2022 yılında İstanbul Özel Fransız Lape Hastanesinde Bağımlılık birimi sorumlu uzman doktoru olarak çalıştı.
Nişantaşı’nda muayenehanesinde hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.
Aldığı Eğitimler Katıldığı Kurslar:
• Prof Dr. Cem Kaptanoğlu’ndan 4 yıl süren psikodinamik yönelimli destekleyici psikoterapi eğitimi ve psikoterapi süpervizyonu
• Prof Dr Işıl Vahip’in terapistliğinde grup psikoterapisi süreci
• Bipolar Bozukluk
• Travma Sonrası Stres Bozukluğu
Okullar / Eğitimler
• Konya Meram Tıp Fakültesi
• Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği
Psikiyatri Randevusu
Teşvikiye Mah. Sinoplu Şehit Cemal Sk. Çamsaray Apt. B Blok No:12B Kat:3 D:7, İstanbul
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
y.....
Anksiyete bozukluğu için başvurduğum hocamla devam eden terapi sürecim harika gidiyor
ö....b
Kesinlikle önereceğim bir hekim Şule hanım.
Terapiye başladığımdan beri takıntılarım ve kaygim bir hayli azaldı.
Kendimi çok daha huzurlu ve güvende hissetmeye başladım.
Herseyi en ince ayrıntısına kadar açıklaması beni anlaması, empati gücü, koşulsuz kabulü bana gerçekten çok iyi geldi.
Kesinlikle hakkını ödeyemem.
e....a
Şule hanım'la tanıştığımda çok zor bir süreçten geçiyordum. Özenle ve dikkatle ilgilendi benimle, kendi yolumu çizmeme yardımcı oldu. Onun anlayışı ve ilgisi sayesinde zor bir dönemi atlattım ve her geçen gün daha da iyileştiğimi hissediyorum. İhtiyacım olan her ulaşılabilir olması da benim için büyük bir şans.
k.....
Uzun süreler kontrolsüz antidepresan kullanımı depresif bozukluk anksiyete problemlerim ve farkettigim farketmedigim travmalarım sonucu neticede alkol kullanımı bozukluğuyla imdat bayrağıyla başvurduğum Şule Hocam ilk tanışmamızdan itibaren profesyonelliği nezaketi ile beni karşılayarak her zaman hissettirdiği hoşgörü çerçevesinde beni nezaketle ve ciddiyetle dinledi ve elini uzattı.Hem geçmişi hem şimdiyi hem gelecek görüşümü kapsayacak şekilde anlattiklarımın anlaşıldığını hissediyorum.Terapistimin gözlerinde kendi arka plana koyduğum banaönemsiz gelse bile
anlayışı şefkati ve empatiyi gördüm.Çok özenli ve etik çalışan Hocam.Şule Hocamla bu sürece başladığım için çok şanslıyım.İlaç tedavisi olsun veya olmaksızın her zaman danisabilecegimi ve birlikte anlaştığımızı hissettiğim için saklı birsey olmaksızın herseyi ifade edebildim dürtü kontrolüme problemimle ilgili çok faydası oldu.Cok profesyonel ve her zaman benim için en iyisini yapmaya çalışan bir Hocam olduğu için yolum kesiştiği için çok şanslıyım.
Şule hanıma tavsiye üzerine gitmiştim. 6 aydır doktorum. Mesleğinin hakkını verdiğini düşünüyorum. mahremiyet güven gibi konularda çok özenli. Tavsiye ediyorum
Şule Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Acar, Psikiyatri. Size Şule Acar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Online Terapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Şule Acar adresi nerede?Şule Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah. Sinoplu Şehit Cemal Sk. Çamsaray Apt. B Blok No:12B Kat:3 D:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şule Acar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şule Acar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şule Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Acar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şule Acar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şule Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Şule Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şule Acar hangi sigortaları kabul ediyor?Şule Acar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler