y....
İlk defa bu doktora geldim .
Cildimde lekeler var.Cildimi gösterdim, 2 yıldır bu lekelerin olduğunu krem kullandığımı ve işe yaramadığını söyledim. Daha önce kullandığım kremleri gösterdin. Bana lekeler ile ilgili hiçbirşey sormadı. Herhangi bir bilgi vermeden test yapmadan sadece krem verdi. Randevu 2 dakkikaydı. İlgisiz ve dikkatsiz davrandı.
ay...r
Kartal Eğitim araştırma Hastanesi'nde randevum vardı kendisine ama hanımefendi hiç bir tahlil ve inceleme yapmadan yakından bile bakmadan 2 krem ve 1 hap yazdı. Konuşurken yüzünüze bile bakmıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
2013 yilinda 7 yasinda olan ve bircok allerjilerinden yakindigimiz ogluma Emsey hastanesinde deri alerji testi yapti ve hicbir seye allerjisi yok sonucu cikti. 5 senedir bircok kez bacak arkalari sayisiz kez kabaran cocugu 2018 yilinda baska bir doktorun yaptigi deri allerji testinde bircok seye allerjisi tespit edildi. Allerjisi cikan seylerden uzak tutunca cocuk 1 haftada duzeldi.
fa...m
Sayın doktor Şule hanım Kurtköy Emsey Hastanesinde de görev yaparken sizin hastanızdım tedavim yarım kaldı şuan ki yerinizi bildirirseniz çok sevinirim. yıllardır uğraştığım cilt sorunumu sizinle çözebildim. Birçok arkadaşım size ulaşabilmek için benden haber bekliyor. teşekkürler Fatma yıldırım
Şule Yüksel Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şule Yüksel Özcan, Dermatoloji.
Şule Yüksel Özcan adresi nerede?Şule Yüksel Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şule Yüksel Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şule Yüksel Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şule Yüksel Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şule Yüksel Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şule Yüksel Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şule Yüksel Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şule Yüksel Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şule Yüksel Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Şule Yüksel Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar