VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Y
Konum: başka bir yer Diğer

İlk defa bu doktora geldim .
Cildimde lekeler var.Cildimi gösterdim, 2 yıldır bu lekelerin olduğunu krem kullandığımı ve işe yaramadığını söyledim. Daha önce kullandığım kremleri gösterdin. Bana lekeler ile ilgili hiçbirşey sormadı. Herhangi bir bilgi vermeden test yapmadan sadece krem verdi. Randevu 2 dakkikaydı. İlgisiz ve dikkatsiz davrandı.

Konum: başka bir yer

Kartal Eğitim araştırma Hastanesi'nde randevum vardı kendisine ama hanımefendi hiç bir tahlil ve inceleme yapmadan yakından bile bakmadan 2 krem ve 1 hap yazdı. Konuşurken yüzünüze bile bakmıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Konum: başka bir yer Cocuk Alerji

2013 yilinda 7 yasinda olan ve bircok allerjilerinden yakindigimiz ogluma Emsey hastanesinde deri alerji testi yapti ve hicbir seye allerjisi yok sonucu cikti. 5 senedir bircok kez bacak arkalari sayisiz kez kabaran cocugu 2018 yilinda baska bir doktorun yaptigi deri allerji testinde bircok seye allerjisi tespit edildi. Allerjisi cikan seylerden uzak tutunca cocuk 1 haftada duzeldi.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Sayın doktor Şule hanım Kurtköy Emsey Hastanesinde de görev yaparken sizin hastanızdım tedavim yarım kaldı şuan ki yerinizi bildirirseniz çok sevinirim. yıllardır uğraştığım cilt sorunumu sizinle çözebildim. Birçok arkadaşım size ulaşabilmek için benden haber bekliyor. teşekkürler Fatma yıldırım

Profili düzenle veya yönet