ok...ş
içten evinizdeki aileniz gibi sıcak sevimli titiz dikkatli düşünceli bir doktor tedavimde bana gösterdi özen, ilgilenmesi , rahatsız ettiğimde hastası olarak hep koşarak gelip yardım etmesi başka bir boyuttansın hocam kalp olarak tedavim boyunca iyi sonuç aldım anjumu yapan çok değerli bir Uzm. Dr hocamız gözüm kapalı önerdiğim bir hocamız çok teşekkürler
ah...k
Doktor beye gidiş amacım göğüs doktoru akciğerinde ödem olduğunu söyledi birde kalp doktoruna gözük dedi göğüsten çektirdiğim filimde raporu yazan doktor sorun olmadığını yazmış göğüs doktorda bisey yok dedi suleyman beye gittim 3 tane doktorun bisey yok dediği akciğerde pulmoner emboli olduğunu işini hakkıyla yapması sayesinde görerek sistemden numaramı alarak bana ulaştı ahmet bey raporunuzda emboli yoktur yazıyor ama ben inceledim danıştım sizde emboli var muhakkak bana gel diyerek beni uyardı ve tedavime başladı allah allah ondan razı olsun kendisi insanlık ve doktor olarak mükemmel bir insanherkese tavsiye ediyorum kendisine başarılar diliyorum ve çok teşekkür ediyorum iyiki varsın hocam ahmet parlak
Süleyman Çağan Efe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Çağan Efe, Kardiyoloji.
Süleyman Çağan Efe adresi nerede?Süleyman Çağan Efe adresini belirtmedi. Süleyman Çağan Efe yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Süleyman Çağan Efe adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Çağan Efe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Çağan Efe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman Çağan Efe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Çağan Efe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Çağan Efe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Çağan Efe hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Süleyman Çağan Efe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.