Kulak Burun Boğaz Randevusu
Burun Estetik Cerrahisi
Burun Estetiği
Burun Ucu Kaldırma
Hasta
1 yıl önce burun ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Ameliyattan önce her konuda bilgi verdi, hatta ilk görüşmede gözüm biraz korktu. Bu kadar detaylı bir görüşme yapması benim için sonraki sürecin ne şekilde olacağını bilmemi ve daha hazırlıklı olmamı sağladı. Sonuçtan çok memnun kaldım. Düzenli olarak kontrole çağırdı, ameliyattan önce ve sonra ilgi ve alakası çok iyiydi. Botoks ve dolgu içinde kendisini tercih ediyorum. Her işlemden sonra mutlaka kontrole çağırıyor ve yaptığı her işlemin arkasında duruyor. Bu sebeple kesinlikle hep tek tercihim olacak. eli çok hafif ağrı sızı neredeyse hiç olmuyor. Bişektomi de yaptırmayı düşünüyorum
n....d
Kendisiyle ameliyat olan 3 arkadaşımın önerisi ile tanıştım. Burun estetiğine dair çok endişelerim ve korkularım vardı. Gerek ameliyat öncesi gerekse de ameliyat sonrası süreçte sabırla ilgilendi benle. İşinde çok titiz en ince ayrıntıları bile sizinle paylaşıyor. Hatta ameliyat öncesi bilgilendirmede çok korkmuştum ama kendisine güvenerek ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatımı olalı 11 ay oldu. Sonuçtan çok memnunum. Hem nefesim çok düzelti hem de tam olarak istediğim şekle kavuştum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Burun estetiği düşünenler için Antalyada çok iyi bir isim. Teşekkürler hocam.
du...o
Nefes alamadığım ve estetik görünüm şikayetleri ile Şükrü bey'i ziyaret ettim. Hocam sağolsun çok başarılı bir rinoplasti operasyonu gerçekleştirdi. Ameliyat öncesinde de sonrasında da güleryüzlü oldukça ilgili bir yaklaşımı oldu. Ameliyat sonrasında hiçbir zorluk yaşamadım. Estetik görünüm zaten harika. O kadar doğal o kadar güzel bir görünüme sahip oldu ki ödemlere rağmen çevremden "söylemesen estetik olduğu anlaşılmaz" dönütlerini aldım. Gerçekten hocamın eline emeğine sağlık. Eğer ben gibi rinoplasti düşünceniz varsa Şükrü Bey şüphesiz sizin için en iyi seçim olacaktır.
Geçen hafta burun estetiği oldum ve bugün alçılarım çıktı 18 yıllık dev ve yamuk burnum ödemli olmasına rağmen çok çok güzel olmuştu ıyiki de Şükrü beye güvenip sivastan antalya ya geldim çok kibar ve samimi başka doktorlarla da görüştüm ama hiç kimse bu kadar detaylı bilgi vermedi, burun köküm aşırı yüksekti burnum anlımdan dum düz geliyodu onu bile indirdi başka doktorlar inmez çok zor demesine rağmen başarısını gösterdi (bi burunda olabilicek en kötü şeyler vardı) teşekkür ederim (nefes darlığı, kemik eğriliği, kalın cilt, büyük burun, asırı yüksek burun kökü, yamuk burnum ince ve küçük burna dönüştü gözünüz kapalı ameliyat olabilirsiniz. Ameliyat öncesi sonrası çok güzeldi başarılar hocam sivasa güzel. Bi burun götürüyorum.
nu...
ŞÜKRÜ BEY’E 1 AY ÖNCE BURUN ESTETİĞİ YAPTIRDIM . 2YIL ARAŞTIRMA SONUÇU ŞÜKRÜ BEYİ BULDUM SAMSUNDAN ANTALYAYA GİTTİM . KENDİSİ ALANINDA ÇOK BAŞARILI VE HASTALARINA AÇIKLAYICI DOBRA NET KONUŞAN BİR DOKTOR . ÖNCELİĞİ ASLA PARA OLMAYIP HASTALARI OLAN MÜTAVEZİ BİRİ . AMELİYAT SONRASI MORARMAM OLMADI ÇOK AZ ÖDEMİN OLDU . KESİNLİKLE ŞU ZAMANA KADAR AĞRIM SIZIM SANCIM KANAMAM OLMADI . AMELİYATTAN ÇIKTIKTAN YARIM SAAT SONRA HASTANE İÇİNDE GEZDİM HARİKA BİR İŞ BAŞARDI 1. AYIM OLMASINA RAĞMEN BURNUM ÇOK GÜZEL . HER ZAMANKİ GİBİ HARİKA BİR İŞ BAŞARDI KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
öz...n
Eşimin rinoplasti ameliyatını gerçekleştirdi. Gerek ameliyat öncesi plan program, gerek ameliyat sonrası ilgi alaka, hepsi çok başarılıydı. İstediğimiz gibi çok doğal bir burun oldu, eşim memnun, heyecanlı ve mutlu. Şükrü Bey sabırlı, samimi, hastanın sorularını cevaplayacak bir hekim. Hekime karşı çekiniyorum duygusunu yaşamazsınız, tavsiye ediyoruz, iyiki o. Yükselişini ve başarılarını sevgiyle takip ediyor olacağız.
