fa....
Lara Anadolu hastanesinde gerçekleşen ameliyatımda ilgi ve alakasından dolayı Şükrü hocama çok teşekkür ederim. Kendisinin öncesinde ve sonrasında verdiği güven ve rahatlık için, olumlu yaklaşımı için ne kadar teşekkür etsem azdır.
Sağol, varol hocam.
si...n
Ben 5 gün önce Nurullah bey ve Şükrü özdemir beye tüp mide ameliyatı oldum,bütün süreçlerimle ilgilendiler ve beni hemen ayağa kaldırdılar! Muhteşem doktorlar,şükrü beyin sıcak tavrı,esprili yönü ameliyata girerken bana verdiği pozitif telkinler kesinlikle tavsiye ediyorum! İyi ki sizleri tanıdım simge Kayhan
me...t
çok süper bir doktor.yaptıgı ameliyatlar dışında insani yönü anlatılmaz.teşekkürler şükrü özdemir.
de...s
gerçekten çok başarılı bir doktor.bir doktordan önce çok iyi ve duyarlı bir insan.başarılarının devamını diliyorum
me...u
Gerçekten inanılmaz iyi bir doktor.Öncelikle hastaya yaklaşımı ve bilgi birikimi üst düzeyde.Bunun yanında vicdan sahibi bir insan...Tabi karizmatik kişiliğinide söylemeden edemem...İyiki varsın doktor şükrü...
Şükrü Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükrü Özdemir, Genel Cerrahi.
Şükrü Özdemir adresi nerede?Şükrü Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükrü Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükrü Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şükrü Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükrü Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükrü Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şükrü Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Şükrü Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar