ha...a
Yüzümde kızarıklık ve yanma için gitmiştim isçlar iyi geldi memnun kaldım.Saçımda kepeklenme çok fazla idi onun içinde şampuan aldım.
ug...z
Sivilce tedavisi için gitmiştim verdiği tedavi sivilcelerimi geçirmedi ben memnun kalmadım açıkcası gereksiz oldu bana
ön...n
Ben boyle seker bir doktor gormedim onun verdigi tedavi sayesinde vitiligom gecti sule hanim sizi cok seviyorum iyiki varsiniz
bü...a
Şule hanıma Gözde Akademi hastanesinde muayene oldum.Güler yüzlü ve tedavileri çok etkili bir doktor,Elimdeki yaralar için birçok özel hastaneye gittim ama fayda görmedim. Şule Hanımın verdiği tedavi ile kısa sürede iyileştim.Tekrar ziyaretine gitmeyi düşünüyorum,böyle ilgili bir doktoru herkese tavsiye ederim.
tu...4
mrb arkadaşlar iki hafta önce cilt proplemleri nedeniyle sule hanıma muayeneye gittim.bir insan ancak bu kadar iyi olur okadar güler güzlü ve hoş görülü hayatımda ilk defa böyle iyi bir doktorla karşılaştım.işinide layıkıyka yapıyor. ben cok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.
fa...r
Çok ilgili bir doktor tedavileri kesin çözüm veriyor.Herkese kesinlikle öneriyorum.saç dökülmesi ve sivilce tedavisinden aşırı memnun kaldım.
ul...a
Şule hanımı Sivas'tan tanıyorum.Hastaya karşı ilgisi, hastayı karşılama şekli, hastayla olan iletişimi ve tedavi şekli açısından mükemmel birisi. O zamanlar devlet hastanesindeydi. Aklımda hiç bir soru işareti kalmadan ayrılıyordum hastaneden. Çok teşekkür ederim
Şule Gençoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Gençoğlu, Dermatoloji.
Şule Gençoğlu adresi nerede?Şule Gençoğlu adresini belirtmedi. Şule Gençoğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şule Gençoğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Gençoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Gençoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şule Gençoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Gençoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şule Gençoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şule Gençoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Şule Gençoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.