Merhaba ben Uzman Klinik Psikolog Şule Ulutürk. Tam burslu olarak eğitim aldığım Ankara Çankaya Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2018 yılı haziran ayında mezun oldum. Aynı yıl kasım ayında, iş hayatıma Eskişehir Özel Neşe Erberk Anaokulunda okul öncesi çocuklara ve ailelerine psikolojik destekte bulunarak başladım. Okula uyum sürecinde oryantasyon planlamaları yaparak, gelişimsel takibi sağlayarak ve kurum içi seminerler düzenleyerek çalışmalarımı sürdürdüm. Bu sırada alanda öğrenmenin ve öğretmenin bitmeyeceği inancıyla Osmangazi Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifika Programı’na başladım. Eğitim içeriğinde bilişsel davranışçı terapi, kısa süreli çözüm odaklı terapi, cinsel terapi derslerini alarak süpervizyon eşliğinde Aile Danışmanı ünvanına sahip olmaya hak kazandım. Eskişehir Psikoloji Evi Danışmanlık Merkezinde danışan görmeye başladım. Ağırlıklı olarak çalıştığım konular; evlilik öncesi danışmanlık, çift danışmanlığı, aile danışmanlığı, çocuklarda davranış bozuklukları, kaygı bozuklukları, yas danışmanlığı…
İkinci iş yerim olan Eskişehir Özel Gelişim Okullarında bu sefer daha büyük yaş grubu (1. ve 2. Sınıf öğrencileri ve aileleri) ile benzer şekilde okula uyum sürecinin yönetilmesi, önleyici rehberlik çalışmaları, dikkat problemleri üzerine çalışmalarımı sürdürdüm.
2019 yılında İstanbul Esenyurt Üniversitesinde başladığım Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programını Sosyal Kaygının Etiyolojisi Üzerine Bir Derleme Çalışması Projesiyle 2020 yılında tamamladım. Aynı yıl yolum öncesinde de öğrencisi olma şansını yakaladığım Özel Yeni Yol Okulları ile kesişti. Tüm akademik birimlerle (anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise) vaka odaklı çalışmak üzere Kurum Psikoloğu olarak Yeni Yol Ailesine katıldım. Burada da okula uyum süreci, duygu durum problemleri, sınav kaygısı, boşanmanın çocuklara etkileri, kardeş kıskançlığı, akran zorbalığı, sosyal kaygı problemleri gibi pek çok konuda okul öğrencilerine psikolojik destek vermekle birlikte ailelere yönelik veli seminerleri gerçekleştirerek bütüncül bir yaklaşımla sorunları çözmelerine yardımcı olmayı hedeflemekteyim. Yeni Yol Okullarında çalışmalarıma devam ederken geçtiğimiz bir yıl boyunca Eskişehir Yaz Psikolojik Danışmanlık Merkezinde çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarla çalışmalarımı sürdürdüm. Şu anda 2021 yılı ekim ayından beri kurucusu olduğum kliniğimde danışan görmeye devam etmekteyim.
Çalışma hayatıma devam ederken alandaki yetkinliğimi arttırabilmek amacıyla eğitimler almayı sürdürmekteyim.

İstiklal Mah. Ertuğrul Bey Sok. No:9/13 Ünka Home Office, Odunpazarı, Eskişehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +10 daha fazla

Banka Havalesi

Konum: Uzman Klinik Psikolog Şule Ulutürk Normal Randevu

Şule hanım ile yaklaşık 3 aydır devam eden sürecimizde, günlük yaşamımı sürdürmemi etkileyen pek çok sorunun çözümlemesini yaptık. Doğum sonrası süreç ve özellikle rutin hayata odaklanma gibi birçok konunun üstesinden gelme noktasında Şule Hanım’ın desteği çok büyük.

Konum: Uzman Klinik Psikolog Şule Ulutürk Oyun Terapisi

Şule hanım ile 10 yaşındaki kızımin doğru gelişimini sağlamak için bir araya geldik ve iyi ki geldik, yaklaşımı, gözlemleri ve bunları aktarma şekli, kızımla olan ilişkisi, ebevyn ile iletişimi bir harika, kızım her seansı heyecanla bekliyor, daha sosyal ve daha kendini ifade edebilir şekilde ilerleme kaydediyor ama en çok biz ebevyn olarak doğru yolları görüyoruz, Şule hanımla umarım uzun yıllar bir arada oluruz....

