20'lik Diş Çekimi
PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması
Sinus lifting
Tam Ve Parsiyel Protezler
Acıbadem Adana Hastanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çene Implantasyonu
İmplant
se....
20 lik diş çekimi için korka korka gittim fakat detaylı açıklamaları ve güleryüzü sayesinde ne kadar korksam da dakikalar geçtikçe tüm korkum azaldı. en kötü ihtimali bile anlatırken hastaya güven veren bir hekim .
ha...ı
Şule hocanın uzun zamandır hastasıyım.İmplant yapıldı aynı zamanda kemik grefti için operasyon geçirdim.Tesadüfen gitmiştim.İşine o kadar hakim ki o kadar iyi anlatıyor ki sanki o operasyonu başınızdan geçirmiş gibi oluyorsunuz.Şule hanımın konuya hakim olup kendine o kadar güvenerek anlatıyor ki hastasına da özgüven veriyor.Bende Şule hanımın özgüvenine dayanarak her ne dediyse tamam dedim ki hiç beni utandırmadı.Hiç sıkıntı yaşamadım.Çok güzel neticeler aldım.Kesinlikle hijyen konusunda da çok hakim.
ce...r
Şule hocam için ne desem az çok memnunum implant yaptırdım tedavi sürecim devam ediyor güler yüzlü işini titizlikle yapan bir hekim hastası ile olan diyaloğu mükemmel her işlem bilgilendirme herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye ederim
Şule Nur Purdaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Nur Purdaş, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Şule Nur Purdaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Cep Derinliği Azaltma, İmplant, Çene Implantasyonu, 20'lik Diş Çekimi, Küçük Cerrahiler, Tam Ve Parsiyel Protezler, sinus lifting, Kemik Grefti, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması.
Şule Nur Purdaş adresi nerede?Şule Nur Purdaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Döşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Nur Purdaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Nur Purdaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şule Nur Purdaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şule Nur Purdaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şule Nur Purdaş hangi dilleri konuşuyor?Şule Nur Purdaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şule Nur Purdaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Nur Purdaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şule Nur Purdaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şule Nur Purdaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şule Nur Purdaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.