Psikiyatri Randevusu
Kültür Mah. Meksika Sokağı(1386. Sk.) No: 3 Yayla Apt. B Blok Kat:2 D:4 Alsancak İZMİR, İzmir
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Cinsel İktidarsızlık Tedavisi
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Sultan Doğan Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Şizofreni Tedavisi
Sultan Doğan Muayenehanesi
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. “Diabetes Mellituslu Hastalarda Depresyon ve Cinsel İşlev Bozukluğunun Değerlendirilmesi” başlıklı uzmanlık teziyle “Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı” oldum. Akademik çalışmalarda bulunmak üzere gittiğim ABD’de Florida Postgraduate Sex Therapy Training Institute’de terapi eğitimine kabul edilerek Cinsel Terapi Eğitimi (Postgraduate Sex Therapy Training Program) aldım ve eğitim dönemi sonunda “Clinical Sexologist and Sex Therapist” olmaya hak kazandım (2002-2003). Florida International University’de düzenlenen Cinsellik Eğitimciliği Sertifika Programı’na (Sexuality Educators Certificate Program) da kabul edilerek (2003) bu eğitimi de bitirdim. Bu eğitimlerin bitirilmesi sonucu Society for Sex Therapy and Research üyesi olarak üyeliğin en üst aşaması olan “full clinical membership” tam üyeliğine kabul edildim ve halen bu derneğin uluslararası terapist listesinde yer almaktayım.
İş Deneyimi
Başta Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği, Adana Dr Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, İstanbul Özel GOP Hastanesi, Boğaziçi Üniversitesi Mediko-Sosyal Merkezi olmak üzere farklı kurumlarda uzman olarak çalıştıktan sonra 2008 yılında Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’na atandım ve Anabilim Dalı kurucu öğretim üyesi olarak çalıştım. Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’nda Yüksekokul Müdürlüğü ve Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim Komisyonu Üyeliği yaptım. Psikiyatri, Psikoloji ve Davranış Bilimleri dersleri verdim.
2013 yılında ^ay süreyle Yunanistan’da Hellenic Republic Democritus University of Thrace Medical School‘da misafir öğretim üyesi olarak çalıştım.
Ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan, uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan çeşitli yayınlarım vardır.
Ulusal ve uluslararası dergilerde danışmanlık (Journal of Sexual Medicine, Anadolu Psikiyatri Dergisi, Klinik Psikofarmakoloji Dergisi…) yapmaktadır ve çeşitli kongre ve bilimsel toplantılarda konuşmacı ve eğitimci olarak görev aldım.
Üyelikler
Farklı ulusal ve uluslararası bilimsel derneklerde üye, kurucu üye ve çeşitli yönetim kademelerinde yönetici olarak görev yaptım. Bunlardan bazıları arasında Türkiye Sosyal Psikiyatri Deneği Yönetim kurulu üyeliği, Türkiye Psikiyatri Derneği kurucu üyeliği (1995), Türkiye Psikiyatri Derneği denetleme kurulu üyeliği, Cinsel Sağlık Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu başkanlığı, International Psychogeriatric Association üyeliği Society for Sex Therapy and Research üyeliği sayılabilir.
Çalışmalarımı cinsel işlev bozuklukları, cinsel terapiler, çift ve aile terapileri, psikososyal travma (göç, savaş, işkence, insan hakları ihlali, şiddet ve cinsel istismar), LGBTI bireylerin ruh sağlığı, ergen sorunları ve dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu alanlarında yoğunlaştırdım.
d....k
Koskoca 37 yıl boşa yaşamışım. Geçmişimde çok fazla psikolog ve psikiyatri geçmişim var. Hatta televizyonlara çıkan ünlü psikiyatristlere bile gittim. Fakat farkında bile olmadığım dehb sorunumu Sultan hoca hemen çözdü. Sayesinde yeniden doğdum. Ben kimseleri sevmem, beğenmem ama ona tapıyorum. Canım hocam benim. Herkese tavsiye ederim. Aynı zamanda tahmin bile edemeyeceğiniz kadar zeki bir insan.
oz...s
Sultan Hanımdan cınsel terapı egtımı alıyorum Konusunda bır duayendır
ınsan olarak doktor olarak egıtmen olarak mukemmel bır kısı
cınsel sorunlarınız ıcın baska yerlerde vakıt kaybetmeden kendısıne basvurmanızı onerıyorum
i.....
Bir tavsiye üzerine ulaştım Sultan Hanım'a. Depresyon ve kaygı bozukluğu nedeni ile ihtiyaç duydum. 2 seans aldım ve çok pozitif etkileri olan görüşmelerdi. Sultan Hanım samimi ve konuşkan bir psikiyatrist. Seanslarımız devam ediyor. Çok memnunum ve tavsiye ediyorum.
Bir referans ile ulaştım kendisine. Çok bilgili bir psikiyatrist. Bazı özel sorunlarım nedeni ile desteğine ihtiyaç duydum. Yaklaşık 2 aydır seanslara gidiyorum. Bu süre zarfında sorunumla ilgili olumlu gelişmeler kaydettik. Sultan Hanım açıksözlü ve çözüm odaklı bir hekim. Seanslarımız devam ediyor ve takibi konusunda çok başarılı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
v.....
Anksiyete şikayetim nedeniyle gittim kendisine. İnternetteki olumlu yorumları nedeniyle tercih ettim. Tek seans aldım şu an için ve ilaçlı tedaviye başladık. İyi bir dinleyici Sultan Hanım, konulara farklı bir yaklaşımı var ve çok açıklayıcı bir hekim. Gayet iyi olacağıma inanıyorum. Seanslarıma devam edeceğim ve sonraki seansım 1 ay sonra olacak.
g....k
Sultan Hanım hakkında hem tavsiye almıştım, hem de araştırdım, sonrasında gitmeye karar verdim. Henüz 10 gündür danışanıyım, yeni başladık sürecimize. İletişiminden oldukça memnun kaldım. Yakınlarıma ve çevreme de öneriyorum kendisini.
Oğlum için danıştım kendisine. İlgili, donanımlı, kibar ve mükemmel bir insan. Çocuğumun yaşadığı özel bir sorun nedeniyle kendisine ulaştık. Arkadaşımın tavsiyesi ile gitme kararı aldık. Oğlum yaklaşık 1.5 aydır danışanı. Oğlum bu sürede daha olumlu biri oldu. Seanslara devam ediyor. Bir anne olarak gelişmelerini memnuniyetle takip ediyorum. Sultan Hanım ince biri, danışanını dinleyen, kendinden emin ve insan ilişkilerinde insanca davranan bir kişi. Bulunduğu konumu kompleks haline getirmemiş ve nazik bir danışan.
Sultan Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sultan Doğan, Psikiyatri. Size Sultan Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Randevu, Psikiyatrik İlaç Tedavisi, Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi, Çift Terapisi, Normal Randevu, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Destekleyici Psikoterapi.
Sultan Doğan adresi nerede?Sultan Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. Meksika Sokağı(1386. Sk.) No: 3 Yayla Apt. B Blok Kat:2 D:4 Alsancak İZMİR İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sultan Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sultan Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sultan Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sultan Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sultan Doğan hangi dilleri konuşuyor?Sultan Doğan ile Türkçe, İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Sultan Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sultan Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sultan Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sultan Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Sultan Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler