Ankara Yolu 4 Sanayi Sitesi Acil Yardım Ve Travmatoloji Hs., Bornova
ü ...a
Dr. Süleyman Cesur’un yaptığı septorinoplasti ameliyatımdan hiç memnun değilim. İlk ay kontrolümde burnum başka burun ucum başka yöne bakıyordu.Klinikte bastırarak düzeltmeye çalıştı. Bu sefer ödem indikten sonra kemikte de eğri oluştu. 2 hafta boyunca da sağ gözüm karşıya baktığım halde yana baktı. Geçmeyecek diye çok endişelendim. Burun ameliyatım açık yapıldığı halde burun sırtıma cildimin üzerinden kesi uyguladığı işlem ile derin ve geçmeyen bir yaza izim var. Çok mutsuzum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
f.....
Uçakta basınç nedeniyle kulağımda oluşan tıkanıklık hissinin geçmemesi üzerine misafir olarak gittiğim izmirde en yakın hastaneye kimseyi tanımadığım için herhangi bir kbb uzmanına muayene aldım. Doktor bey detaylı muayene etti rahatsızlığım konusunda bilgilendirdi Tedavimi verdi. Kısaca gayet ilgili ve nazikti. On gün sonra kontrole gittim kulağım düzelmişti. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
al...e
Ben çocukluğumda kulak çubuğu ile kulak zarımı delmişim. Yıllardır birçok doktora gittim, birçok hastane gezdim. Kulak zarımın kendiliğinden kapanacağını söylediler fakat hiçbir şekilde ilerleme olmadı ve duymamaya başladım. Bir tanıdığımın önerisiyle Süleyman Beyden tedavi almaya başladım ve ameliyat oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti şu an çok iyi işitiyorum. Rabbim kendisinden razı olsun. Emeğine sağlık.
i̇...r
Geniz eti ve bademcikler alındı ve başarılı geçti ameliyat. Güvenilir bir doktor, hastalara saygılı. Keşke işine dürüst olan Süleyman bey gibi daha çok dr.olsaydı. Emeğinize sağlık. Çok teşekkür ederiz.
el...y
Bogazimdan rahatsizdim gitmedigim dr kalmadi desem yeridir tesedufen suleyman beye gittim mukemmel otesi mesleginde cok basarili bir hekim burun ameliyatimida kendisi yapti herkese gozu kapali gitmesini tavsiye ederim bulunmasi zor drlardan biri kendisine cok tesekkur ediyorum
ad...e
Uzun yılar kulak zarım yırtıktı. Yaklaşık üç ay iltihap kurutulamadı.Tavsiye üzerine Süleyman beye gittim. İltihap kurutulduktan sonra operasyon yapılması gerektiğini söyleyerek beni ikna etti. Yaklaşık 1 yıl önce orta kulak içi onarımı ve zar operasyonu yapıldı.Şimdi durumumdan çok memnunum. Dr Süleyman Cesur un hastaya olan yaklaşımı ve işini sevmesi ile dikkatimi çekti. Operasyonlardaki üstün başarısıyla da hastaların takdirini kazanmıştır.Herkese tavsiye eder ve kendisine de teşekkür ederim.
ya...s
53 yaşındayım.Yaklaşık 30 yıldır Hastane ve Dr2larla iç içe sayılabilecek işi icra ettim. Hiç tanımadan,onca KBB uzmanı arasından; İlk kez net'ten randevu alarak muayeneye gittiğim Dr.S.CESUR'da mesleki ve sosyal bilgi donanımını gördüm. Kendi branşıyla ilgili olabilecek diğer organlar üzerinde de muayene ve teşhisle,Hastalığı değil "HASTAYI" muayene ederek tedavi yöntemini takdir ettim ? Tedevim Sonucunda tekrar yazmayı düşünüyorum.
tu...a
sol kulağımdan ameliyat oldum ... Çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum bu doktoru.
Süleyman Cesur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Cesur, Kulak Burun Boğaz.
Süleyman Cesur adresi nerede?Süleyman Cesur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu 4 Sanayi Sitesi Acil Yardım Ve Travmatoloji Hs. Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Cesur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Cesur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman Cesur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Cesur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Cesur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Cesur hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Süleyman Cesur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak Kulak Burun Boğaz Doktorları