Cumhuriyet Mahallesi Yeşil Yol Caddesi No:41/4, Afyonkarahisar Merkez, Afyonkarahisar
Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
me...u
Son derece verimli ve faydalı bir süreç oluyor. Hiç zorlanmadan ciddi anlamda kilo verdim
a...
Destek aldığım üç aylık süreçte 18kg verdim. Uygulanabilir listeler ile sıkılmadan geçirdiğim bir zaman dilimi oldu. Sürekli iletişim halinde olduğumuz, doğru beslenmeyi öğretmenin yanında motivasyonuyla en büyük destekçim oldu. Ben hedef kiloma ulaştım. 9 aydır Dyt. Sultan Kübra Ünal ile korumaya devam ediyoruz.
g...
Kilo vermek ve sağlıklı beslenme için Kübra Hanım'la bu sürece başladım. Başladım günden itibari ile sağlıklı kilo verme ve doğru beslenme konusunda güzel bir şekilde ilerliyoruz. Kendi yaşantıma göre programlarımızı beraber ayarlıyoruz ayrıca güler yüzüyle de motivasyonum artıyor ve sıkılmadan devam ediyorum. Bu yüzden çevreme de tavsiye ediyorum.
y...
Kübra Hanım'a sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Kübra Hanım çok ilgili, empatik ve takibini iyi yapan bir diyetisyen. Ben çok memnunum kendisinden. Tavsiye ederim.
ö...
Kübra Hanım'la harika bir süreç geçirdim. 2.5 ayda hiç aç kalmadan 11 kilo verdim ve vermeye devam ediyoruz. Yasaksız ve aç kalmadan muhteşem bir süreç geçiriyoruz. İyi ki tanıdım kendisini.
Kübra Hanım'dan memnunum. Kendisi güleryüzlü ve her şekilde yardımcı oluyor. Kübra Hanım'la bulunduğumuz ortamda tanıştım. Fazla kilolarımı vermek amacıyla 8 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. Diyet listeleri bana özel olarak hazırlanıyor, şu ana kadar listelerimde herhangi zorluk yaşamadım.
d.....
Kübra Hanım'la Ağustos ayından tanıştım. O zamandan bu yana hem güleryüzü hem ilgisi hem de danışmanlık anlamında kaliteli hizmeti var. Ben kendisinden çok memnunum. Benim gibi diyet yapmak isteyen, kendi kendine defalarca kez deneyip başarılı olamayan herkese kendisini tavsiye ederim. Diyet listelerini bana özel hazırladı, her hafta diyet listem değişiyor. Uygularken zorluk yaşamadım. Kübra Hanım diğer standart diyetisyenlerden farklı hizmet sunuyor. Diyet öncesinde reflü, diz ağrılarım ve astımım vardı. Diyet sonrasında bu rahatsızlıklarımda azalma, düzelme var. Kübra Hanım'ı diyet yapmak isteyen herkese öneririm. Kendisi hayat koçu gibi enerjisiyle çok güzel motive ediyor.
ha...
Kronik böbrek rahatsızlığında nasil bir beslenme programı uygulamam gerektiği konusunda diyetisyenle görüşerek diyetime uygun davranış şekli belirlemek için gittim.
Kübra hanım yakından ilgilendi. Güzel bir beslenme programı hazırladı. Kendisine çok teşekkür ederim.
Daha önce de başka diyetisyenlerle karşılaştım.Kübra Hanım kadar içten, samimi ve gerçekten insana motive ederek, destek olarak ilerleyen biriyle karşılaşmadım.Yaptığımız diyeti bulunabilir kolay şeyler ile sunması güzeldi.Bütçeyi zorlayacak yiyecekler değildi. Sabırlı ve ilgili bir kadın.Yaklaşık 4 aydır ara vermelerime rağmen 14 kilo verdim.Yağdan çok kaybım olduğu için daha ince görünüyorum ve çevremde beni görüp başlayan çok arkadaşım var.Metabolizma sorunum vardı, tedavi gördüğüm için ilaç kullanımım fazlaydı.Bu yüzden bu kadar kilo kaybım olmuştu. 1.5 ayda insülin direncimi kırdım.Tiroid ilacı kullanıyorum, bunun dozu düştü.Vitamin ilaçlarımın da dozunda düşme oldu.Sağlıklı beslenme ile beni sağlığıma kavuşturdu.Vermem gereken kilolarım var, bir ara ara vermiştik.Bu hafta yeniden başladık.İnanılmaz tatlı bir kadın.Ben online yapıyorum diyetimi ama bayılıyorum kendisine.
Kendisinden çok memnun kaldım, kendisiyle yiyerek zayıfladım.Afyon'daki en iyi diyetisyen.Kilo verdikçe özgüvenim arttı.2 ayda 10 kilo kaybım olmuştu.Gayet kolay listelerle, yiyerek zayıfladım. Kendisi çok kibar, çok anlayışlıydı, ilgiliydi.Hedefimize ulaştık.Danışmak isteyen herkese öneririm Sultan Hanım'ı.
Sultan Kübra Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sultan Kübra Ünal, Diyetisyen. Size Sultan Kübra Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Sultan Kübra Ünal adresi nerede?Sultan Kübra Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Yeşil Yol Caddesi No:41/4 Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sultan Kübra Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sultan Kübra Ünal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sultan Kübra Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sultan Kübra Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sultan Kübra Ünal hangi dilleri konuşuyor?Sultan Kübra Ünal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sultan Kübra Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sultan Kübra Ünal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sultan Kübra Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Sultan Kübra Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sultan Kübra Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Sultan Kübra Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Afyonkarahisar Aşırı Kilo Alımı
Afyonkarahisar Diyabet (Şeker Hastalığı)
Afyonkarahisar Şişmanlık (Obezite)
Afyonkarahisar İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom