Necmettin Erbakan Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden mezun oldum. Mezuniyetimin ardından omurga sağlığı üzerine çalışmaya başladım.

Bu süreçte Klinik Pilates Akademi'den reformer pilates eğitimi ve Michele Romano'dan skolyozda uluslararası geçerliliğe sahip olan SEAS eğitimimi tamamladım.

Ardından All About Pelvis'te stabilizasyon ve pelvik taban eğitimi almaya başladım. Kadın sağlığı ve gebelik üzerine çalışmaya başlamamla birlikte Yoga Alliance onaylı hamile yogası eğitimini aldım ve gebelikte egzersiz üzerine kendimi geliştirmeye devam ettim.

Şu an da aktif olarak Klinik Pilates,
Hamile Pilatesi & Yogası, Doğuma Hazırlık, Doğum Sonrası Rehabilitasyon ve Pelvik Taban Rehabilitasyonu üzerine yüz yüze ve online seanslarla çalışıyorum.

Havzan Mahallesi Derbent Sokak Saner Plaza No:1/A, Meram, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Hamile Pilatesi

I
Konum: Diğer

Sultan hocamıza uzunca bir zamandır yaşamış olduğum boyun ve sırt ağrılarım nedeniyle başvurmuştum. 1 yılı geçkin süredir birlikte reformer pilates ve yoga seansları yapmaktayız. Kendisini sürekli geliştirmesi, bilgisi, bedene ve ruha iyi gelen yaklaşımları ve sağladığı huzuru nedeniyle hamilelikte hamile pilatesi alanında da birlikte çalışmayı düşünmekteyim. Yolunuz açık olsun kıymetli fizyoterapistim

Konum: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Sultan Hanımdan kızımın ergenlik sürecinin de etkisiyle yaşadığı omurga eğriliğini düzeltmek amacıyla randevu aldım. Kızıma fiziksel anlamda uyguladığı egzersizler hem çok fayda sağladı hem de kızım ve ben Sultan Hanımın nezaketi ve güleryüzünden etkilendik. Kızım egzersiz günlerini iple çekiyor. ve zevkle gittiğini söylüyor.

Ş
Konum: Diğer

Sultan hanım ile arkadaşım vasıtası ile tanıştım. Öncelikli amacım masa başı bir işte çalıştığım için boyun ve omuz ağrı şikayetlerimi azaltmak idi. Seanslara başladığımızda Sultan hanım enerjisiyle beni büyüledi. 60 dakika o kadar keyifli geçmişti ki diğer seansı iple çeker olmuştum. 5 aydır seanslarımı aksatmadan devam ediyorum. Boyun ve omuz ağrılarım geçti. Kendimi daha zinde ve daha mutlu hissediyorum. Yaşam kalitem arttı. Sultan hanım sayesinde hem ağrılarımdan kurtuldum hem spor yaparak, aksattığım egzersizi hayatıma dahil ettim hem de kendim için yararlı bir etkinlik yapıyorum. Sultan hanım işini severek yapan bir fizyoterapist. Hal böyle olunca enerjisi, güler yüzü ile danışanı olarak beni de motive ediyor.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sultan hanımla online olarak seanslarımızı gerçekleştirdik. İşimden dolayı çok fazla bel ağrısı şikayetiyle Sultan hanımla görüştük. Online olarak gerçekleştiğimiz seanslarda başlarda şüphem olsada Sultan hanımın sakin, anlayışlı ve bilgili tutumuyla seanslarımız çok güzel geçti. Hareketlerimi evde ufak tefek aletlerle kolayca gerçekleştirebildim ve görüşme esnasında verdiği yönlendirmelerle sanki yüzyüze görüşüyormuşuz gibi verim aldım. Ağrılarım azaldı ve geceleri daha rahat uyumaya başladım. Ayrıca günlük hayatta seanslardan öğrendiğim düzgün nefes alma, oturma ve çeşitli hareketler gibi bilgileri uygulamam sayesinde ağrılarımın tekrarlanmasının önüne geçtiğimi düşünüyorum. Sultan hanımın bilgisi ve güleryüzü sayesinde bu süreci çok güzel bir şekilde atlattım. Herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Sultan Hanım ile hamilelik sürecinde tanıştık. Kendisi ile seanslarımız başladı ve çok memnun kaldım. Memnun kalmamdaki en büyük etken bilgi birikimi ve tecrübesi kendi alanında ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne seriyor. 2 aydır birlikte çalışıyoruz ve bir çok noktada beni yönlendirdi ve hamilelik gibi muhteşem bir dönemi daha konforlu geçirmemi sağladı. Bana kattıkları ve verdiği değer seanslarımızın daha verimli geçmesini sağladı. Hayata bakış açımızın ve içinde bulunduğumuz durumun her koşulda ve durumda farklılık gösterip ona adaptasyon sürecinin ne kadar hızlı olursa bütün zorlukların o kadar hızlı üstesinden gelebileceğimizi bize hatırlattı. Bana karşı göstermiş olduğu Saygıdan dolayı da çok memnunum. Başarılarının daha çok duyulacağıda eminim bütün cevremede tavsiye ediyorum :)

Konum: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Sultan hanımla uzun bir süredir klınık pilates yapıyoruz kişiye yonelık tedavı planlıyor çok ilgili çok güleryüzlu tatlı sohbeti samımıyeti ile seans çok hızlı geçıyor işini severek yaptığı çok belli ,bel ve boyun fıtığım var pilatesten sonra ağrılarım büyük ölçüde azaldı hayat kalitem arttı kendımı daha dinç daha zinde hissediyorum

Konum: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Yeni doğum yaptığımda gerek sıkılaşmak gereksede emzirdiğim için sıkça yaşadığım boyun ağrısı şikayetim ile kapısı çaldım. İşini ciddiyet ve en önemlisi de empati kurarak yaptığını ve bununda kendisine ve danışanına başarı getirdiğini gördüm. Aletli pilatesi bana sevdirip vücudumla barışık olmayı öğretti. Gönül rahatlığıyla kapısını çalabilirsiniz. Son detece güler yüzlü ve kibardır.

Konum: başka bir yer Diğer

Sultan hocama omurga eğriliği şikayeti ile başvurdum. Bilgisi, ilgisi, tatlı sohbetiyle vaktin nasıl geçtiğini hiç fark ettirmeden 1 ay içinde şikayetlerimin çoğunu geriletti. Sonraki aylarda da reformer pilates ile daha dik bir duruş, kuvvetli kol ve bacaklara sahip oldum. Sayesinde hayatıma düzenli sporu sokup daha ağrısız, zinde ve güçlüyüm.

Konum: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Hamileliğimin son aylarında danışmanlık aldım. Bebeğin kanala inmesi ve makat gelişini düzelmek için özel çalışmalar yaptık. Kişiye ve duruma özel değerlendirmeler yaptı. Doğum sürecinde ve sonrasında etkisini fazlasıyla gördüm.

C
Konum: Diğer

Sultan hanıma aletli pilatese gittim hem çok tatlı hem de alanında donanımlı olduğunu düşünüyorum onunla çalıştığımız zamanlarda gerçekten kaslarımın hareketlere cevap verdiğini görüyorum