i̇...a
Buradaki yorumlara aldanıp annemi(69) kendisine götürdük. Göğüs hastalıklarına yönlendirdi sonra tahliller istedi. Kan tahlili idrar tahlili derken
-aa bir şey yok Röntgen çektir.
Bi yandan da göğüs hastalıklarında tahliller yapılıyor tabi tomografi falan derken ee hadi sonuç. Yok bide ultrason lazım hadi onuda çektir.
Tabi bu tahliller hemen olmuyor parça parça istedikler için hepsi ayrı sıra,
zaten şehir hastanesi çok kalabalık. Tahlil sonuçlarının bazıları haftaya çıkacak,
doktor hanıma soruyorsun başka tahlil olacak mı üçtür tahlile gidiyoruz diye tersleyerek üçte isterim beşte isterim diye cevap veriyor. Kendisine tavsiyem kafasını telefonundan kaldırıp dışarda insanların nasıl sıra beklediğine bi baksın birazcık empati lütfen.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
if...3
İki yıldır kendisine gidiyorum ikisinde de farklı rahatsizliklarimi teşhis etti,ilgisini hic eksik etmeyen bir doktor,kendisinden çok memnunum şiddetle tavsiye ederim
aa...i
hastalıgınız ile ilgili teşhisinde gerekli açıklamayı yapıyor.yüzüne bakmadan ilaç yazan doktorlar dan degil İlgisinden memnun kaldım Allah razı olsun böyle doktorlardan
hu...9
kayseri böyle bir doktora sahip olduğu için ALLAH'a şükür etmeli
cansın dostsun doktorum TANRI IŞIĞI ile kal
murat ayrıç
mi...r
harıka her konuda muteassıs bılgılı alakalı sevecen hosgorulu hastaya tahammul noktası son derece fevkalade
he...i
TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL BİR DOKTOR. ÇOK İLGİLİ HASTALARINI DİNLEYEN VE ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜM YOLLARINI ANLATAN BİR DOKTOR. ŞULE HANIM ÜZERİNE İLGİLİ VE ALAKALI BAŞKA BİR DOKTOR TANIMIYORUM. İYİKİ VARSINIZ ŞULE HANIM.
he...i
hayatımda gördüğüm en mükemmel doktor. Hastalarıyla çok ilgili sorunları çok güzel dinleyip çözümünü çok güzel izah ediyor. tek kelimeyle mükemmel. İlk defa hastasıyla bu kadar ilgilenen mütevazi bir doktor. Şule hanımı herkese tavsiye ediyorum. Gözü kapalı gidebilirsiniz.
na...e
şule hanım öncelikle çok tatlı bir insan..ve harika bi doktor....hastalarını güleryüzle karşılıyor, sabırla dinliyor...hastanın eline reçetesini tutuşturup yollamıyor neyi nasıl yapmam gerektiğini açıklıyor....kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim...siz de anlayacaksınız....başarılarının devamını dilerim.....
mi...r
Ben çok fayda gördüm çok ilgili.. Yeterince dinledi iyi bir muayenesi var. Gereken yerlere yönlendirdi..bilgiliydi
mi...r
bu doktora tavsiye üzerine gittim her hastasıyla ilgili.insanca davranıyor tedavisindnde cok mmenun kaldım
Şule Cengiz Ulusoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Cengiz Ulusoy, İç Hastalıkları.
Şule Cengiz Ulusoy adresi nerede?Şule Cengiz Ulusoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Cengiz Ulusoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Cengiz Ulusoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şule Cengiz Ulusoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Cengiz Ulusoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şule Cengiz Ulusoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şule Cengiz Ulusoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Şule Cengiz Ulusoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları