Kahramandere mah. 791. Sokak no :9/D Güzelbahçe /izmir, Güzelbahçe, İzmir
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Uzm. Dr. Şule Özmen
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
Uzm. Dr. Şule Özmen
Türk Pediatri kurumu,Milli Pediatri kurumu,Türk Tabibler Birliği-İzmir Tabip odası üyesi olup evli ve iki kız çocuk annesidir. Mesleki çalışmalarına özel muayenehanesinde devam etmektedir.Özelikle Covit açısından hijyenik bir ortam sağlanmaktadır.
Hizmetler:Muayenehanemizde çocuk kan alma konusunda deneyimli Hemşire hanımlar bulunmaktadır, Tüm kan tahlilleri muayenehanemiz bünyesinde yapılmaktadır.Aynı zamanda influenza ve Covit pcr testi yapılmaktadır. kilo fazlalığı,puberte takibi, kansızlık nedenleri ve tedavisi,sık üst solunum yolu infeksiyonu tedavisi,çocuk gelişimi,ergen sağlığı sorunları, çocukluk çağı allerji hastalıklarının erken tanısı, enfeksiyon tedavileri,idrar yolu infeksiyonu tanısı ve tedavisi,çocuklarda egzema,yenidoğan sarılığı,beslenme bozuklukları
İlgi alanı:çocuk gelişimi takibi ,puberte evrelendirmesi,ergenlik problemleri,kansızlık(anemi),yenidoğan takibi,idrar yolu iltihabı,kulak iltihabı, karın ağrısı , üst solunum yolu infeksiyonu,adet düzensizli,ği,dermatit,alerjik rinit,astım, amipli dizanteri,aftöz stomatit,adenovirüs infeksiyonu,
yo...
Şule hanım'a ilk olarak alerji tedavisi icin basvurmustuk olumlu sekilde sonuclar aldık. Şlue hanim çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor, her sorduğum soruya bizim anlayabilecegimiz şekilde açıklamalı cevaplar veriyor. Güler yüzü ve çocuklarla olan güzel iletişimi sayesinde doktora gitmekten hiç hoşlanmayan oğlum şimdi direkt muayene odasına yöneliyor :)
Şule Hanım çok iyi bir doktor. Çocuğumun bronşit ve alerji tedavisini yaptı. Oğlum şuanda çok iyi. Çok güzel bir tedavi programı uyguladı ve detayına kadar tedavi süreciyle ilgili bizi bilgilendirdi. 2 yıldır çocuğumu kendisine götürüyorum.
o....
Şule Hanım kesinlikle harika bir doktor. Daha öncesinde de kendisinden hizmet alıyorduk İzmir'e geldiğinde tekrar başladık. Çocuğumun genel kontrollerinde ve rahatsızlıklarımızda gittiğimiz tek doktorumuz. Şule Hanım süreç içerisinde her şeyi adım adım anlatıyor. Kendisinden aldığımız hizmetten memnunuz.
Şule Hanım'dan çok memnunum. 2 tane çocuğumun hem genel kontrollerinde hem de hastalığında kendisi yardımcı oluyor. Kendisi deneyimli, çocuklarla çok iyi anlaşılabilen, başarılı çocuk doktoru. Şule Hanım'ın ulaşılabilirliği çok güzel. Gecenin bir saatinde bile olsa mutlaka dönüş yapıyor. Çalışmazsa bile muayenesini açıyor. Çocuklarım iğneyi bile rahatça yaptırabiliyorlar çünkü çocuklarım bile doktoruna güveniyorlar.
g.....
İlk olarak büyük kızımın kusma ve ateşi sebebiyle tavsiye üzerine gittim. Tedaviyi çok güzel planladı. Hemen antibiyotik yazan bir doktor değil. Çok memnun kaldığımız için sonrasında da kendisiyle devam ettik. Küçük kızım için de başından beri süreci birlikte yürütüyoruz. 5-6 yıldır doktorumuz. Yaklaşımından ve kızıma karşı olan tutumundan çok memnunuz. Sevgi dolu bir doktor. Tam bir çocuk doktoru. Çocukla konuşarak, göz teması kurarak muayeneleri gerçekleştiriyor. Her zaman telefonla da rahatça ulaşım sağlayabiliyoruz.
Yaklaşık 5 yıllık doktorumuz. Tavsiye üzerine gittim Şule Hanım'a. Hiçbir zaman farklı bir doktora gitme ihtiyacı hissetmedik. Bahar alerjileri oluyordu. Kılcal damar incelmesi sebebiyle bir dönem burun kanamaları oluyordu. Bu süreçlerde çok destek sağladı bize. Psikolojik olarak da rahatlattı. Çocukla iletişimi çok kuvvetli. Bizi de süreçle ilgili çok detaylı bilgilendirdi. Bizim soru sormamıza kalmadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan bir doktor. Telefonla da her zaman ulaşabildik kendisine.
ç.....
Doktoruma oturduğum semte yakın olduğu İçin kızımı götürdüm. karın ağrısı şikayeti için gitmiştik. Muayenehanesinin özellikle hijyeni , kalitesi ve çalışan ekibin Güler yüzlü olması benim için çok değerliydi. Kızımla kurduğu iletişim gayet iyiydi . Sonrasında hastalığın takibinde de oldukça ilgiliydi, Bütün arkadaşlarıma ve çevreme tavsiye ediyorum
Şule Özmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Özmen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Şule Özmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Enjeksiyon Im, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocukta gelişimi izleme, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuk beslenme, Hasta çocuk muayenesi, Çocuklarda Astım.
Şule Özmen adresi nerede?Şule Özmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kahramandere mah. 791. Sokak no :9/D Güzelbahçe /izmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Özmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Özmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şule Özmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şule Özmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Şule Özmen hangi dilleri konuşuyor?Şule Özmen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şule Özmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Özmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şule Özmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şule Özmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Şule Özmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şule Özmen hangi sigortaları kabul ediyor?Şule Özmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla