Diş Hekimi Randevusu
Şule Öztürk Muayenehanesi
Gültepe Mahallesi Halk Caddesi No:85-A, Odunpazarı
Şule Öztürk Muayenehanesi
y....b
20lik dişimi 20 dk da gömülü yerden keserek aldı 1 hafta oldu dikişler alındı şuan gayet iyiyim şişme apse hiç bişey yaşamadım ellerine sağlık tekrardan
si....
20lik diş ve yanındaki dişi çektirdim eli gerçekten çok hafifti hiç birşey hissetmedim mükemmel derecede temizdi salon herkes güvenle gidebilir
sa...ı
Dün üç dişime dolgu işlemi yapıldı ve süreç tahmin ettiğimden çok daha kolay geçti sağ olsun Şule hanım çok nazik, eli hafif ve hekimliğe uygun bir tarz ve yaklaşım sunuyor. Asistanı da çok güleryüzlüydü ve psikolojik olarak sizi rahatlatıyorlar. En çok hoşuma giden , aklıma takılan konularda tatmin edici bir donanımla açıklama yapmaları oldu. Klinik tertemizdi.
hü...n
Çok iyi bir doktor ve çok memnun kaldım. 3 yıl önce kanal tedavisi oldum ve 3 yıldır hiçbir sorunum yok.
c....k
Merhaba,
Diş taşı temizliği için Şule hanımın muayenehanesine gittim. Detaylı bir şekilde diş taşı temizliği yapıldı ve çok memnun kaldım.
as...a
En sevdiğim diş hekimi Dolgum yapıldıktan yarım saat sonra doya doya yemek yedim. 2 dolgu birden yapıldı hiç bir şekilde ağrım olmadı. Daha öncesinden de kanal tedavilerimi de Şule Hoca yapmıştı. Gerçekten cam gibi kendi dişimden farkı yok. Ayrıca aşırı güler yüzlü ve hoş sohbetli bir diş hekimi
me...g
Rahat bir ortam hijyenik randevu saatine uyumu diş çekiminde tansiyonum düştü ve bunu çok güzel bir şekilde yönetti
tu...z
Yıllardır başım dişlerimle hep beladaydı Şule hanım bendeki diş tedavisi ve dişci hasta ilişkisi yargılarını kırdı. Kanal tedavim ve zirkonyum diş yapımı aşamalarımda kendisi ve asistanının ilgisi okadar güzeldiki her gittiğimde mutlu ayrıldım.
ba...
Kaplama ,dolgu ve kanal tedavisi gibi rahatsızlıklarımdan dolayı tedavi aldım. Tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Doktor hanım gerçekten çok detaylı açıklamalarla bilgilendiriyor ve eli gerçekten çok hafif diş problemi olan tüm çevreme kendisini tavsiye ediyorum.
şe...a
Diş ağrısı sebebiyle gittim içeri girer girmez ilgi alaka güler yüzlü harika insanlar temiz hijyenik ortam ve 5 dk da ağrıdan kurtardılar dişimi çektirdim operasyon sorunsuz gerçekleşti çok memnunum iyi ki varsınız...
Şule Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Öztürk, Diş Hekimi. Size Şule Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu.
Şule Öztürk adresi nerede?Şule Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe Mahallesi Halk Caddesi No:85-A Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şule Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şule Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şule Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şule Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Şule Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri