Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi
İnme (Felç) Rehabilitasyonu
Ortopedik Rehabilitasyon
Sağlıklı Yaşam ve Danışmanlık
Bel ve Boyun Sağlığı
Alanlarında Evde hizmet vermekteyim.
Kocaeli'nin Gebze Darıca Çayırova Körfez Hereke Derince İzmit Gölcük
İstanbul'un Tuzla bölgesine hizmet vermekteyim.
l.....
Ben çok memnun kaldım,annemle baya ilgilendi,baya toparlanma oldu.Annemin bacaklarında problem vardı, ağrıları oluyordu.Şükrü Bey 4 aya yakın eve geldi.Fizik tedavi gördü annem,çok memnun kaldık.Ağrılar geçti.İrtibatı çok iyi Şükrü Bey'in, eve geldiğinde nezaketli şekilde davrandı.
Şükrü Bey'den çok memnunum.Ben daha önce fizik tedavi olmuştum, hiç memnun kalmadım.Sonra farklı bir yere daha gittim ama sonuç alamadım.Şeker ilaçlarımı değiştirdiler. Şükrü Bey'den Allah razı olsun, çok bilgili.Kendisinden memnunuz.Kalkıp yürüyemiyordum, parkinson rahatsızlığım da vardı. Dengem bozuktu.Ayaklarımda, kalçamda bir sancı vardı.Çok şükür şu an daha iyiyim.Şimdi ayağım için tedaviye başladık.Kendisi çok efendi bir insan.Herkese gözü kapalı tavsiye ederim.
ö.....
Şükrü Bey ile 3-4 hafta çalıştık, sağolsun bizimle çok iyi ilgilendi.Çok yardımcı oldu.Annem beyin kanaması geçirdi, sağ tarafını kullanamıyordu,tutamıyordu.Onu aştık, daha sonradan pandemi girdiği için erken kesmek zorunda kaldık.Şükrü Bey'in önerdiği egzersizleri yaptık.Annemin hiçbir şikayeti kalmadı.Kendisi çok samimi ve candan biri.Evimize geldiğinde çok rahat ettik.Çok memnunuz, umarız herkes memnun kalır.
Baya memnun kaldık Şükrü Bey'den.Dedemin beyin damarında tıkanma olmuştu sağ tarafında. Konuşma ve yürüme gücünü kaybetmişti.Baya yardımcı oldu, egzersizler yaptırdı.Dedem şu an yürüyebiliyor.1.5 ay oldu tedavimiz biteli. Baya bir yardımcı oldu.Hastayla iletişimi çok iyiydi. Kesinlikle öneriyoruz Şükrü Bey'i.
Benim annem yürüyemiyordu, eklem romatizmasından dolayı kas ve güç kaybı var.Ayrıca belinde büyük bir kırık var.Şükrü Bey ile tanıştığında ayaklarını kaldıramıyordu, yürüyemiyordu.Şükrü Bey'in tedavisi sonucunda annem çok iyi geldi.Annem şu an yürüyebiliyor.Walker kullanmaktan kolları da çok ağrıyordu, çok şükür şu an çok iyi.4 ay tedavi gördü annem.Şükrü Bey çok pozitif, kesinlikle olumsuz konuşmuyor.Hasta psikolojisi açısından çok önemli.Moral açısından çok pozitif,hastaya yaklaşımı çok güzel.Hasta iletişimi çok güzel, psikolojik olarak yaklaştığı için pozitif etkisi oluyor. Hastanın toparlayıp kuvvetlenmesini sağlıyor.Biz sadece kas güç kaybı, belindeki kırık için tedaviye başladık ama anneme psikolojik açıdan da etkisi oldu.Çok memnun kaldık.Annem Şükrü Bey'in gelişini dört gözle bekliyor. Oğlu gibi seviyor.Biz de birinin vasıtasıyla tanıştık. Böyle iyi uzmanların sayısı artsın.Sadece hareketten ziyade psikolojik desteği de ikisini bir arada yapıyor Şükrü Bey.Bize çok güzel etkisi oldu.Kişilik olarak da çok iyi biri. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Biz başlayalı 2 ay oldu, bize umut oldu.Eşimin dört gözle beklediği bir kişi oldu.Eşim karaciğer nakli oldu, ondan sonra hava embolisi geçirdi.Boyundan aşağısı tutmaz oldu.Şu an fizik tedavi görüyor .Sol tarafında hiç ilerleme yoktu.Biz hastanede 5 ay kaldık.Sağ tarafta oldu, solda bir ilerleme kaydedemedik.2 aydır Şükrü Bey ile çalışmaya başladık. Sol tarafta artık hafif ilerlemeler var. Moral olarak eşime büyük kuvvet veriyor, mutluyuz.Eşim de, Şükrü Bey de tedavinin olumlu olacağına inanıyorlar.Önceye göre daha hareketli.Şu an çok memnunuz.Sanki bizden biri gibi yabancı hissettirmiyor.Karşısındaki kişiyi çok iyi anlayabiliyor, eşim konuşmasa bile ne isteyebileceğini biliyor.Fizyoterapistten öte hastanın ruh halini çok güzel anlayabilen bir psikolog gibi kendisi.
