Gittiği kurs ve aldığı eğitimlerle kendini sürekli geliştirir,diş hekimliği alanındaki güncel gelişmeleri takip ederek hastalarına hizmet vermektedir.
20'lik Diş Çekimi
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
fe...
Öncelikle Şule Hanımın İlgisinden Güler Yüzlülüğünden Çok Memnun Kaldım Birkaç Dolgum Birde Kanal Tedavim Çok Güzel ve Başarılı Bir Şekilde Geçti Çok Memnun Kaldım Kendisine Başarılar Kolaylıklar Dilerim Herkese Tavsiye Ediyorum
y.....
Porselen lamina ile gülüş tasarımı yapıldı ve güzeldi memnun kaldım
ha...*
Şule hanım işinde çok başarılı,güler yüzü ve samimiyetiyle işlem esnasında güvende hissediyorsunuz.Ben 2 dişim için işlem yaptırdım.Dişlerim arasında boşluklar vardı bonding işlemiyle dişlerim zarar görmeden boşluklar kapatıldı,doğal ve estetik bir görüntü sağlandı.Diş hekimi arayışında olan herkese tavsiye ediyorum.
mu...l
Mükemmel bir Sonuc ile ayrildim. 16 disime Komposit Veneers yapildi, köpek dislerim ters yönde olmasina ragmen üstesinden geldi. Avusturyadan geldim, herkeze tavsiye ederi.
ş.....
Şule hanımla ilk görüştüğümde sıkıntılarımı ve dişimde estetik bir duruş istediğimi söylemiştim. Fikir ve çözüm odaklı olması, beni bilgilendirmesi işlemlerin nasıl olacağı konusunda beni aydınlattı. Diş etimin simetrisi ve laminate işlemlerim sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Gülüşüm ve kendime olan güvenim değişti. Fotoğraflarımda sayesinde daha güzel gülebiliyorum. İlgi ve alakası sonrasında ki takibi içinde ayrıca çok iyi ediyorum kendisine. Benim gibi çok düşünen araştıranlara tavsiyemdir.
fa...l
Dişlerimin arası ayrık diye arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. Tek seansta tüm açıklığı kompozit bonding işlemi ile kapattı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
se...
Şule hanım için Aksaray’dan geldim . Kendisinin samimiyeti ve ilgisinden memnun kaldım . Gülüş tasarımı yaptırdım , kompozit bonding uygulaması ile dişlerimin kesilmemesi ve zarar görmemesi için bu uygulamayı tercih ettim . Sonuçtan memnun kaldım gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz .
ab...
Kuzenimin tavsiyesi üzerine Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde Şule Hocam ile 4 dişimde dolgu / kanal tedavisi ve alt / üst çenemde toplam 12 disimde de kompozit lamina yapıldı.
Şule hocam çok naif, titiz ve üst seviyede becerikli bir hekim. Sağlıklı dişlerimi ve güzel gülüşümü Şule hocama borçluyum. Şule hocamla tanışmak büyük şans.
or...
ÇENE YAPIM BOZUK OLDUĞU İÇİN GÜLERKEN DİŞLERİM ÇİRKİN GÖRÜNÜYORDU ŞULE HOCAMA TEDAVİ İÇİN GELDIM HERHANGİ ESTETİĞE GEREK KALMADAN ÖN 6 DİŞİMİ ZIRKONYUM KAPLAMA İLE KAPLADI ŞİMDİ DISLERIM DAHA SAGLIKLI GÜLÜŞLERİM DAHA ÖZGUVENLİ MUHTEŞEM OLDU EMEGINIZE SAGLIK HOCAM SULE HOCAM ISINDE GERÇEKTEN COK DÜRÜST GULER YUZLU AYNI ZAMANDA ISINDE UZMAN SIDDETLE TAVSIYE EDIYORUM EMEGINIZE SAGLIK SULE HOCAM
ze...
Diş hekimim Şule hanım işinde oldukça başarılı, hanımefendi ve güleryüzlü birisi. Dişimde bazı çürükler vardı gayet güzel ve özenle temizledi dolguları çok iyi yaptı, herhangi bir yükseklik ya da yanlış bir işlem olmadı. Ön dişlerim içe doğru biraz eğriydi. Ön dişlerim için estetik lamine yaptı. Gerçekten çok başarılı bir sonuç aldım. Dişlerindeki o eğrilik yok oldu, gülüşüm güzelleşti. Ellerine sağlık.
Şule Sayan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Sayan, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi, Diş Hekimi. Size Şule Sayan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, 20'lik Diş Çekimi, Bonding, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina, Porselen Laminate Veneer, Zirkonyum, Zirkonya Restorasyonlar, Zirkonyum Porselen Kronlar, Botoks, Bruksizm Tedavisi.
Şule Sayan adresi nerede?Şule Sayan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevhernesibe Mahallesi Gür Sokak No:10-B/29 Ofisim Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Sayan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Sayan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şule Sayan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Sayan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şule Sayan hakkında ne düşünüyor?Toplam 182 hasta / danışan, Şule Sayan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.