Aile Danışmanlığı Randevusu
Kadınlarda Cinsel İsteksizlik
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Görevi sırasında birçok eğitim almış ve eğitimler vermiştir. 2013 yılında Boşanma Süreci Danışmanlığı ve Aile Danışmanlığı eğitimleri alarak hizmet vermiştir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında sosyal hizmet uzmanı, aile ve boşanma süreci danışmanı, eğitimci ve idareci olarak görev yaptıktan sonra 2023 yılında emekli olmuştur. Halen yüz yüze ve online aile danışmanı ve boşanma süreci danışmanı olarak hizmet vermektedir. Kurumsal eğitimler vermekte olup; aile içi iletişim, öfke kontrolü, mahremiyet, akran zorbalığı, kadına yönelik şiddetle mücadele, erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele, çocuğun ihmal ve istismarı gibi konularda eğitimler vermektedir. Ayrıca Pozitif Psikoterapi eğitimine de devam etmektedir.
Meslek yaşamında toplumun birçok kesimi ile kadın ,çocuk ,ergen aile ,yaşlı ve engelli ile çalışmalar yapmıştır. Aldığı eğitimler ;
Aile Danışmanlığı ,
Boşanma Süreci Danışmanlığı,
Bilişsel Davranışçı Terapi ,
Cinsel Terapi eğitimi ( Vajinismus , Cinsel İstek bozukluğu ,Disparoni -ağrılı cinsel ilişki- Ereksiyon bozukluğu ,Erken Boşalma)
Sanat Terapisi uygulayıcı eğitimi,
Transaksiyonel Analiz TA 101-TA102
EFT( Emotional Freedom Technique)
Pozitif Psikoterapi ( devam )
MBSR Mindfulness Temelli Stres Azaltma Programı
ay...r
Şule hanımı internette arastırarak yorumlara bakarak gorusmeye gittim. İyikide gitmişim . Son 2 yıldır aşamadıgım evliliğmdeki problemleri çözmek için görüştüm. Bana bu konuda çok destek oldu. Şimdi daha rahatladığımı hissediyorum. Çıkmazda olduğum zaman çıktı karşıma , beni sabırla dinledi . Eşim psikolojik destek noktasında ön yargılıydı ve eşimde bu süreçte Sule hanımla görüştü ön yargılarının kırıldığını söyledi. Aile içinde daha iyiyiz şule hanımın desteklerı sayesınde
a...
Eşimle yaşadığım sıkıntılardan dolayı boşanma sürecinde destek almıştım. Şule Hanım, işinin hakkını veren bir uzmandı benim için. Hayatımı kurtardı, diyebilirim. Beni kendime getirdi, gözümü açtı. Söz konusu olduğunda herkese tavsiye ediyorum zaten. Çok seviyorum onu. Şule Hanım, benim için harika bir uzman.
p.....
Yıllardır hicbir psikolog ve psikiyatristin samimiyetine güvenmediğim için destek almak istemiyordum. Fakat Şule hocamın samimiyeti ve içtenliği karşı tarafı gerçekten önemsediğini hissettiesi ve yıllardır sahip oldugu birikim ona güvenmemi ve yolal almamı sağladı. Ayrıca goruseledde neden sonuç ilişkilerini o kadar iyi anlatıyor ki size destek olup sorularınızı çözerken aynı zamanda öğretiyor da iyiki varsınız hocam sizi tanımak büyük bir ayrıcalık.
k.....
Eşimle evliliğimizdeki iletişim sorunu ve ailesel problemler bedeniyle Şule Hnm.a başvurduk. Bizi sabırla dinleyip çözüme yaklaştırmak için zamanı iyi kullanarak etkili bir yaklaşım sergilediğini düşünüyorum. Problem çözümünde uyguladığı somutlaştırma yöntemi de farkındalık açısından çok işe yaradı. Seansların çok faydası oldu, kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Şule hanımla yaptığımız online görüşmeler sonucunda yaşadığım bazı ailevi sorunları çözmeyi başardık. İletişim ve yonlendirmeleri bana ve eşime çok yardimci oldu ve çok yararlı oldu. Teşekkür ederiz ve herkese tavsiye ederiz
gü...l
Şule hocam gerçekten alanında kendini çok geliştirmiş, bilgisi ile beni kendine hayran bırakan nadir insanlardan biri.Sadece kendi alanı değil tüm alanlarda bilgi sahibi.Samimiyetiniz, sıcak kanlılığınız ve o tecrübeli bilgileriniz için çok teşekkür ederim hocam.İyiki tanıdım sizi Tayininiz bizi çok üzdü, gittiğiniz yerdeki insanlar çok şanslı...Daha nice insanların hayatına dokunacağınıza eminim.İyi ki yollarımız kesişmiş.
Şule hanım ile aile hayatımda yaşadığım sorunlar sebebiyle tanıştım. Kendisiyle yaklaşık 4 seansımız oldu. Ve seans boyunca sorunların asıl nedenlerini farketmeme destek oldu. Bu nedenler üzerinde konuşarak ilişkimdeki iletişimimin, sorun çözme gücümün artmasında yardımcı oldu. Seanslar sırasında Şule hocanın tavsiyeleri ve seanslar sonrası ödevlerini yaparak ilişkimdeki sorunlar ortadan zamanla kalktı, küçük gerginlikleri de hiç büyümeden çözebiliyoruz. Bu sebeple aldığım danışmanlıktan çok memnunum. Teşekkür ederim hocam.
Ailevi sorunlarımızı Şule hanımın önerileri sayesinde çok güzel aştık, çok sağolun hocam iyiki varsınız.
k…...…
Şule Hanıma uzun süre önce aştığımı zannettiğim vajinismus sorununun tekrar gündeme gelmesi nedeniyle gittim; kendisinin sürece hakim olması, konuya yaklaşımı, rehberlik ettiği yöntemler sayesinde yaşadığım sorun kalıcı olarak çözüme kavuştu. Sohbet havasında gayet keyifli geçen seanslar sonunda evlendiğimizden beri ilk kez bu kadar sağlıklı bir cinsel hayatımız oldu diyebilirim. Kendisine samimiyeti ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyor ve gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
v....a
Esimle aramizda iletisimsizlik problemimiz vardı ve hayatımda yaptigim en iyi sey aile danismanina gitmeye karar vermek oldu ve bu kişinin şule hanım olmasi eşim ve benim icin büyük bir şansti :) Çok ilgili ve deneyimli bir kişi cok memnun kaldım her sey icin cok tesekkur ediyorum ..Olmaz dediklerimi degismez dediklerimin degistigini gördum sayesinde :)
Şule Güngören isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Güngören, Aile Danışmanlığı, Psikoloji. Size Şule Güngören tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Randevu, Online Terapi, Boşanma Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Aile Danışmanlığı Randevusu.
Şule Güngören adresi nerede?Şule Güngören şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuşadası Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Güngören isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şule Güngören uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şule Güngören isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şule Güngören, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Şule Güngören hangi dilleri konuşuyor?Şule Güngören ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şule Güngören isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Güngören tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şule Güngören hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Şule Güngören hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şule Güngören hangi sigortaları kabul ediyor?Şule Güngören tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.