiğimde kendisi ile tekrar görüşeceğiz.

Konum: Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Yorumlar üzerinden gittik kendisine ve memnun kaldık yönlendirmesi ve açıklayıcı konuşmaları için teşekkür ederiz Kasım ayında görüşmek üzere Mehmet Can da sizi çok sevdi spor yaralanması için gitmiştik iyi ki de gitmişiz

Konum: Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

2006 yılında daha 12 yaşımdayken başıma gelen diz kapağı altında çürümemi fark eden, ergenlik ağrısıdır diye geçiştirmeyen canım doktorum, abim... Allah razı olsun yıl 2023 olmuş ben hala daha dua ediyorum size.. şehir dışından geldiğimizi öğrenince öğle arası yemeğini bile erteledi işimizi halletti. O kadar fedakarlık yapti ki şevkati merhameti çok hoşumuza gitmişti.. alçı alınsın diye gittiğimizde Şırnak'a tayininin çıktığını öğrendiğimde ağlamıştım aklıma geldi aradım şimdi buldum canım hocamı. Allah razı olsun hocam... hayatınız hep kalbiniz kadar güzel olsun inşallah

Konum: Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Değerli hocam Şükrü Mehmet Turan’a kalçamda kireçlenme olduğu için kök hücre tedavisi oldum. Tedavi sonrasında ağrılarım azaldı, büyük rahatlama sağladı. Hocamın hastalarına gösterdiği ilgiden çok memnun kaldım, aydınlatıcı bilgiler verdi. Saatlerce size zaman ayırabiliyor. İstediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Hocama başarısından ve hastasına karşı çok ilgili olmasından dolayı sonsuz teşekkür ederim, ellerine sağlık. Muayenehanesine gittiğimde de kendimi evimde gibi hissediyorum.

Konum: Uzm. Dr. Şükrü Mehmet Turan Diğer

Değerli doktorum gittiğim bazı kurumlarda ameliyat önerilen dizim sayenizde ameliyatsız sağlığına kavuştu acıdan 10 adım atamayan ben kaliteli tempolu şekilde 10.000 adım atıyorum çok çok teşekkür ederim .bu arada gençlik aşım ve botox harika oldu elinize vizyonunuza sağlık :))) başarılarınızın devamını diliyorum .