Modül Danışmanlık
Borazanlar Mah. Mutluer Sok. Çivrilli Sebahat Kalaycı Apt. No:21, Bolu Merkez, Bolu

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Aprakside Konuşma Terapisi +14 daha fazla

Artikülasyon Bozukluğu Terapisi

Dil Terapisi

Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Modül Danışmanlık

MERHABA 1989 YILINDA MALATYADA DOĞDUM. LİSE EĞİTİMİ ANADOLU LİSESİNDE TAMAMLADIKTAN SONRA BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNDEN 2012 YILINDA MEZUN OLDUM. 2013 YILINDA BOLU/MENGENDE BİR REHABİLİTASYON MERKEZİNİN KURUCUSU OLDUM VE HALA DEVAM ETMEKTE.
2016 YILINDA ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ ANABİLİM DALINDA YÜKSEK LİSANSA BAŞLADIM. 2017 YILINDA ÇANKIRI/ÇERKEŞDE HALA EĞİTİM VERMEKTE OLAN ÇERKEŞ ÖZEL EĞİTİMİ KURDUM. 2019 YILINDA BOLU/MERKEZDE MODÜL DANIŞMANLIĞI AÇARAK UZMAN DKT OLARAK DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADIM VE HALA DEVAM ETMEKTE. AYNI ZAMANDA FARKLI REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE DE DANIŞMANLIK VERMEKTEYİM.

Röportaj

Konum: Modül Danışmanlık Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

7 buçuk yaşındaki oğlum ‘R’ harfini çıkaramıyordu. Yorumlara bakarak gittik ve iyi ki gitmişiz. Şule Nur hanım son derece alanına hakim ve çocuklarla iletişimi gayet iyi birisi. Seans sonrası verdiği bilgiler ile çocuğunuzun gelişimini takip edebiliyorsunuz. Derslerinde kullandığı oyunlaştırma yöntemi çocukların sıkılmadan ve isteyerek seanslara gelmesini sağlıyor. Oğlum 5 seansta ‘R’ harfini çıkardı ve kendini şu an geliştirdi. Konuşma sorunları olanlara Bolu da önemle tavsiye ederim.

K
Konum: Modül Danışmanlık Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Alanında oldukça yetkin olan Şule hocamıza Oğlum için 1 sene boyunca devam etti. Çıkaramadığı 11 senin 10 tanesini büyük bir sabır özveri ve sıcaklıkla hallettik. Son sesimiz için ara verdik. Devam edeceğiz. Seanslarda kurulan iletişim oynanan oyunlar vb sıkmadan oğlumu kendisine bağladı. Yerinde 5 dakika zor duran bir çocukla bu şekilde ilerlemek bizleri hayran bıraktı.. İhtiyacı olanlar mutlaka doğru adrese zaman kaybetmeden başvurabilirler.

Konum: Modül Danışmanlık Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Şule Hanıma arkadaşımızın önerisi ile başvurduk. 5.5 yaşındaki oğlumun söyledikleri anlaşılmıyordu. Bol eğlenceli  geçen terapiler sonunda şuan kendisini rahatlıkla ifade edebiliyor. Şule Hanım gerçekten işini layıkıyla yapan bir hanımefendi. Biz çok memnun kaldık. Kendisine minnettarız.

K
Konum: Modül Danışmanlık Gecikmiş Konuşma Terapisi

Boluya taşınır taşınmaz 3 yaşında konuşması yaşıtlarından geride olan oğlum için konuşma terapisti arayışına girdim. Araştırmalarım nihayetinde bizi Şule hocayla tanıştırdı. Kendisiyle henüz iki ders yaptık. İlk dersten bile büyük farkındalıkla cıktık. İlk hata aslında anne ve baba olarak bizdeymiş. Şule hocam Kendimizi değiştirmeye ve geliştirmeye, tutarlı olmaya gayret ettiğimiz sürece çocuğumuzun da geliştiğini göreceğimizi söylemişti. İlk haftadan bunu gördük yaşadık tecrübe ettik. Oğlum artık 3 kelimeli cümlelerini çoğalttı hamdolsun. İlerleyen zamanlarda yaşıtlarını yakalayacağına inanıyoruz. Biz güleryüzüne, güçlü iletişimine, tavsiyelerine, ilgisine ve tecrübesine güvendik. Sürecimiz tamamlanana kadar kendisiyle devam etmeyi diliyoruz.

