Burun Estetiği
Meme Büyütme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
e....k
İnternette araştırmalarım sonucu Süleyman hocayı buldum 2 ay önce meme büyütme estetiği yaptırdım hiç göğüs dokum olmamasına rağmen şuan mükemmel sonuçlar aldım kas altı yapıldı.Hocamin emeklerine sağlık.
f....s
Ben Eylül ayında meme büyütme ameliyatı oldum. Hocamın adını çok kişiden duydum ve kendisiyle görüşmeye gittim sıcak karşılaması ilgisi ve süreci anlatımı oldukça beni etkiledi ve hemen meme büyütme için tarih aldım. Ameliyata girmeden önce kendisi benimle çok güzel ilgilendi herşeyin güzel geçeceğini ve başarılı olacağını söyledi. Bugün 1. Ayım ve iyiki de Süleyman hocayı tanımışım korktuğum kadar birşeyin olmaması gerektiğini gösterdi bana. Şuan o kadar memnunum ki artık hocam sayesinde özgüvenliyim . Tek kelimeyle MÜKEMMEL bir doktor . Herkese tavsiye ediyorum .
se...
3 hafta önce meme küçültme ameliyatı oldum. Vücuduma göre büyük ve kilo kaybına bağlı sarkmam mevcuttu. Süleyman bey çok ilgiliydi, aklıma gelen bütün soruları rahatlıkla sordum kendisi de çok güzel bir şekilde açıkladı. Sıfır tereddütle ameliyata girdim, ameliyat sürecim çok güzel geçti ağrım hiç olmadı 1 gün hastanede yatıp ertesi gün taburcu oldum sonrasında da hiç ağrı yaşamadım. Gayet konforlu bir ameliyat süreciydi, kontrollerimde de çok ilgiliydi memelerim de çok orantılı ve dikler çok mutluyum özgüvenim arttı.
ay...
Süleyman hocam ile tesadüf tanıştık uzun yıllardır düşündüğüm meme estetiğinde bana fazlasıyla güven verdi kendisi ameliyat öncesi ameliyat süreci ve sonrasında herşey mükemmeldi
Sıfır korku ve endişe ile girin ameliyata ve çıktığımda yine aynı şekilde çok güzel ilerledik ilgisi alakası anlayışlı ve hastasının istekleri ve kendi tecrübesi doğrultusunda en uygunu ne ise o şekilde uyguluyor şuan ameliyatın üzerinden 1.5 ay geçti ve ben ilk haftadan normal hayatıma geri dönüş yaptım
Hocamın ellerine emeğine sağlık
ne...
2023 Ocak ayında rinoplasti ameliyatı oldum. Süleyman Bey ilgisiyle, alakasıyla, uzmanlığıyla ve nezaketiyle ameliyat sürecimin iyi geçmesini sağladı. Hem daha iyi nefes alıyorum hem de estetik olarak güzel bir sonuç ortaya çıktı. Ameliyat sonrası kontrol ve pansuman sürecinde de çok yakından ilgilendi.
ha...a
Çok uzun süredir istediğim bir ameliyattı. Buradaki yorumların etkisiyle Süleyman Bey ile görüştüm ve ameliyat tarihini kararlaştırdık. Özel hastane olmamasına rağmen, çok konforlu bir ameliyat süreciydi benim için. Hastane çok temizdi ve odam tek kişilikti. Ameliyat öncesi ve sonrası Süleyman Bey çok ilgiliydi, bu yüzden ameliyata girerken kafamda hiçbir soru işareti ve korku yoktu. Benim hem meme büyütme hem de dikleştirme ameliyatıydı. Biraz zor bir ameliyat olmasına rağmen ameliyat sonrası nerdeyse hiç ağrı çekmedim, sadece ilk iki gün zorlandım ama ilk gün itibariyle yemeğimi bile kendim yiyebildim. Şu an ameliyatımın üzerinden tam 1 hafta geçti, nerdeyse her işimi kendim yapabiliyorum. Özellikle Süleyman Bey'e çok çok teşekkür ederim, çok ilgili, kibar ve işini severek bir doktor.
me...
İyiki dediğim bir Dr seçimiydi Süleyman hocamla tanışınca ameliyatta başka hiç kimseye gitmeme düşüncesi belirdi o kadar ilgili ve alakalıydı ki ameliyat öncesi ve sonrası hastane de geçen süreçte çok ilgiliydi kamu hastanesinde olmama rağmen ağrısız acısız çok konforlu bir ameliyat geçirdim memeküçültme ameliyatının bu kadar kolay geçeceğini bilseydim daha önce olurdum çok fazla yorum okumuştum ama ne aşı ne ağrı hiç bir sıkı tı yaşamadım meme küçültme düşünen herkese tavsiye ederim
as....
Yaklasik bir ay önce meme küçültme ameliyatı oldum.Boyuma ve kiloma göre oldukça büyüklerdi maalesef.Sevgili doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır.Beni öyle büyük bir yükten kurtardı ki.Sihir gibi resmen.Üstelik en başında kendisinin de ifade ettiği gibi inanılmaz konforlu bir ameliyat oldu.Hissettiğim tek şey hafiflik oldu diyebilirim.Ağrı neredeyse hiç olmadı.Verdiği bilgiler ve samimiyeti içimdeki korkuyu silip attı.Her hafta düzenli kontrollerle süreci takip etti.Kontroller henüz bitmiş değil devam ediyoruz.İyi ki Dr.Süleyman Altınkaya diyorum başka bir şey demiyorum.Şimdi Rinoplasti var sırada daha da başka doktor tanımam.Düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.Emin ellerdesiniz.
te...n
Muayeneden ameliyat sonrası sürecin tamamında doktorun ilgi ve alakası mükemmeldi. Ameliyatım çok başarılı geçti. Operasyondan hemen sonra ve hastaneden çıkış sonrası süreçte hemen hemen hiç ağrı hissetmedim diyebilirim. Yapılan işlem görsel olarakta beni tatmin etti. Ameliyattan bir hafta sonra işime dönebildim. Süleyman Bey é emeği ve alakası için sonsuz teşekkürler.
15 Ağustos 2022 tarihinde Süleyman bey burun estetiğimi yaptı. Burnum kemerli ve öne düşüktü biraz da burun delikleri büyüktü. Buradaki yorumları okuyarak kendisini keşfettim, randevu aldım. Gerçekten yüzüme cuk diye oturan bir burnum oldu. Sanki estetik olmamışım da doğuştan öyleymiş gibi gözüküyor burnum. Kendisinden çok memnun kaldım tekrardan çok teşekkür ediyorum.
Süleyman Altınkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Altınkaya, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Süleyman Altınkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Meme Estetiği.
Süleyman Altınkaya adresi nerede?Süleyman Altınkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Altınkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Altınkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süleyman Altınkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süleyman Altınkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Süleyman Altınkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Altınkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Altınkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Altınkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Süleyman Altınkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Mersin bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra