m....s
Şule Hanım' a ilk kez Nazilli DH' de muayene oldum. Daha öncesinde de başka doktorlarla yaklaşık 10 yıldır etkileşim halindeydim yani düzenli bir şekilde kontrollerimi yaptırıyordum. İki yıl öncesi gittiğim bir rutin kontroll esnasında kalbimin Cx bölgesindeki bir damarda plaklaşma meyili olduğu söylenmişti ve ardından önleyici olması amacıyla stand takıldı. Daha sonrasında da düzenli kullanmam için ilaçlar verimişti ancak kullandığım ilaçlarla ilgili soru işaretlerim vardı. Bu yılki kontrolüm için Şule Hanıma muayane oldum. Kafamdaki bu soru işaretlerinin giderilmesi hususunda yardımcı oldu ayrıca muayane esnasında başta şahsım adına olmak üzere diğer hastalara karşı da yaklaşımından memnun kaldım. Doktor hasta iletişimini iyi bir şekilde kurduğunu düşünüyorum. Son olarak iyi ki hastanemize gelmiş. Çalışmalarında başarılar diliyorum.
Şule Büyükkaya Filik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Büyükkaya Filik, Kardiyoloji.
Şule Büyükkaya Filik adresi nerede?Şule Büyükkaya Filik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Isparta Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Büyükkaya Filik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Büyükkaya Filik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şule Büyükkaya Filik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Büyükkaya Filik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şule Büyükkaya Filik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şule Büyükkaya Filik hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şule Büyükkaya Filik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.