Konum: Modül Danışmanlık Dil Terapisi

Şule hocamıza 6 yaşındaki kızımın dil değerlendirmesi için başvurduk.kendisi oldukça sıcak kanlı ilgili samimi biri, Çocuklara yaklaşımı çok güzel , özellikle de ebeveynlere açıklayıcı bilgileriyle aklımızda soru işaretleri bırakmayan çok samimi iletişimi var.

Konum: Modül Danışmanlık Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Bu sürece başlarken çok endiseliydim ama Şule hocam sayesinde bütün endişelerim ve korkularım ortadan kalktı konuşma ile ilgili sıkıntılarımız vardı bir kaç seansta oğlum konuşmaya başladı kendisine cok minnettarm.

Artikülasyon bozukluğu için gittik. Çocuğum bazı harfleri çıkartamıyordu. Babam kanser tedavisi görüyor bu sebepten dolayı ara verdik. Bu dünyada tanıyabileceğim mükemmel bir insan. Bu süreçte beni arayıp maddi manevi destek olacağını belirtti. Uzman olarak da müthiş sabırlı. Benim çocuğum adapte olamayan bir çocuk. Ona bile yoğun sabır gösterip üzmeden, ağlatmadan, severek yol kat ettik. 18 harfi çıkartmaya başladı. 4 harf kaldı. Babamın rahatsızlığından dolayı şehir dışına çıktık. Bolu gibi bir yerde bu işi yapan çok insan var. Kandırmayan, tamamen gerçekçi, süreyi verimli kullanmaya çalışan birisi. Aldığı parayı hak ediyor. Çocuğu iyi tanıyıp nasıl yaklaşmasını gerektiğini biliyor. Çocuğumda dikkat sorunu da var. Benim çocuğum ne zaman uzmanımıza gideceğiz diye soruyor. 5 yaşındaki bir çocuk için bunlar müthiş bir şey. Duygusal ve hassas bir çocuğum var. Üçüzlerimden birisi bu. Tiroid hastasıydı. Babası onu pamuklara saran bir çocuk. İletişim kurmakta akranları ile güçlük çekiyor. Şule Hanım'ın sayesinde akranları ile iletişim kuruyor artık. Anne olmamasına rağmen her şeyi ile mükemmel bir uzman. Çok nadir. Kendisinden çok memnunuz.

Çocuğum için başvurduk. İnternetten araştırarak buldum kendisini. Çıkartamadığı harfler vardı. 8 ay gittik. Artık harfleri çıkartabiliyor. Ara verdik. Tekrar bir görüşmemiz olacak. Sürecimiz iyi geçti. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Uzmanımızda bana ulaşıyor. Şule Nur Hanım çok tatlı birisi. Benim çocuğum herkese ısınmaz ama çocuğum Şule Nur Hanım'a ısındı, konuştu ve iletişime geçti. Çok ilgilendi. Onun seviyesine indi. Herkese tavsiye ettim. Biz çok memnunuz.

İnternetten kendim araştırarak buldum. Çocuğumda konuşma geriliği vardı. 12 seans aldık. Sürecimizi bıraktık. Seanslar sayesinde çocuğumun konuşmasında değişim oldu. Farkındalığını görebiliyoruz. Her zaman kendisine ulaşabildim. Çok yardımcı oldu bize. Biz memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.

Konum: Modül Danışmanlık Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

L ve R harflerini doğru telaffuz edemeyen 6.5 yaşındaki oğlum için Şule Hocama başvurduk. 5 haftada her iki harfi de hallettiler. Oyunla, sevgi ve samimiyetiyle, verdiği emekle bize çok yardımcı oldu. Profesyonel bir dil terapisti olarak Şule Hocamın varlığı büyük şans.