b ...e
Okadar bilgili ve ilgili ki... iyi ki cocuklarım Süleyman beyin elinde doğmuşlar.Cocuklara karsi sevgi dolu ve bize karşı hep sakin bir tavrı var.
k....i
Gerçekten harika bir doktor doğum sonrası bebeğimizin takibi ile ilgilendi ve elinden gelenin fazlasını yaptı
Çok bilgili bir doktor. Doğumumdan sonra oğlumu aylık kontrollere götürdük kendisi çok ilgili birisi. Tane tane açıklamalarda bulunuyor merak edip sorduğun her şeyi ayrıntılı bir şekilde izah ediyor kendisine teşekkür ediyorum.
b ...g
Bizim rutin kontrol için gittiğimiz doktorumuz değil kendisi ama ona rağmen çok ilgili anlayışlı ve bebeğime karşı sevgi doluydu. Uzun uzun gelişim özelliklerini dikkat etmemiz gerekenleri anlattı. Bir sorundan dolayı panikliydim bilgisiyle beni sakinleştirdi. Herşey için teşekkür ederiz.
me...1
Bebeklerimize kendi bebegi gibi yaklaşıp ailelere karşı olan mütevazı ve saygılı,egosuz,
olabilecek her soruya cevap veren mükemmel bir doktor. Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın Süleyman bey gibi.Çok şükür...
mu...a
Sn.Dr. Süleyman Gülşen: insanlara karşı güzel davranışlarınız ve başarılı doktorluğunuz, ekibiniz ile birlikte taktire şayan.
Size ve ekibinize sonsuz teşekürler
Murat BACA
Süleyman Gülşen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Gülşen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Süleyman Gülşen adresi nerede?Süleyman Gülşen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenikent, 2424. Sk. No: 25/2, 41400 Gebze/Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Gülşen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Gülşen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman Gülşen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Gülşen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Gülşen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Gülşen hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Süleyman Gülşen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla