Genel Cerrahi Randevusu
Mansuroğlu mahallesi, İslam Kerimov Cad. Eminoğlu plaza no:14, 4A, İzmir
Op. Dr. Süleyman Çağlar Ertekin Muayenehanesi
Mansuroğlu mahallesi, İslam Kerimov Cad. Eminoğlu plaza no:14, 4A, İzmir
Op. Dr. Süleyman Çağlar Ertekin Muayenehanesi
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Hekimi olarak 2017-2020 tarihleri arasında 2019 tarihinde Bursa Şehir Hastanesi'nde görev yapmıştır.
2018 Zeytindalı Harekatında Türk Silahlı Kuvvetlerinde Sağlık Bakanlığı görevlendirmesiyle Genel Cerrahi Hekimi olarak görev yapmıştır.
Genel cerrahi pratiği içinde Laparoskopik (kapalı) cerrahi yöntem ile Obezite, Kanser ve Fıtık cerrahisi tecrübesi vardır.
i̇...
Adına kanser denen bir rahatsızlığı, sevgili doktorumuz ve ekibinin tutumları ile neredeyse güle oynaya atlattık. Gerekli cerrahi müdahaleyi hızlıca ve başarıyla yapıp ameliyattan tam 5 saat sonra yürümeye başlamamı sağladılar.
Hastanede geçirdiğim her dakikada da ilgilerini hiç eksik etmediler. Tanrı, herkesi doktor yapmaz zaten ama Çağlar Bey fazlasıyla hak ediyor bence. Ellerinize sağlık.
e....ş
01.06.2023 tarihinde Çağlar Hocam mide küçültme ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisi çok kibar ve sıcakkanlı bir doktor. Herşeyi ayrıntılı, insanı rahatlatacak güzel bir şekilde anlatıp bilgi veriyor. Ameliyat sürecimde kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldım hepsi çok güleryüzlü. Ameliyat olalı 2 ay oldu ve 22 kilo verdim. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
şe...r
Harika bir doktor. Apandisit ameliyatımi gerçekleştirdi. Ameliyattan çıkar çıkmaz hemen ayağa kalkabilecek kadar iyi hissettim kendimi. Ameliyat sonrasında da çok ilgiliydi. Sonrasında başka bir sıkıntım oldu yine kendine gittim. Aynı ilgi ve alakayı yine gördüm. Çok teşekkür ediyorum..
h....a
Haziran ayında safra kesesi ameliyatı oldum. O kadar net güven veren ve samimi birisi ki başka doktora muayene olma gereği duymadım. Ameliyattan sonra takibi bırakmadı sağolsun çok ilgiliydi. Başarılarının devamını dilerim.
em...z
Suleyman Caglar hocamiz 25 Agustos 2021 tarihinde babami kasik fitigin ameliyatini gerceklestirdi. Babam hocamizi cok sicak kanli buldu ve mutlu oldu. Guvendi Basarili bir ameliyat yasadik. Simdi iyilesme surecindeyiz. Hocamiza tesekkur ederiz
se....
Kalın bağırsak ve safra kesesi operasyonumuzu yaptı. Hastalığın teşhisi ve tedaviye başlangıcında direkt sivi tedavisine başladı ve ameliyata hazırladı. Ameliyatından pansumanina kadar bizzat kendi ilgileniyor. Gerek hastaya gerek yakınlarına çok açıklayıcı bilgilerle rahatlatıyor. Biz çok çok memnun kaldık. Hocamıza aile olarak sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor başarılarının devamını diliyoruz.
k.....
Kızımın apandist ameliyatı için Süleyman Çağlar Bey yardımcı oldu. Ameliyatla alakalı herhangi bir şikayeti olmadı. Kendisi bu süreçte bizleri bilgilendirdi. Telefon üzerinden de görüşme sağladık. Süleyman Çağlar Bey'in bizimle ilgilenmesi hoşumuza gitti. Yaptığı ameliyat da gayet başarılıydı.
t.....
Süleyman Çağlar Bey çok kibar ve ilgili bir doktor. Cerrahi yeteneğine de güvendiğimden dolayı tüp mide ameliyatım için yardımcı oldu. Ameliyat sonrasında herhangi bir şikayetim olmadı. Kendisi süreç hakkında beni bilgilendirdi.
Kasık fıtığı ameliyatım için Süleyman Çağlar Bey yardımcı oldu. Ameliyatla alakalı rutin olarak ağrılarım oldu ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Süreç hakkında beni bilgilendirdi. Süleyman Çağlar Bey başarılı bir hekim. Kendisine teşekkür ediyorum.
Süleyman Çağlar Bey'e sıcaklığı ve samimi tavrı sayesinde ameliyatı korkmadan olmamı sağladığı için teşekkür ederim. Tüp mide ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra herhangi bir şikayetim olmadı. Kendisi süreç hakkında beni her zaman bilgilendirdi. Ben çok memnunum. Herkes Süleyman Çağlar Bey'e rahatça güvenerek gidebilir.
Süleyman Çağlar Ertekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Çağlar Ertekin, Genel Cerrahi. Size Süleyman Çağlar Ertekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu.
Süleyman Çağlar Ertekin adresi nerede?Süleyman Çağlar Ertekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu mahallesi, İslam Kerimov Cad. Eminoğlu plaza no:14, 4A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Çağlar Ertekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Çağlar Ertekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süleyman Çağlar Ertekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süleyman Çağlar Ertekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Süleyman Çağlar Ertekin hangi dilleri konuşuyor?Süleyman Çağlar Ertekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Süleyman Çağlar Ertekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Çağlar Ertekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Çağlar Ertekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Çağlar Ertekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Süleyman Çağlar Ertekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar