Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Kısırlık
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Ektopik Gebelik Ameliyatı
Laparoskopik Kanser Ameliyatı
Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menopoz Tedavisi
Mesane Sarkması Tedavisi
Minimal Invaziv Cerrahi
Myomektomi
Normal (Vajinal) Doğum
Ooforektomi
Over Kist Ameliyatı
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim ve İdrar Kesesi Sarkma Ameliyatı
Salpingo Ooferektomi(Histerektomi)
Servikal Hastalıkların Tedavisi
Servikal Konizasyon
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi
Servikal Koterizasyon (Rahim Ağzı Yara Yakma)
Sezeryan Doğum
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İkili Tarama Testi
İnfertilite Cerrahi
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi
Şu anda Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi'nde görev yapmaktadır.
fa...n
Hamileliğim boyunca doktorum Süleyman Bey çok güzel ilgilendi. İlk hamileliğim olduğu için biraz tecrübesizdim ama Süleyman hocam herşeyi tatlı tatlı anlatarak beni çok rahatlattı, olumlu olumsuz herşeyi paylaştı ama gereksiz korku yaşatmadı. Randevuya her gidişimizde bizi güler yüzüyle kapıda karşıladı. Gereksiz test yaptırmadı, yaptırmamız gereken testleri detayıyla anlattı. Doğumum sezeryan oldu ve iyileşme sürecim çok hızlıydı. Şimdi bebeğim 3 aylık oldu
bc...k
Gebelik takibimi hastanedeki farkli bir Dr ile yaparken, Dr umun yıllık izne cikmasi sebebi ile son hafta takibim ve dogumum Suleyman Hoca tarafından yapildi. İyi ki kendisi ile denk gelmisiz cok guler yuzlu anlayisli ve bilgili bir Dr. Normal dogum surecinde fiziksel ve duygusal olarak zorlandim fakat Suleyman Hocanın guler yüzü olaylara anlayisla ve sakince yaklasimi sayesinde dogumda kendimi guvende hissettim. İyi ki Suleyman Hoca ile denk gelmisiz.
gi...n
Gördüğüm en iyi doktor. Gebeliğimi geç fark ettim halde son sürecimiz sağlıklı bir şekilde takip etti ve kızımı sağlıkla kucağıma almamı sağladı. İlk hamileliğim olmasına rağmen süreçte hep açıklayıcı ve içimi rahatlatan cevaplar verdi. Sezeryan ile kızımı doğurmama rağmen ne dikişlerimde ağrı ne de zorlanma yaşadım . Yardımcı ürün kullanmama rağmen dikiş izlerim kendiliğinden geçti.
ma...ü
Süleyman hocama normal kontrol için gittim. İyi ki sizi tanımışım, samimi ve içten cevaplarınız ile içimi rahatlattınız. Sorduğum her soruya sıkılmadan güler yüzlülükle cevap verdiniz.
i̇...l
Hayatımda gördüğüm en iyi doktor demiyorum çünkü insan olarak harika biri herşeyiyle mükemmel olarak yardımcı oldu onun sayesinde şimdi ikiz bebeklerimizi bize sağlıklı teslim etti.Doğum sonrası sağlık sorunu yaşadım hiç üşenmeden gece 12 de evden kalkıp hastaneye geldi müdahale etti şimdi onun sayesinde çocuklarım anneleri var sana tekrardan çok çok teşekkürler ediyorum İyiki seni tanımışız artık bir aile yakınımız gibi Allah razı olsun senden
bü...a
Sevgili doktorum Süleyman Yeniocak bilgisi, ilgisi ve dostane yaklaşımı ile mükemmel bir hekimdir. 22.haftada rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yapıp maalesef oğlumu kaybettim. Sonrasında hamile olduğumu öğrendiğimde direkt Süleyman Beye gittik ve tanıştık, zorlu bir süreç bizi bekliyordu. Bizim kadar stresli geçirdiğine yemin edebilirim ama kanıtlamayamam:) aklıma takılan en ufak bir şeyde kendisine mutlaka ulaşabildim bu harikaydı 9 ay nasıl geçti inanın anlamadım. 12.haftada serklaj ameliyatımı yaptı ve 38. Haftaya kadar gebeliğimi takip edip kızımızla kavuşmamıza vesile oldu çok şükür Allah ayağına taş değdirmesin. Ayrıca doğum şekliyle alakalı tıbbi gereklilikleri göz önünde bulundurarak mutlaka isteklerinize saygı duyup o yönde ilerlemeye çalışıyor. Kısacası ben ne söylesem az, bir şekilde Süleyman beyin adını duyduysanız şans size göz kırpıyor demektir. Bizim doğum hikayemiz mutlu bitti çok şükür darısı tüm isteyenlere
ü....b
ben böyle muhteşem bir doktor ile tanıştığım için çok şanslıyım riskli bir hamilelik yaşamama rağmen herşey onun sayesinde muhteşem bir şekilde sonuçlandı herkese tavsiye ederim dalının en iyi doktoru benim için güleryüzü ilgisi bilgisi eksik olan hicbirsey yok herşey için çok teşekkür ederim...
