2001 Yılında İçel Anadolu Lisesi'nden mezun oldum. Aynı yıl Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nde lisans eğitimime başladım. Eğitimimin son yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki bütün yetişkin ve çocuk servislerinde staj yaptım. 2005 yılında lisans eğitimimi ve 2009 yılında ise Çukurova Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimimi tamamladım.
Mezun olduğum yıl Özel IMC Hastanesi'nde , 2006 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ve 2007 yılında Mersin Nefroloji Diyaliz Merkezinde ve toplu yemek hizmeti veren bir firmada çalıştım. 2008-2011 yılları arasında Özel Ortadoğu Hastanes'inde görev aldım. 2011 yılından bu yana Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki görevime devam etmekteyim.
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü, Yenişehir
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dyt. Şule Yıldırım Akıcı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Şule Yıldırım Akıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Yıldırım Akıcı, Diyetisyen.
Şule Yıldırım Akıcı adresi nerede?Şule Yıldırım Akıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Yıldırım Akıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Yıldırım Akıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şule Yıldırım Akıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Yıldırım Akıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şule Yıldırım Akıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yenişehir civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar