Op. Dr.
Aşılama Yöntemi
Beşinci Gün Transferi
Bilateral Ooferektomi
Süleyman Beyazıt Tosun Muayenehanesi
Destekli Yuvalama (Assisted Hatching)
Doppler Ultrason
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Süleyman Beyazıt Tosun Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Mikroenjeksiyon
Vbac(Sezeryan Doğum)
İntrauterin İnseminasyon
İnvitro Maturasyon
d....
Tüp bebek tedavimde yumurta toplama ve transfer işlemimi Süleyman hoca gerçekleştirdi. Enerjisi ilgisi çok iyiydi çok sevdim kendisini. Çook teşekkür ederim kendisine
al...k
2004 YILINDA EVLENDİM 8 SENE ÇOCUĞUMUZ OLMADI 2011 YILINDA SÜLEYMAN BEYE GİTTİM BİR TAVSİYE ÜZERİNE BANA 8 YILLIK EVLAT HASRETİMİ SONA ERDİRDİ ŞİMDİ İKİZLERİM 8 YAŞINDA PEŞİNE 2 TANE DAHA ÇOCUĞUM OLDU ALLAH RAZI OLSUN SÜLEYMAN BEYDEN HERKESE TAVSİYE EDERİM
Mükemmel bir doktor. Ekibi de kendi gibi anlayışlı, yardım sever ve içten insanlar. İlk denememizde çocuk sahibi olduk. İlk aşamadan doğuma kadar hep yanımdaydılar.
ne...t
Selam biz baba eskiden hastasıydık 9 yıllık çocuk hasretine son verdi şuan eşim hamile Allah böyle insanları başımızdan eksik etmesin bence ona ve kendi doktorum emre bey sonsuz teşekkürler onlara bence Bi danışın boşuna başka yerlerde paranızı harcamayın bay
ne...l
Süleyman bey bizim 10 senelik derdimize derman oldu...Kendisine sonsuz teşekkürler..Nereye gittiysek bi türlü sonuç alamadık.Ancak süleyman beyin sayesinde şu anda bebek bekliyoruz.İnş herkez dilediğine kavuşur...
Süleyman Beyazıt Tosun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Beyazıt Tosun, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Süleyman Beyazıt Tosun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pelvik Laparaskopi, Histerektomi, Jinekolojik Cerrahi, Vbac(Sezeryan Doğum), Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi), Normal (Vajinal) Doğum, Epizyotomi, Aşılama Yöntemi, Kürtaj, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı.
Süleyman Beyazıt Tosun adresi nerede?Süleyman Beyazıt Tosun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hakkı Yeten Cad. No 19 Kat 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Beyazıt Tosun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Beyazıt Tosun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süleyman Beyazıt Tosun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süleyman Beyazıt Tosun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Süleyman Beyazıt Tosun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Beyazıt Tosun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Beyazıt Tosun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Beyazıt Tosun hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Süleyman Beyazıt Tosun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları