2016 yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümünden mezun olmuştur. Öğrencilik yıllarında ağırlıklı olarak pediatri alanında olmak üzere, Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki Pediatrik Onkoloji, Duyu Bütünleme, Pediatrik Ergoterapi, Toplum Ruh Sağlığı, Geriatri ve Mesleki Rehabillitasyon kliniklerinde farklı değerlendirmeler ve müdahaleler gerçekleştirmiştir. Aynı dönemlerde özel gereksinimli çocuklar için sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır. Öğrencilik yıllarında ve çalışma hayatı süresince aşağıda yer alan çeşitli eğitimlere ve seminerlere katılmıştır. Mezun olduktan sonra çalışmalarına İzmir’de Elit Üstün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, daha sonra İstanbul’da Care Oyun Akademisi’nde devam etmiştir. Danışan kabulüne 2021 Ağustos ayında meslektaşı Erg. Dicle Doğan ile kurduğu Gelişim Evreni Danışmanlık Merkezi’nde devam etmektedir.
Katıldığı eğitimler ve Sertifikalar
20-23 Ocak 2022 SOS Beslenme Terapisi Eğitimi
27-28 Şubat 2021 Bebeklerde Dinamik Sistemler Teorisine Göre Kapsamlı Değerlendirme
28-30 Eylül 2019 Beckman Oral Motor Değerlendirme ve Terapi Eğitimi
22-27 Haziran 2019 Somatik Deneyimleme Uygulayıcı Programı Modül-1
3-4 Mayıs 2019 Somatik Deneyimleme Giriş Semineri
1.Uluslararası Katılımlı Duyu Bütünleme Sempozyumu Katılım Belgesi
26 Şubat – 2 Mart CLASI Ayres Sensory Integration Certificate Program Module-2 Certificate of Attendance / Girne/KKTC
2-6 Mayıs 2016 CLASI Ayres Sensory Integration Certificate Program Module-1 Certificate of Attendance / İstanbul
21-22 Nisan 2016 III. Ulusal Ergoterapi ve Rehabilitasyon Öğrenci Kongresi Katılım Belgesi - Hacettepe Üniversitesi / Ankara
21-22 Kasım 2015 DIR Floortime Başlangıç Düzeyi Sertifikası / Ankara
6 Mayıs 2015 Görme Rehabilitasyonunda Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu Katılım Belgesi - Hacettepe Üniversitesi / Ankara
18-19 Nisan 2014 Toplumsal Farkındalık Kongresi Katılım Belgesi - Hacettepe Üniversitesi / Ankara
06/2013 I. Ulusal Ergoterapi ve Rehabilitasyon Öğrenci Kongresi Katılım Belgesi - Hacettepe Üniversitesi / Ankara
Katıldığı eğitimler ve Sertifikalar
Kabul edilen yaş grubu:
her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Telefon numarası doğrulandı
5 aydır gidiyoruz ve çok memnunuz. Birçok alanda birden çalışıyorlar. Sadece duyu bütünleme alanında değil, dil gelişimi konusunda da bizi çok desteklediler ve çocuğumuz konuşmaya başladı. Beden farkındalığı konusunda sıkıntımız kalmadı. duyusal arayışları çok azaldı. Beslenme konusunda da çok sıkıntı yaşıyorduk. Şimdi birçok şeyi kendisi yiyor. Hem bizi, hem çocuğumuzu birçok alanda desteklediler. İşlerini hakkıyla yapıyorlar. Çocuklara yaklaşımı oldukça profesyonel. Şule hanım mesleğinde çok başarılı kendisini gönülden takdir ediyorum. Gidecek olan herkese de tavsiye ederim.
Şule Bayraktar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Bayraktar, Ergoterapi.
Şule Bayraktar adresi nerede?Şule Bayraktar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Viranşehir Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Bayraktar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Bayraktar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şule Bayraktar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Bayraktar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şule Bayraktar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şule Bayraktar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şule Bayraktar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar