Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 2012 yılında 2. lik derecesiyle mezun oldu.
Gittiği kurs ve aldığı eğitimlerle kendini sürekli geliştirir,diş hekimliği alanındaki güncel gelişmeleri takip ederek hastalarına hizmet vermektedir.

Gevhernesibe Mahallesi Gür Sokak No:10-B/29 Ofisim, Kocasinan, Kayseri

20'lik Diş Çekimi

Bonding +9 daha fazla

Botoks

Bruksizm Tedavisi

Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina

Konum: Dr. Dt. Şule Sayan • Bonding

Kendisini internette araştırarak buldum. Çok uzun yıllardır kafama taktığım diş düzensizliklerimden,ortodontik tel tedavisine gerek kalmadan kurtulmama vesile oldu.ellerine emeğine sağlık eğer sizinde şikayetleriniz varsa gidip bi fikir almanızı tavsiye ederim.

Dr. Dt. Şule Sayan

Kompozit laminalarımızı güzel günlerde kullanın inş yorumunuz için teşekkür ederim

Konum: Dr. Dt. Şule Sayan • Bonding

Şule hocama daha önce kuafaj tedavisi için gitmiştim ilgisinden bilgisinden ve tedavi şeklinden çok memnun olduğum için şimdide kompozit lamina bonding işlemi yaptırdım ön üst dişlerim arasındaki boşluk çok rahatsız ediyordu şule hocamın ince işçilikle yaptığı bonding işlemiyle doğal ve harika bi görüntü oluştu düşünenlere şiddetle tavsiye ederim. Hocamada burdan tekrar ellerine sağlık diyorum iyiki varsinız.

Randevu doğrulandı
• Konum: Dr. Dt. Şule Sayan • Direkt ve İndire...daha fazlakt Kompozit Lamina daha az

Şule hanıma ön iki ayrık dişim için kompozit Almina yaptırdım kendisinin ilgisinden ve güler yüzlülüğünden çok memnun kaldım herhangi bir sorun olduğunda karşımda muhattap bulabileceğim güvencesini bana hissettirdi emeğine sağlık. Düşünenlere tavsiye ederim

Dr. Dt. Şule Sayan

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Konum: Dr. Dt. Şule Sayan • Porselen Lamina...daha fazlate Veneer daha az

Tavsiye üzerine gittim Çok memnun kaldım Şule hocam güleryüzü elbecerisi ile kırılan ön dişime kompozit lamina işlemini yaptı Harika oldu .Hastaya yaklaşımı ve işi mükemmel Kurum çalışanları da güleryüzle ilgili Bana çok yardımcı oldular Herkese tavsiye ediyorum

T
• Konum: Dr. Dt. Şule Sayan • Randevu

Dişimin estetik görüntüsünden şikayetim olduğu için Şule hocama muayene oldum. İlgi ve alakasından çok memnun kaldım. Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

Z
Konum: Dr. Dt. Şule Sayan • Bonding

Öncelikle Şule Hanımın güler yüzü ve ilgisi çok iyiydi kompozit lamine işlemi yapıldı tam istediğimiz gibi doğal , güzel ve tertemiz bi görüntü elde ettik . Tedavi süresince ilgili alakalı ve titiz davrandı .

Randevu doğrulandı
• Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlı...daha fazlağı Polikliniği • Diş Dolgusu daha az

Öncelikle Şule Hanımın İlgisinden Güler Yüzlülüğünden Çok Memnun Kaldım Birkaç Dolgum Birde Kanal Tedavim Çok Güzel ve Başarılı Bir Şekilde Geçti Çok Memnun Kaldım Kendisine Başarılar Kolaylıklar Dilerim Herkese Tavsiye Ediyorum

Y
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Poliklini...daha fazlaği • Diş Hastalıkları Ve Tedavisi Randevusu daha az

Porselen lamina ile gülüş tasarımı yapıldı ve güzeldi memnun kaldım

Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Poliklini...daha fazlaği • Bonding daha az

Şule hanım işinde çok başarılı,güler yüzü ve samimiyetiyle işlem esnasında güvende hissediyorsunuz.Ben 2 dişim için işlem yaptırdım.Dişlerim arasında boşluklar vardı bonding işlemiyle dişlerim zarar görmeden boşluklar kapatıldı,doğal ve estetik bir görüntü sağlandı.Diş hekimi arayışında olan herkese tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Poliklini...daha fazlaği • Kompozit Veneeer Uygulamalar daha az

Mükemmel bir Sonuc ile ayrildim. 16 disime Komposit Veneers yapildi, köpek dislerim ters yönde olmasina ragmen üstesinden geldi. Avusturyadan geldim, herkeze tavsiye ederi.

Güzel günlerde sağlıkla kullanın