n....f
Şükrü hocanın en büyük özelliği hastalarına kendini rahat hissetmesi için gerekli olan güler yüzü samimiyeti göstermesi... valla ben çok şanslıyım iyiki tanişmisiz kendisiyle... dudak dolgusunu keske daha önce yaptırsaymısım dedim ayrıca botoxs işlemi içinde kendıne basvuruyorum ilgisi tecrübesi mükenmel güveniyorum hiç odasından mutsuz ayrılmadım aynaya bakmadan zevk alıyorum tşk ederim hocam eline emegıne sağlık güvenle kendisine basvurabılırsınız
Şükrü hocama 2 hafta önce burun ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi doktora güvenmeniz çok önemli, şükrü bey benim güvenimi ilk görüşmemizde kolayca kazandı. Duvarında asılı sertifikalar da işinde ne kadar başarılı olduğunu kanıtlar düzeyde:) benim burun ameliyatım sonrası yüzümde hiç morarmam olmadı, bu da doktorunuzun ne kadar başarılı bir ameliyat yaptığı ile ilgili bir durum o yüzden şükrü beye ameliyat olduğum için gerçekten çok mutluyum
ed...z
Şükrü Bey'e çok çok teşekkür ederim...bir yil kadar once burun ameliyat geçirmiştim.ve istedim sonuç alamadim.cok zor bi süreçti benim icin. Doktor secimimde bi hayli zor oldu.Fakat Şükrü bey ile revizyon ameliyat uzerine görüşme sağladıktan sonra ilk konuşmada güven verdi... Ve cok guler yüzlü ilgili birisi.hasta ile iletişimi güzel ve cok iyi bilgi verdi ameliyat surecimle ilgili.revizyon ameliyat olacağı icin surec beni korkutuyordu ama Şükrü bey verdigi güven sayesinde dr secimim zor olmadi ve ameliyat gerceklesti. Ameliyat sonrasinda ki süreçlerim de de çok zorluk yasamadim ikinci ameliyatim olmasina rağmen.ve en onemlisi de sonuc istedim gibi oldu.gerçekten işinde basarili birisi gönül rahatlığı ile ameliyat olmak isteyenler olabilir . Şahsen ben çok memnun kaldım
ke...u
İyi ki Şükrü bey diyerek başlayacağım yazmaya çünkü kendisi işinde olduğu kadar iletişim konusunda da oldukça cana yakın bir doktor. Burun estetiği serüvenim başlamadan önce yanına gittiğimde ilk muayenesi oldukça detaylıydı ve tüm sürecin olumlu/olumsuz her yönleri hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. İçime sindikten sonra operasyon olmaya karar verdim ve her şeyi güzelce planladık. Ameliyat öncesi gerekli tüm tetkikler yapıldı, nasıl olur konuşuldu ve ameliyat günü geldi çattı.. Dedim ya çok tatlı bir insan diye hangi doktor burun üzerine konulan atele uğur böcekli sticker yapıştırıp hastasını gülümsetebilir ki Ameliyat sonrası süreçte de hastaneye gitmenize gerek kalmadan iletişim kurabiliyorsunuz. Her sorunuza gerek arama gerekse mesaj yoluyla mutlaka cevap veriyor ilgisi ve alakası veeee tabi ki yeteneği ile mükemmel bir insandır kendisi. Her şey için kendisine çok teşekkür ederim bitanesiniz Şükrü bey
Şükrü Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükrü Turan, Kulak Burun Boğaz. Size Şükrü Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Ucu Kaldırma.
Şükrü Turan adresi nerede?Şükrü Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tarım Mah. Perge Bulv. No:19 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükrü Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükrü Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şükrü Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükrü Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükrü Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şükrü Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Şükrü Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Muratpaşa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları