Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
c ...h
Sultan Hanımla tanışmamız 1 ay önceydi. Oğlumun yaşadıklarımızdan dolayı biraz sıkıntıları vardı. Bir arkadaş aracılığıyla gittim ama Yüce Rabbim karşıma doğru kişiyi çıkardığını düşünüyorum. Tedavimiz başlayalı 1 ay oldu ama oğlumda güzel gelişmeler var oğlum ve ben ilgisinden güleryüzle olmasıyla ve işini iyi yapmasından dolayı onu çok seviyoruz umarım iş hayatında çok çok güzel ve başarılı yerlere gelir. Teşekkürler Sultan Hanım
f....k
Yardımları için çok teşekkür ediyorum sorunlarımı çözmemde bana yol göstererek çok yardımcı oldu. İşini severek yapan güler yüzlü birisi.
Kendisine bir ömür minnettar kalacağım! Uzun zamandır anksiyete ve OKB ile mücadele ediyordum ve bu durum beni dışarı çıkamaz hale getirdi. Ne kadar ilaç kullansam da bir türlü atlatamadım ta ki Sultan Hanımdan terapi alana kadar. Artık çok daha iyiyim, teşekkürler Sultan Hanım.
Sultan Aytekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sultan Aytekin, Psikoloji. Size Sultan Aytekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Fobilerden Kurtulmak, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Bütüncül Psikoterapi, Bağımlılık Danışmanlığı.
Sultan Aytekin adresi nerede?Sultan Aytekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sultan Aytekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sultan Aytekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sultan Aytekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sultan Aytekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sultan Aytekin hangi dilleri konuşuyor?Sultan Aytekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sultan Aytekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sultan Aytekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sultan Aytekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sultan Aytekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sultan Aytekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar