Aile Danışmanlığı Randevusu
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
k....e
Şule hanım kök ailemiz konusunda bizi daha fazla bilinçlendirerek devamlı olarak eşimle aramızda olan problemlerimize çözüm bulmuştur, aynı zamanda aynayı kendimize çevirerek kendimizle de yuzlesmemizi sağlamıştır. Kendisi ile 6 seans gerçekleştirdik sırf Şule hanımın hissettirdiği pozitif enerji için bile uzun süre kendisini bırakmaya niyetli değiliz.
y....k
Eşimle aramızda uzun zamandır problemlerimiz vardı araştırmalarımız sonucunda Şule Hanım'a ulaştık kendisi kendi çekirdek ailemiz,kök ailemiz hakkında kapsamlı bir farkındalık olusturmamizi sağladı ve birbirimize olan bakış acilarimizi degistirtti, insana güven veren sesiyle,konuşmasıyla içinizi ısıtan biri, kendisine minnettarız.
y.....
5 yaşındaki oğlumun ağlama krizleri için gittik. 5. Seasnda problemi çözdük. Benimle de devam ediyoruz. Memnunum. Çözüm odaklı. Anlıyor, dinliyor. Şule Hanım'ın enerjisi çok iyi devamlılığını sağlıyor. Zamanla ilgili bir sıkıntısı yok.
Kendim ve çocuğum için gidiyorum, memnunum. Seans dışında kriz anlarında aradığımda yardımcı oluyor. kendisini çok seviyorum. İnternette tesadüfen denk geldi iyi ki bulmuşum. Hala devam ediyorum.
l....a
6 yıldır tamamen yanlış giden evliliğimizi Şule hanım sayesinde toparladık.eşim alkol bağımlısı sorumsuz biriydi .Sürekli çocuklarımızın yanında tartışıyorduk boşanmak bizim için verilmiş en güzel karardı. Bir süre ayrı kaldık ve eşime terapi almak koşulu ile bir şans verdim Şule hanımla aldığımız seanslardan sonra çok şükür şuan herşey yolunda ilerliyor . En önemlisi bize saygıyı sevgiyi öğretti diyebilirim .tamamen eşimi suçladığım evlilik hayatında kelimelerin insanı nasıl değiştireceğini gördük .siz değişirseniz herşey değişir .sonsuz minnetlerimle Şule hanım iyiki varsınız
ö....c
2yillik evliyim.Sule hanıma eşimle ailem arasındaki problemlerle başa cikamadigimiz için gittik.Karimin her konuda ailemle iyi geçinmek zorunda olduğunu söylerdim.oyle büyütüldüm.ama tüm zorlukları Şule hanım sayesinde aştık.artuk kök aile konusunda daha bilinçliyim.evliligimizi tekrar kurduk ve yolumuza daha sağlam adımlarla ilerliyoruz.evlilik aile ile değil eş ile başlıyormuş.sule hanıma sonsuz saygılarımla
i̇...̇
Öncelikle şunu söyleyebilirim erkekler için aile terapisi daha zordur.Ben asla psikolojik desteğin insanı değiştireceğine inanmıyordum.Karım ile 9 senelik evliliğimizde onu anladığımı düşünmüşüm mesela .Hatta öyle çok kendimi düşünmüşüm ki evliliğim eşimin hissettiklerini yok saymışım.Gerek ailem ile eşim arasındaki dengede,gerekse iş hayatının verdiği stresimi..Şule hanım sayesinde herşeyin farkına vardım.Hayatımıza dokundu resmen iyileştik .Karım herzaman çift terapisi taraftarıydı .ben saçma buluyordum..Aylarca beni ikna etmeye çalıştı .Asla başka bir insana aile konularımı anlatmam kafasındaydım.Şimdi görüyorum ki Şule hanıma giderek hayatımızın en doğru kararını vermişim .Benim gibi bu durumlara karşı olanlar varsa hiç beklemeden tereddüt etmeden kendinizi çift terapisine Şule hanım ile bırakabilirsiniz.Gayet donanımlı güleryüzle karşıladı bizi.Kendisine sonsuz minnettarım .Hayat kısa ve zaman kıymetli kendiniz için geç kalmayın derim.Sevgiler
y.....
Eşimle resmen geçirdiğimiz yılları heba etmişiz.Kendi çabamızla ayakta tutmaya çalışmanın faydasız olduğunu şule hanıma gelince anladık.Seans süresini çok verimli kullanıyor.En önemlisi eşimin buna ikna olması ve önyargılı olmasına rağmen seansı kabul edip iyiki demesi .Hayatımıza dokunduğu için çok teşekkür ederiz Daha önce de farklı merkezlerde deneyimlerimiz oldu fakat hepsinden kötü deneyimlerle ayrıldık .biz doğru uzmanı bulduk herkese de tavsiye ediyorum.Teşekkürler Şule hanım
c.....
Merhabalar ;
Şule hanım eşimle çocuğumla mutlu ve saygılı bir iletişimimizin olmasının sebebidir kendisi son raddeye gelen bir aile problemlerinin boşanmadan döndürdü ve bizim yolumuza ışık olduğu için çok teşekkür ediyorum. Sorununuz olmasa bile o kadar bilgiyi o güzel ses tonunu duymak için bile tercih edilir iyiki varsınız Şule hocam
g.....
Tam zamanında seanslara başlaması, geçirdiğimiz süreyi son derece verimli kullanması, ses tonu, kelimeleri seçerek ve özenli konuşması benim için önemli bir kriterdi ve bunları sonuna kadar karşıladı. Kendisiyle tanıştığım için çok şanslı hissediyorum. Gerçekten tanışılması gereken bir insan. Kendisi bana çok iyi geldi. Başarılarının devamını diliyorum.
Şule Canik Kayabal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Canik Kayabal, Aile Danışmanlığı. Size Şule Canik Kayabal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Erkeklerde Cinsel İsteksizlik, Kadınlarda Cinsel İsteksizlik, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Şule Canik Kayabal adresi nerede?Şule Canik Kayabal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Sultan Mehmet Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Canik Kayabal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şule Canik Kayabal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şule Canik Kayabal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şule Canik Kayabal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şule Canik Kayabal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Canik Kayabal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şule Canik Kayabal hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Şule Canik Kayabal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.