Mücahitler Mahallesi, Sani Konukoğlu Caddesi, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) İş Merkezi, Kat:4, No: 43, Şehitkamil, Gaziantep
Aile İçi İletişim Sorunları
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Tümünü gösterHizmetler
Mücahitler Mahallesi, Sani Konukoğlu Caddesi, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) İş Merkezi, Kat:4, No: 43, Gaziantep
Aile İçi İletişim Sorunları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Uzm. Dr. Emrah Yıldız Psikiyatri Kliniği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Uzm. Dr. Emrah Yıldız Psikiyatri Kliniği
Sultan Nur Hanım la tedavi sürecim çok verimli geçiyor. Gerek terapide yaptığı empatiyle gerek yönlendirmeleriyle kısa sürede kendimi toparlamaya başladım. Yollarımız kesiştiği için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sürekli benim için daha iyi neyi yapabileceğini düşünmesi bana ayrı bi değer hissi veriyor. Beni gerçekten çok iyi dinliyor ve verdiğim ayrıntıları asla unutmuyor. Bizim görüşmelerimizin yanı sıra eşimin de bi rahatsızlığıyla ilgili terapi alabileceği bi araştırma yapıp bulmamızda önayak oldu. Terapi de sıcak samimi sizi sabırla dinleyen ve empati kuracak birini arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim
e....d
Aile travmalarım için başvurdum. 3-4 seans aldım. Beni rahatlatmıştı. Gayet ilgili bir uzmandı. Dinlemesi ve yorumu çok iyi. Ben seanslardan dolayı memnunum.
g....k
Aile içinde yaşadığım sorunlar için gittim. 5 ay seans aldım. Seanslar sayesinde ağlama krizlerim gitti. Şu an çok iyiyim. Kendisi ile bayağı yol katettik. Sultan Hanım iyi bir insan. Çözüm odaklı ilerliyor. Danışanını anlıyor ve dinliyor. Sürecim bitti. Ben memnun kaldım.
y....ç
İlk gittigimde kendimi tanıma amaçlı ve bazı süreçleri daha ii çözmek içindi ama derine indikçe kendinin farkına varmaya başladım biraz yorucu oldu benim için ama gittiğim için kendimi takdir ediyorum ve ilk gördüğüm şey güler yüzdü iyikide gidiyorum belkide çok önceden yapmam gerekti ve sultan hanım yol gösteriyor
Tedavi süreci çok güzel geçti. İlk başlarda olan sıkıntılarımı gerekli tetkiklerle iyileştirdi güzel örnekler veriyordu somutlaştırarak kafamda oturuyordu çözümlemesi güzel referans aracılığı ile ulaşmıştım kendisine ve aldığım desteğin yararlı olduğunu düşünüyorum.
Sultan Hanım'a depremden dolayı korku ve tedirginlik şikayeti ile gittim hiç bir şey yapmak istemiyordum iş hayatım da normale döndü özel hayatımda normale döndü özgüvenim arttı hayattan bıkmıştım ama artık daha iyi düşüncelere sahibim önerileri ve tavsiyeleri çok iyi geldi bana ve bana yeterli geldi süreç. randevu için de belirtmek isterim ki randevu için gitmiştim ama yok dediler çok bekledim ama görüşemedim bu konuda üzüldüğümü belirtmek isterim
Ben depremzede olarak 2 ay çalışamadım süreçle ilgili panik atak şikayeti ile gittim kendisi bana yardımcı oldu ve çok memnunum kednisini internetten araştırarak buldum. Almış olduğum destekten memnun kaldım çok ilgili birisi online olarak görüştüm samimiyeti ve ilgi ile dinlemesi beni motive etti aynı zamanda olayla ilgili beni anlamasıyla aramızda güven oluştu
Ben deprem bölgesindeyim kendisine tavsiye üzerine ulaştım kendi isteği ile deprem bölgesinde çocuklara yönelik gönüllü olarak iletişime geçtiği için tebrik ederim. Kendisi çok ilgili seanlardan memnun kaldım yararını gördüm yürekten bu işi yaptığını inanıyorum .
f....p
Çok özverili güler yüzlü insan sevmeyip kimseyle konuşamayan ben seansta çok rahat ve kendimi güven de hissediyorum 2. Seansım ama daha iyi hissediyorum bu zamanda burda olup bize destek oluyor olması çok değerli ona minnettarım
Sultan Hanım'a sosyal medya hesabından ulaştım. Bana deprem sonrası yas ve gelecek kaygısı konularında çok yardımcı oldu. Seanslar süresince hem ağladım hem güldüm, duygularımı açığa çıkardık beraber. Halihazırda çevreme hem terapiyi hem de Sultan hanımı tavsiye ediyorum. Umarım herkes mental sağlığına önem verir ve kendine iyi bakmaya özen gösterir. Yardım almaktan çekinmeyin
Sultan Nur Dağdelen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sultan Nur Dağdelen, Psikoloji. Size Sultan Nur Dağdelen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Sultan Nur Dağdelen adresi nerede?Sultan Nur Dağdelen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mahallesi, Sani Konukoğlu Caddesi, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) İş Merkezi, Kat:4, No: 43 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sultan Nur Dağdelen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sultan Nur Dağdelen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sultan Nur Dağdelen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sultan Nur Dağdelen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sultan Nur Dağdelen hangi dilleri konuşuyor?Sultan Nur Dağdelen ile İngilizce, Türkçe, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Sultan Nur Dağdelen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sultan Nur Dağdelen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sultan Nur Dağdelen hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Sultan Nur Dağdelen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sultan Nur Dağdelen hangi sigortaları kabul ediyor?Sultan Nur Dağdelen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Gaziantep Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Gaziantep Aile İçi İletişim Sorunları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar