Özel Elbistan Yaşam Hastanesi
Adnan Menderes Bulvarı No:39 Battalgazi Mah., Elbistan, Kahramanmaraş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
he...i
süleyman hoca gerçekten de mükemmel bir doktordur süleyman hocayla özel uzmanlar tıp merkezinde tanıştık ve artık süleyman hocadan başka başka çocuk doktoruna gitmedim sonra süleyman hoca özel bingöl hastanesine geçti özel bingöl hastanesindede gelen tüm hastalarını memnun etti ve tabi buna ben de dahilim ( yani hocam gerçekten de mükemmelsiniz başarılarınızın devamını dilerim bu arada sizi çok özledim )
me...t
Telefon numarası doğrulandı
Teşekkür borclu oldugum doktorlardan birtanesi süleyman imren..numarasını aradım internetten ancak henuz bulamadım
ha...r
Telefon numarası doğrulandı
SÜLEYMAN İMREN SÜPER BİR HOCADIR KEŞKE ŞİMDİ ÖZEL BİNGÖL HASTANESİNDE OLSAYDI
Süleyman İmren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman İmren, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Süleyman İmren adresi nerede?Süleyman İmren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Bulvarı No:39 Battalgazi Mah. Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman İmren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman İmren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman İmren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman İmren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman İmren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman İmren hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Süleyman İmren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla