Genel Cerrahi daha fazla

Eskişehir 1 adres

Merhaba ben Operatör Doktor Süleyman Deniz KAHRAMAN toplam da 16 yıllık hekimim,4 yıldır da Genel Cerrahi Uzmanı olarak Bilecik Devlet Hastanesinde görev yaptim.
2021 yilindan itibaren Eskişehirde özel muayenehanemde hasta kabullerime devam ediyorum

2003-2009 Tıp Fakültesi Gülhane Askeri Tıp Akademisi,Tıp Fakültesi

2010-2012 Hakkâri Yüksekova Dağ ve Komanda Tugayı Revir Tabipliği,

2012-2017 Tıpta Uzmanlık Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği
2017-2021 Bilecik Devlet Hastanesi
2021... Muayenehane

Genel Cerrahi Eğitimim ve Deneyimim Kapsaminda;

Yoğun Olarak Anal Bölge
(Makat Hastalıkları) Üzerine Tedavilerimi Uygulamaktayım

1)Lazer Hemoroid Ameliyatsiz Tedavisi

2)Skleroterapi ve Band Ligasyon ile Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi
(Kimyasal Yöntem)

3)Doppler Hemoroidal Arter Ligasyonu ve Retroanal Rektopeksi(HAL-RAR)

4)Acık Hemoroidektomi(Millian-Morgan ve Ferguson Hemoroidektomi

5)Perianal Fistül Lazer Tedavisi

6)Perianal Fistul Seton Tedavisi

7)Lazer Kıl Dönmesi Tedavisi

8)Kil Dönmesi Flep Ameliyatı

9)Genital ve Koltukalti
Hidradenitis Suppurativa
Lazer ve Cerrahi Tedavisi (Köpek Memesi Hastalığı)

10)Tani Amaçlı Endoskopi ve Kolonoskopi

11)Kilo kontrolü amaçlı Mide Botoksu Uygulaması

12)Sürekli Kabızlık Sorunu İçin Kolon Hidroterapi
İşlem ve Tedavilerini Yapmaktayım

Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Özel Muayenehanesi
Huzur Apartmani,Kurtuluş kuruyemis yanı kat 3 Ismet Inonü-1/ doktorlar caddesi Tepebasi/ESKİŞEHİR, Tepebaşı, Eskişehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Genel Cerrahi Randevusu

Abdominal Laparoskopi +43 daha fazla

Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi

Ameliyatsız Nasır Tedavisi

Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi

Genel Cerrahi Randevusu

Huzur Apartmani,Kurtuluş kuruyemis yanı kat 3 Ismet Inonü-1/ doktorlar caddesi Tepebasi/ESKİŞEHİR, Eskişehir

Randevu doğrulandı
• Konum: Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Öz...daha fazlael Muayenehanesi • Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi daha az

Süleyman hocayı internette hemeroid hastalığını araştırırken keşfettim. Kendisine muayene olmaya karar verdim. Yaklaşımı ve konu hakkımda bilgi vermesi çok iyi. Hemeroid ve makat çatlağı için kendisine gitmiştim , çok şükür iyi sonuçlar aldım. Böyle sorunu olanların hiç beklemeden rahatlıkla Süleyman hocaya başvurabilir.

Randevu doğrulandı

Süleyman beyi sosyal medyadan buldum. Yıllardır ağrısıyla kanamasıyla beni çok zorlayan yaşam kalitemi çok olumsuz etkileyen hemeroid tedavisi için gittim. Yaklaşık 40 gün önce hocam uygun tedavi yöntemi belirleyip operasyonu yaptı. 1 ay sonra tekrar muayene yapıldı. Şimdi bu derdimden kurtuldum. Bu sorunu olan kişilere tavsiyem korkmayın 10 15 dk. da kurtulun. Ameliyat sonrası tabi biraz ağrı ve kanama oluyor ama inanın ameliyat öncesinden daha az. Katlanılamayacak bir şey değil.Hocam Allah razı olsun güleryüzü anlayışı yeteneği ve tecrübesi ile ağrısız rahat bir operasyonla işi bitirdi. Şu an kanama ağrı vb olumsuzluklar kalmadı. Süleyman hocam ve ekibini kutluyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Öz...daha fazlael Muayenehanesi • Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi daha az

Süleyman beye makat çatlağı şikayetiyle gittim.hocam iç hemoroidde olduğunu tespit etti..iç hemoroide bant ligasyonu köpük tedavisi yapıldı,makat çatlağına 0.5 mm potoks tedavisi uygulandı.iyileşme sürecindeyim..iyileşme aşamasından sonra yorumumu detaylı güncelleyeceğim

Randevu doğrulandı

Beş yıl önce perianal fistül tedavisi olmuştum Süleyman Bey' e şuan hemoroid ve makat çatlağı tedavisi oldum, tüm tedavilerimde sorun yaşamadım, birçok doktora muayene olmuş biri olarak alanının en iyilerinden olduğunu söyleyebilirim.

Randevu doğrulandı

daha önce hemoroid ameliyatı oldum fakat çok çabuk tekrar oldu.daha sonra 3 yıl Bir türlü çözüm bulamadım hem hemoroidler büyüdü hemde sarkma oluyordu hep klasik ameliyat önerdiler fakat bir kez yaptım işe yaramadı diye ben istemedim sonra Süleyman hocamla tanıştım ameliyatsız bir çözüm önerdi detayları anlattı ikna oldum bir ay önce kesisiz ameliyatımı yaptı şuan hemoroid ten eser yok çok iyiyim süreci çok kolay atlattım.krşke daha önce tanışsaydık

Ö
Telefon numarası doğrulandı

Doktorum son derece nazik bilinçli ilgili bir doktor bu gün fissür çatlak tedavisi oldum iyi geçti operesyon sonrasida baya beni rahatlattı ilgisine minnettarım

Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman

Çok Geçmiş Olsun... Yardimci Olmak ve Sifa Bulmaniz Adına Tüm Çabalarimiz...

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman Öz...daha fazlael Muayenehanesi • Genel Cerrahi Randevusu daha az

Yaklaşık 10 Yıldır bu rahatsızlığı çekiyorum artık çıkılmaz bir hal almıştı 1 senedir hangi doktora gitmem gerektiği konusunda araştırmalar yapıyordum sonunda Süleyman Hocamızı buldum Tüm derdime derman 10 yıllık çekmiş olduğum Sıkıntıları tümüyle ortadan kaldırdı. Kanamalar akıntılar ve şişlikler kalmadı artık 4 günde çıktığım lavabo ihtiyacım a her gün çıkıyorum. Süleyman hocamıza minnet ediyorum kesinlikle hocamıza gitmenizi tavsiye ediyorum.

çok geçmiş olsun...
elimizden geldigince tıbbi ve cerrahi bilgimiz dogrultusunda, en az agrili olacak sekilde sagliginiz icin ne gerekiyorsa onu yaptik ve sifa buldunuz sizlerde ne mutlu bizler adina...

Telefon numarası doğrulandı

Annem dudu arslan i götürdüm fistur için yaptığı cerrahi mudahale sonucu o dayanılmaz ağrılar bitti hocamız in ilgi alakası da çok güzel .herşeyi açık net şekilde anlatıyor .ellerine sağlık herkese tavsiye ederim

çok geçmiş olsun...

Randevu doğrulandı

Yıllardır çözüm bulamadığım makat ve çevresinin kaşıntısını botoks yöntemiyle tedavi etti.Ayrıca iç hemoroidlerime köpük yöntemiyle müdahale edildi.
Gerekli tüm açıklamaları ayrıntılı olarak yaptı.Süleyman beyin ellerine sağlık.İnşallah onun sayesinde bu dertlerden kurtulurum.Daha önce gittiğim tüm

Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman

cok geçmiş olsun tüm tedavi surecinizde elimizden geleni yapacağız

Telefon numarası doğrulandı

Alanında gerçekten muazzam bir doktor.Ben hemoroid diye gittim çok daha fazlası çıktı.Bildiginiz bir ameliyat geçirdim.Kendisi çok iyi ve uzman bir doktor.Tedavinin gidişatını takip edip tekrar yorum yapacağım.Allah ayağınıza taş degdirmesin hicam

Op. Dr. Süleyman Deniz Kahraman

Çok geçmiş olsun sabirla ve zamanla umarım ki tüm hastaliklarinizi çözeceğiz