i̇...
Tükiyede yabancı olduğum için gideceğim doktor beni anlamicakti düşünüyordum ama Süleyman doktoru tanıdıktan sonra kendimi güvenli ve yalnız hissetmedim . Gebeliğim komplet mol oldu için kürtaj yapamam gerektiğini hemen fark etti ve beni psikolojik olarak çok iyi hazırladı .Ameliyat odasında onu görmeden önce uyumak istemiyordum çünkü beni dışarda bekleyen ailem yoktu ve bana güç vericek kişi tek oydu .Gelip ,bir gün benim doğum ameliyatı yapacağı ve anne olacağımı soz verdi .Onun sayinde kurtajdan sonra ileşiyorum. En yakın zamanda onunla birlikte sağlık bir gebelik takip edeceğimiz umit ediyorum.İyiki bu kadar profesyonal bir doktora seçmişim !
me...r
Gebelik takibim Süleyman hocam tarafından gerçekleştiriliyor, bu süreçte kendisinin bilgilerinden, ilgi ve alakasından çok memnunum. Her konuda detaylı açıklamalarıyla, sorduğumuz her soruya verdiği cevaplarla bizi çok rahatlatıyor. Güler yüzü, sevecen tavırları ve pozitif enerjisiyle motivasyonumuzu yükseltiyor. Doğuma sayılı günler kaldı, eminim gebelik takibindeki gibi keyifli bir doğum süreci yaşayacağız birlikte. Kendimi ve bebeğimi gözüm kapalı bir şekilde, güvenle teslim edebileceğim çok kaliteli bir doktor. Yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım.
le...l
Hamilelik sürecini Süleyman Hocamızla tamamladık. Bu süreçte kendisinden çok memnun kaldık, özellikle doğum sürecinin sonuna dogru sıkıntılı süreç yaşadık, bu süreci çok iyi isare etti ve gerektiği zamanda müdahalesi ile bebeğimizin sağlığı üzerinde çok çok etkisi oldu. Bu sıkıntılı süreci çok iyi yönetti ve hem doktor biligi hem gösterdiği ilgi alaka ile beni ve eşimi çok etkiledi. Bize sadece bir doktor olarak değil bir arkadaş bir aile bireyi gibi yaklaşması bizi çok etkiledi. İyi ki SÜLEYMAN hocayı tercih etmişsiz. Anne adaylarına yüzde yüz tavsiye ederim.iyi ki varsın hocam… teşekkür ederiz ailecek… l
Süleyman Yeniocak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Yeniocak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Süleyman Yeniocak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Sezeryan Doğum, Çoğul Gebelik Takibi, Laparoskopik Ektopik Gebelik Ameliyatı, Gebelik Öncesi Danışmanlık, Gebelikte Genetik Tarama, Yüksek Riskli Gebelik Takibi.
Süleyman Yeniocak adresi nerede?Süleyman Yeniocak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mahallesi ,Sahil Yolu Sokak No:16 Maltepe /İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Yeniocak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Yeniocak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süleyman Yeniocak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süleyman Yeniocak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Süleyman Yeniocak hangi dilleri konuşuyor?Süleyman Yeniocak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Süleyman Yeniocak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Yeniocak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Süleyman Yeniocak hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Süleyman Yeniocak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Süleyman Yeniocak hangi sigortaları kabul ediyor?Süleyman Yeniocak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları