Normal randevu
Psikanalitik Psikoterapi
Psikodinamik Psikoterapi
Standardize Mini Mental Test
Şule Özden Topkaya Muayenehanesi
Psikiyatri eğitimim ile parallel olarak psikoterapi eğitimlerini de sürdürdüm:
1998-2000 yıllarında Umut Psikodrama Enstitüsünde Elif-Günter Ziegler tarafından verilen eğitimin ilk aşamasını tamamlayarak psikodrama yönetici yardımcılığı yetkesi aldım.
Daha sonra analitik yönelimli psikoterapi eğitimi almak üzere Halime Odağ Psikanaliz ve Psikoterapi Vakfında grup terapilerine katıldım.
2000 – 2006 yılları arasında Doç. Dr. Celal Odağ ve Doç. Dr. Ayhan Eğrilmez önderliğinde psikanalitik yönelimli psikoterapi eğitimimi tamamladım. . Analitik yönelimli psikoterapi yapabileceğime dair yetke aldıktan sonra aynı kurumda Hocam Celal Odağ ile birlikte yardımcı terapist olarak çalıştım. Bu eğitim grubu ile birlikte çalışmak onur duyduğum görevlerimden biri oldu.
2012 yılında Türkiye Sistem Dizimleri Enstitüsünde Sistemik Fenomenolojik Aile Dizimi Psikoterapisi Eğitimime başladım. Mehmet Zararsızoğlu önderliğinde tamamladığım süreç ile kazandığım sistemik, fenomonolojik yaklaşımı bütünleyici, zenginleştirici oldu.
d.....
Değerli hocam,
Ruh sağlığıma katkılarınız için sonsuz teşekkürler. Bana yeniden yaşam enerjimi kazandırdınız. Sayenizde tekrar mutluyum ve bir psikiyatrist olarak sizi herkese tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız sevgiler, saygılar.
de...
Şule hocamla 2018 yılında psikolojik olarak kendimi kötü hissettiğim günlerde tanıştım 7 yıldır hiç doktora gitmeden antidepresan kullanıyordum sayesinde ilacı bıraktım kendisi bir çok terapi yöntemiyle hastalarını iyileştiren işini severek yapan çok iyi bir doktor kendisine sonsuz teşekkürler
ka....
Şule Hanım'ı ilk olarak 2014 yılında ziyarete geldim ve neredeyse 5 yıl düzenli olarak kendisinden yardım aldım. Sadece ilaç tedavisi değil , önermiş olduğu psikoterapi teknikleri ile de sağlığıma kavuşmama oldukça yardımcı olmuştur.
p....k
Şule Hanim'a kendim gitmeyi dusunmemis annemi goturmustum. O gun kendisi beni de 5 dk kadar gormek istedigini soyledi. Eşimle, ailemle, kendimle asla asilamayacak sorunlarim oldugu icin ve bu sorunlarin bir mucize gerceklesmeden halledilemeyecegini dusundugum icin asla yardim almayi dusunmuyordum. Ancak o 5 dk icinde hicbir seyin imkansiz olmadigini anladim ve birkac hafta icinde tum iliskilerim duzeldi kendimi yeniden dogmus gibi hissediyorum. Sule Hanim mucizeler gerceklestirebilen, konustuktan 5 dakila sonra bile tum hayatimi degistirebilen dunya tatlisi bir insan.
ar...a
Anksiyete bozukluğu tanısı ile gittim...sohbet havasında geçen çok rahat iletişim kurup yanında kendimi rahat hissettiğim ve bende doktor_hasta arasındaki güven duygusunun oluşmasını sağlayan , nefes terapisi ve gevşeme egzersizleri yaptırarak rahatlamami sağlayan güleryüzlü bir psikiyatrist...
se...n
Şule Hanım için söylenecek o kadar çok ve güzel şeyler var ki.....O'nun yanına gittiğim ilk gün ne yapacağımı ne söyliyeceğimi bilmiyordum ...Şule Hanım , aynaya baktığımda kendimi görmemi sağladı , üstelik bunu o kadar naif ve ustalıkla gerçekleştirdi ki , kesinlikle her türlü sorununuzda gözünüz kapalı destek alabilirsiniz....Çok garip bir şekilde yanına gittiğiniz andan itibaren bir güven duygusu kaplıyor içinizi ve o duygu sanki başınızın üstünde bir hare gibi her an sizinle birlikte......hiç bu kadar samimi , içten ve güven veren bir doktor tanımamıştım ....Şule Hanım iyi ki tanıdım sizi, iyi ki hastanız oldum ... yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.. :)
Şule Özden Topkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Özden Topkaya, Psikiyatri. Size Şule Özden Topkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Psikodinamik Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Aile Terapisi, Grup Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Hipnoterapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler.
Şule Özden Topkaya adresi nerede?Şule Özden Topkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah, 1407. Sk. No:4 Kat:4 D:aire:9 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Özden Topkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Özden Topkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şule Özden Topkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şule Özden Topkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şule Özden Topkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Özden Topkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şule Özden Topkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şule Özden Topkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Şule Özden Topkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler