Merhaba ben Şule Albayrak; Dil ve Konuşma Terapisi alanında hizmet vermekteyim. 2019 senesinde Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden ‘Yüksek Onur Öğrencisi’ olarak mezun oldum.2021 yılında Üsküdar Üniversitesi’nde Dil ve Konuşma Terapisi Tezli Yüksek Lisans Programına başladım ve 2023 yılında tamamladım. Aynı zamanda lisans eğitimim sürecinde çift anadal programı ile Psikoloji bölümünü okuyarak mezun oldum. Temmuz 2019’ dan itibaren bir rehabilitasyon merkezinde dil, konuşma ve ses bozuklukları yaşayan çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmaktayım. 20220 yılından itibaren Antalya'da çeşitli merkezlerde çalışmaktayım.

Fabrikalar Mah. 3009 sokak no:84, Kepez, Antalya

Konyaaltı
Pınarbaşı, Antalya

Nakit, Banka Havalesi

Konum: Şule Albayrak Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Yaklaşık 1 yıldır Şule hanım dan kızım ders almaktadır. İlgi alaka ve yönlemdirmesi sayesinde epey yol kat ettik. İyi ki sizinle yollarımız kesişmiş.

Konum: Şule Albayrak Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Tedavinin kademeli şekilde ilerlemesi ve terapist in yaklaşımı çok iyiydi bu nedenle Tedavide istediğimiz sonucu aldık. Terapi sırasına konuşmada çekilen sıkıntıyı görebilmek ve çözüme ulaşabilmek için uygulama yapıldı ve sonuç tamamen olumlu oldu. Terapinin uygulamalı ve bir sonraki terapiye kadar ödev verilmesi mükemmel oldu.

Konum: başka bir yer Diğer

Şule hanım sevecen tavrıyla danisanina bütüncül bir şekilde yaklaşım gösteriyor, sorunu cozumlerken temel teorik uygulamalarla sınırlı bırakmayıp, yavaş adımlarla psikoterapi eşliğinde ilerlettigini söyleyebilirim, duyguların regülasyonu, kişinin kendini yeterince farkedebilmesi ve kazandığı bu farkındalıkla tedaviye eşlik edebilmesini de sağlıyor,
Çocuğumuz icin hem bir dil terapisti hem bir psikolog hem bir arkadaş oldu, ilk başlarda
konuşmalarında ki kekeme sorunu heyecanlandikca çoğalan bir durumdaydi, aldığımız seanslarla her geçen hafta daha da azaldı ve daha da iyiye gitti, Şule hanım seanslara gelirken kendi hazirladigi materyallerle çalışıyor ve bize bırakarak etkinlikler yapmamızı istiyor , ödevler veriyor ,Oglum onun yanında kendini çok iyi hissediyor ,duygularını onunla rahat paylaşıyor ,kendisini çok seviyor ,biz de kendisini seviyoruz

Konum: Şule Albayrak Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Şule hanımla ocak ayında tanıştık. Konuşma, cümle kurma becerisi oldukça düşüktü. Tanışma seansımız göre yol haritası belirledik. Artık cümle kuruyor. Sorulan sorulara cevaplar veriyor. Derslerimiz verimli bir şekilde devam ediyor. İletişimi kuvvetli, sabırlı ve özverili kişiliğiyle seanslarımız çok verimli geçti. Tesadüfen tanıştık ama iyi ki yollarımız kesişmiş. Başarılarının devamını dileriz.

T
Konum: Şule Albayrak Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Oğlum için başladığımız dil ve konuşma derslerinde oğlumun bu konuda çok yol katetmesini sağladığı için ve gösterdiği özveri ,ilgi ve samimiyet için minnettarız. Sevecen sempatik güler yüzlü öğretmenimizle yaklaşık bir yıldır derslerimiz devam ediyor ve oglumuzda gördüğümüz etki bizi çok mutlu ediyor. Başarılarının devamını diliyorum. Daha birçok çocuğun yüreğine dokunması dileğiyle.

Konum: Şule Albayrak Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Merhabalar kuruma tesadüfen gelmiştim. tedirginliğim vardı oğlum 3.5 yaşındaydı 10 kelime bile konusmuyordu kurumda Şule hanım ile tanıştık kendisi sempatik güler yüzlü sabırlı sevecen ilgili bir öğretmen 1 yıl oldu ve oğlum konuşmaya başladı iyiki Şule hocamla yolumuz kesilmiş.Kendisini iyiki tanımışız sizleri tek kelimeyle mükemmel bir abla öğretmen arkadaş kendisine başarılarının devamını

Randevu doğrulandı
Konum: Şule Albayrak Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

11 yaşındaki kızım 6 harfin kullanımında sıkıntı yaşıyordu.Sule hanımla yollarımız bu noktada kesişti.Ve 6 ayın sonunda ozguveni tazelenmis;6 harfin üstesinden gelmiş şekilde dün mezun oldu...Çocuklara yaklaşımı muhteşem...İşinde çok.profesyonel bir insan.Hic tereddütsüz tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Dkt. Şule Albayrak'a rehabilitasyon arayışım sonucunda internet sitesinden ulaştım. Hakkındaki yorumları da okudum, kendisine çok teşekkür ediyorum. Nisan ayından beri devam ediyoruz terapilere. Oğlumda Dil Tembelliği sorunu vardı ve bu sebeple başvurdum. Kelime haznesi gelişti ve daha da ilerleyeceğimize inanıyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum, işini hakkıyla yapan ve ilgili bir insan. Kendisini çok seviyoruz. Etrafımdaki insanlara da tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Şule Hanım ile Doktor Takvimi aracılığıyla iletişim kurduk. Oğlumuzun bazı sesleri çıkaramaması ilkokulda okuma öğrenmesi ile ciddi bir soruna dönüştü. Kısacası konuştuğu gibi yazıyordu. Şule Hanım haftalık 1 saat süren periyotlarla kısa sürede sorunumuzu çözdü. Şule Hanım'ın yerine göre öğretmen ve yerine göre ablalık yaparak sunduğu eğitim oğlumuzda hızlı bir şekilde karşılık buldu. Şule Hanım'ı kesinlikle bu sorunu yaşayan herkese tavsiye ediyorum. Ailelerde farkındalık önemlidir. Küçükken şirin gelen konuşma şekli ilerleyen yaşlarda ciddi sorunlara yol açabilir.

Konum: Konyaaltı Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Oğlumla 6ay önce konuşma terapisine başladılar ve çok faydasını gördük.Cocuklara karşı yaklaşımı derslerine verdiği özen çok belli oluyor oğlum ciddi derecede yol kat etti Şule öğretmen sayesinde evimizden biri gibi oldu Emekleri için çok teşekkür ederiz