Konum: Uzman Klinik Psikolog Şule Ulutürk Randevu

Şule Hocam ile yaklaşık 3 ay önce yolumuz kesişti. 8 yaşındaki kızım için terapi alıyoruz. Henüz seanslara 7 kez katılmamıza rağmen kızımızda gözle görülür değişim farkettik. Her anne baba çocukları için en iyisini ister ve onlara en iyi şekilde ebeveynlik yapmak ister. Ancak hiç farkına varmadan hata yapabilir ya da eksik kalabilir. İşte bu noktada Şule Hocam en büyük destekçimiz oldu. Hayvanlardan korkan kızım şuan her kediyi ya da köpeği seviyor hatta sahiplenmek istiyor. Su korkusu ve yükseklik korkusu artık yok. Büyüklerin kaydığı aqua'dan bile cesurca kayabiliyor. Zamanla daha da güzel sonuçlar alacağımızdan eminim. Ne yapıyor, nasıl yapıyor bilmiyorum ama sonuç harika Sihirli bir değneği olduğunu düşünüyorum

Konum: Uzman Klinik Psikolog Şule Ulutürk Randevu

Kızımın tırnak ve sosyal uyum davranışı nedeniyle gittik Şule hanıma. İlk aile görüşmemizde bizi dikkatle dinleyerek sürecin nasıl devam edeceğine dair detaylı bilgi verdi. Kızım, görüştüğü ilk seans sonrası Şule abla demeye başladı, odasından mutlu olarak çıkıyor. Yaptığımız ara görüşmelerde, durum ve davranışları sebebi ile anlatıyor. Çözüm kısmını detaylıca anlatıyor. Şu an tırnak olayımız çözüldü, sosyalleşme durumumuz daha iyi. Şubat ayından itibaren görüşmelerimiz devam ediyor Şule hanımla, güler yüzlülüğü ve tecrübesi ile görüşmemizin güzel bir şekilde biteceğine eminim.

Ç
Konum: Uzman Klinik Psikolog Şule Ulutürk Psikoterapi

Güler yüzü ve samimiyeti ile bizi kendisine çekti. Arkadaş ilişkileri, akran zorbalığı ve duygularını kontrol edebilme konularında destek almak için yollarımız kesişti. Eşimi, beni ve kızımı tam anlamıyla dinleyip göremediğimiz şeyleri fark etmemizi, farklı teknikleri ile kızımın kendisini tanımasını önemli kararları alabilmesine yardımcı oldu. İyikimiz oldu, Şule ULUTÜRK. Memnunuz ve mutluyuz çok güzel şeyler oldu

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Bizlere yol göstericiler ailemiz, yakın çevremiz ve öğretmenlerimiz olurken hayatta bazen kendi benliğimizi bulmakta, neler isteyip istemediğimizi anlamakta güçlük yaşıyoruz. Dayatılmış, öğretilmiş, yaşatılmış durumlarla mücadele edebilmek için aslında böyle değerli uzmanlara ihtiyacımız var hayatta. Bu yolculukla Şule Hanım gibi profesyonel birinden ışık görmek, kendimi dinlemeye başlayabilmek bana bir çok anlamda çok iyi hissettirdi.

Konum: Uzman Klinik Psikolog Şule Ulutürk Çocuk ve Ergen Psikolojisi

Bir depremzede olarak, kızım için Şule hanımla görüşmelere başlamıştık.Samimiyeti zaten ilk günden yüreğimizi ısıttı...Hayata tekrar tutunabilmek için başka şehirde olmanın yalnızlığını Şule hanımın varlığıyla hafiflettiğimizi söyleyebilirim...İyiki yollarımız kesişti...

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Şule hanımla bir arkadaşım vasıtasıyla sosyal hayatımda yaşadığım iletişim bozuklukları için iletişime geçtim. Seanslarımıza bir süredir devam ediyoruz ve süreç güzel ilerliyor. Benimle olan iletişimini çok beğeniyorum açıkçası anlaşılıyorum gibi hissediyorum ve bu benim için çok önemliydi.

Konum: Uzman Klinik Psikolog Şule Ulutürk Çocuk ve Ergen Psikolojisi

Şule Hanımla kızım için görüşmeler gercekleştiriyoruz. Ergen psikolojisi konusunda oldukca başarılı bir süreç gercekleşiyor.

Konum: Uzman Klinik Psikolog Şule Ulutürk Çocuk ve Ergen Psikolojisi

Şule hanımı şans eseri doktor takvimindeki yorumlardan bulduk. 10 yaşındaki kızımin yoğun sağlık anksiyetesi için seanslara başladık. Kızım kısa sürede guleryuzu ve sakinliği ile ona güvendi. Ve daha seanslarimiz devam etmesine rağmen bir çok konuda başarılı oldu kızım. İyi ki onu bulmusuz iyi ki kızımın şansı olmuş.