i̇....
Şükrü Bey geldi, bana yardımcı oldu, memnun kaldım kendisinden.Kolumu bacağımla ilgili çalıştırdı.Tedavi yaparken yürümeye başladım.Kişilik olarak çok iyi bir insan.Hangi hareketleri yapmam gerektiği hakkında bilgi veriyordu.Gitmek isteyen herkese öneririm.İyi bir fizyoterapist.
Hastamızın ayak ve kol sol tarafta felçliydi.Şükrü Bey elektrik tedavisi ve birçok hareket yaptırdı. 2-3 ay beraber çalıştık.Hastamızın ayağında açılma oldu.Kolda da hareket olmaya başladı.Her türlü ilgilendi, yardımcı oldu.Güleryüzlü,sıcak bir yaklaşımı vardı.Gitmek isteyen herkese kesinlikle kendisini tavsiye ederiz.Biz de ihtiyaç halinde Şükrü Bey'i ararız.
Çok memnunum kendisinden.Benim yürüme engelli kızım var, pandemi dönemiydi.Şükrü Bey'e başvurduk.Evde tedaviye başladık.Allah razı olsun kendisinden.Yavaş yavaş kızımın kaslarında kuvvetlenme konusunda ilerleme oldu.Şükrü Bey güleryüzlü, canayakın ve doğal bir insan.
Benim annemin rahatsızlığı sebebiyle başvurduk,kılcal damarda tıkanıklık oldu.Sol taraftan felç geçirdi, hemen hemen hareketsizlik seviyesine kadar geldi .Tavsiyesi üzerine fizik tedaviye başlamamız gerektiği söylendi. Şükrü Bey ile başladık.Haftada 3 gün evimize gelerek başlangıç seviyesi çalışmalara başladık.Yaklaşık 4-5 ay kadar devam etti.İlk günden itibaren hareketler açılmaya başladı. En son ayrıldığında kendi başına bütün işini görüyor, ben yardım etmeden annem yürüyor.Kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.Ayağa kalkamaz haldeydi, şimdi yürüyor.Kendisi gayet samimi, annemle çok yakından ilgilendi.Çok memnun kaldık.Tedavinin sonunda artık ihtiyacımız olmadığını, ekstra zamanımızı almadan hastamızın kendi başına yapabileceğini söyleyince de çok güvenimizi kazandı.Başka arkadaşlarıma da tavsiye ettim.
Şükrü Tekeli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükrü Tekeli, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Şükrü Tekeli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Felç, Gelişim Geriliği, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Nörolojik Rehabilitasyon, Randevu, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Pediatrik Rehabilitasyon.
Şükrü Tekeli adresi nerede?Şükrü Tekeli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükrü Tekeli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükrü Tekeli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şükrü Tekeli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şükrü Tekeli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şükrü Tekeli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükrü Tekeli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükrü Tekeli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şükrü Tekeli hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Şükrü Tekeli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şükrü Tekeli hangi sigortaları kabul ediyor?Şükrü Tekeli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler