Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2017 yılında mezun oldum, Balıklı Rum Amatem biriminde 6 ay kadar staj yaptım. İstanbul Üniversitesi Pedagojik Formasyon eğitimimi tamamladım. 2017 yılından itibaren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca korunma altındaki çocuklarla çalışmaktayım. Haliç Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programini tamamladim. Oyun Terapileri,Psikanaliz ve psikodinamik terapiler ile ilgilenmekteyim

Hürriyet, Eski Edirne Asf. No:208, Gaziosmanpaşa, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +11 daha fazla

Attentioner Dikkat Geliştirme Programı

Deneyimsel Oyun Terapisi

Konum: Empati Psikolojik Danışmanlık Randevu

Oğlumun Kaygı sorunu,dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi için Değerli Hocamızla Terapiye başladık ve Açıklamarıyla,kaynaklarıyla yaptığımız eksiklerin detaylı bilgilendirmesiyle olumlu ilerlemelerimiz oldu.Terapimiz bitmişti ve tekrar çeşitli kaygı ve korku sorunlarımız için kendisine başvurduk bu süreçte güvenle kendisine gitmeye devam ediyoruz.Danısmak isteyenlere tereddütsüz tavsiye ederim

Konum: Empati Psikolojik Danışmanlık Randevu

Merhaba, 5 yaşındaki oğlumun bazı sıkıntıları için gittik. Ben bu sıkıntıların ayrı ayrı bir sorun olduğunu düşünürken kıymetli hocamız hepsinin kaygı bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. Adım adım ilerliyoruz, sadece ikinci seanstan sonra bile ciddi ilerleme kaydettik. Aileye “şunu yapın bunu yapın” diye kitabi bilgiler vermiyor çünkü biz bunları kitaplardan ya da instagram uzman videolarından duyuyoruz görüyoruz zaten. Bu talimatları yapabilecek mental yeterlilikte olsaydık terapiste gitmezdik. İşte Süleyman Bey burada devreye giriyor. Anne babayı ve çocuğu bir bütünün önemli parçaları olarak görüp sizi güvenli limana çekmeye çalışıyor. Mutlu çocuk mutlu aile demek. En azından stabil bir yapıya ulaşmanız için rehberlik yapıyor. Daha önce gittiğimiz oyun terapistlerinden farklı olduğunu düşünüyorum bu yönüyle. Sürecimiz devam ediyor. İyi olacağız inşallah.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sevgili Süleyman Emin hocamızdan destek almak bizi çok ilerletti. Kızımın ice dönük ve cevreye karsı uzak durması gibi bir cok problemi çözdük. İyi ki yollarımız kesişmiş. Size de tavsiye ederiz

Konum: Empati Psikolojik Danışmanlık Randevu

Oğlum ile alakalı yaşadığımız birtakım sorunlar üzerine öneri üzerine Süleyman bey ile tanışma şansımız oldu. Terapi sürecinde çocuğunuzun davranışlarında süreç içerisinde pozitif değişimler olduğunu gördük. Özellikle öfke patlamaları, dikkat eksikliği, duygularındaki tutarsızlıklar terapiyle onarılmaya ve normalleşmeye başladı. Ebeveyn olarak bizleri çok güzel yönlendirdi, sabırlı ve tutarlı bir duruş sergilememiz için fikirler sundu. Süreç içinde çocuğumuza karşı neleri yanlış yapmış olduğumuzu gayet anlaşılır bir biçimde anlattı. Şu an gelinen noktadan çok memnunuz. Kendisini tanıdığımız için çok şanslıyız :)

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Kızım 12 yaşında ciddi derecede içine kapanık sosyal olmayan gün geçtikçe telefon bağımlısı oluyordu Süleyman bey in sayesinde bir kaç seanstan sonra telefonu tamamen okul sürecinde bıraktı ve biz ailesiyle ve arkadaşlarıyla harika iletişimde bulunmaya başladı ergenliğe daha güzel adım atmamıza destek oldu çok başarılı her ergenin yaşadığı problemleri çözebilme yeteneğine sahipliği konuşulamaz yazılamaz yaşanırr

Z
Konum: Empati Psikolojik Danışmanlık Normal Randevu

kizimda ozguven problemleri ve takıntılar bir kac senedir ugrastigimiz bir sorundu ta ki suleyman hocamla karsilasana dek kizimla suleyman hocanin seanslari ilerledikce kizimda cok iyi ilerlemeler gormek hepimizi gururlandirdi. Süleyman hocamdan çok memnun kaldık

Konum: Online Danışmanlık EMDR Terapi

Suleyman beyden 3 ay EMDR tedavisi gordum.Cok keyifli anlardi.Tedavimin sonucundan cok memnun kaldim.Burdan destegi icin kendisine tesekkur ediyorum…

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Ocak 2018 kanser teshisliyim tedavim nuks ile devam ediyor. Süleyman Emin bey sayesinde bazı şeylerin daha farkında oldum benim için çok güzel çok keyifliydi . tavsiye ederim .

Konum: Online Danışmanlık

Uzman Psikolog Süleyman Emin Derya Bey ile bir arkadaşım sayesinde tanıştım.Tatlı dili ve sıcakkanlılığı sayesinde gözüm kapalı önereceğim bir Psikolog.Benim kızım arkadaş çevresiyle anlaşamıyordu hep dışlanıyordu.Sadece yüz yüze konuşma ile birkaç seansta kızım içine dönmeyi bıraktı.Uzman Psikolog Süleyman Emin Derya'ya teşekkür ederim hakkını yiyemem.Size öneriyorum!!

Uzm. Kl. Psk. Süleyman Emin Derya

Teşekkür ederim, sağlıklı günler

Konum: Online Danışmanlık

Süleyman beyle eski bir danışanının tavsiyesiyle tanıştım. Geçmişte yaşadığım bir takım olayların travmaya sebebiyet verdiğini ve yaşadığım bir çok şeyde bana engel teşkil ettiğini bilmiyordum. Süleyman bey ile ilk görüşmemizde samimi içten ve anlayışlı yaklaşımıyla geçmiş anılarıma rahatlıkla eriştim. Sonraki süreçte geçmişte yaşadığım olayları ince eleyip sık dokuyarak hepsini işlemledik. Nihayetinde geceleri rahat uyumaya, sabahları huzurlu uyanmaya başladım. Teşekkürlerimi sunuyorum.

Uzm. Kl. Psk. Süleyman Emin Derya

Tesekkur ederim görüşleriniz için. Sağlıklı günler