z.....
Meme kanseri tedavi sürecim süresince beni ve ailemi motive ederek tedavimizin en iyi şekilde yapılmasını saglayan Süleyman Şahin hocamız iyiki varsınız
öz...e
Süleyman Şahin Hocama meme canım teşhisiyle gittim.Tedavim süresince hastalığım konusunda hiç bir detayı gözden kaçırmayan ilgili,çözüm odaklı,güler yüzlü,moral motivasyon veren çok iyi bir doktordur.Tedavim çok şükür bitti sonuçlarım iyi çıktı.Kontrollerime devam ediyorum.Suleyman Bey iyi ki karşımıza çıkmış Allah razı olsun
me...
1bucuk yıl önce meme ca tanısı aldım ve dünya başıma yıkılmıştı ameliyat eden doktorumun tavsiyesi üzerine suleyman hocayla tanıstik ve butun kaygilarimin ve yasadigim zorlu sureci en hafif sekilde atlatmamı sagladi ve hastaligimi yendim Allah sizi basimizdan eksik etmesin Süleyman hocam
mu....
Rektum CA kanser tedavim süresi boyunca bilgisi ve ilgisi sayesinde kısa süre içerisinde kanseri yendim. Hastalara yaklaşımı, ilgi ve alakası çok mükemmel bir doktor, kanser sonrası kontrollerim için halen kendisiyle görüşüyorum. Alanında çok başarılı bir doktor, kendisine çok teşekkür ediyorum.
a ...s
Eşim kolon kanseriydi sayın süleyman hocaya tavsiye üzerine gittik tedavi sürecimiz çok başarılı geçti tedavi sürecinde hastama hep güler yüzüyle morel verdi doktorumuzdan Allh razı olsun
b ...e
Annemin tedavi sürecini hocamız yürüttü. Gerçekten çok iyi bir doktor ve çok anlayışlı ve insani yönü çok ama çok kuvvetli bir doktor. Annem ve babam oğlumuz gibi oldu diyorlar. Bilgisi ve deneyimi ile tedavi sürecimizi o kadar güzel yürüttü ki, çok şükür annem toparlandı. Rabbim kimseye göstermesin
kimseyi düşürmesin bu hastalığın pençesine, ama ihtiyaç olması halinde Süleyman Hocam gibi hocalarımızı da başımızdan eksik etmesin. Gerçekten çok ama çok memnun kaldık. Rabbim hocamızı korusun ve nice hastaların şifasına vesile kılsın inşallah. Allah razı olsun hocamızdan.
Meme kanseri tanımın konduğu ilk andan beri beni ve ailemi sürekli motive eden Süleyman Bey'e çok teşekkür ediyoruz. Hayat hepimiz için inişli ve çıkışlı bir yoldur. Birileri " sen güçlüsün" derken bile güçsüz hissedebiliriz. Ama bana bu süreçte güçlü kalmam ve sürekli pozitif olmam konusunda doktorum çok yardımcı oldu. Süleyman Bey gerçekten alanında uzman ve çok iyi bir doktor. Empati, anlayış ve motive edici konuşmaları sayesinde hayata daha enerjik baktım. Kendisine gerçekten çok teşekkür ediyorum.
la...
Eskişehir Acıbadem hastanesi onkoloji bölümü doktorlarından sevgili Süleyman Şahin 2 yıldır benim doktorumdur tedavim süresince kendisi çok ilgilenen motive eden moral verip hastalığı kolayca atlatmama neden oldu kendisine çok teşekkür ederim mükemmel bir doktor yi ki varsınız Süleyman hocam gerçekten bir kanser hastası için doktorunun desteği çok önemli doktorunuzu iyi seçin ve hastalığınızın zor zamanlarında aileniz kadar önemli iyiki tanıdım sizi minnettarım hocam
Eşim göğüs kanseriydi. 2020 yılında sağ göğsü alındı. Daha sonra eşimi Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde onkolog olarak yapan Doç.Dr.Süleyman Şahin beye götürdük. Süleyman bey eşimle tedavi süreci boyunca çok yakından ilgilendi. Allah razı olsun eşim şu an çok iyi halen tedavisi devam ediyor. Allah Süleyman Şahin bey gibi bir doktoru karşımıza çıkardı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz ailece kendisini çok sevdik. Süleyman Bey'in tedavisi, hastalara yaklaşımı, sıcakkanlı oluşu, samimiyeti çok güzel. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılarının devamını dilerim.
se....
Çok kıymetli doktorum. Kendisiyle hastaligim sebebiyle tanistik. Meme kanseri tedavisi goruyorum. Uygulamis oldugu tedaviyle once Allahin izni sonra doktorumun bilgisi ve tecrubesiyle 4kur kemoterapiden sonra pet sonuclarim temizdi. Gerek doktorlugu gerekse insanligiyla sanirim alanin en iyilerinden. Bu vesileyle kendisine cok tesekkur ederim.
Süleyman Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Şahin, Tıbbi Onkoloji.
Süleyman Şahin adresi nerede?Süleyman Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sok. No.19 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süleyman Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Süleyman Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Onkologlar
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar