Randevu +93 daha fazla
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Fener Mahallesi Tekelioğlu caddesi No:35, 29. Ay Apartmanı Kat:1 Daire:1 Muratpaşa,, Antalya
Abdominoplasti
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op. Dr. Sultan Yalçın Muayenhanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Hollywood Yüz Estetiği
HydraFacial
Jinekomasti
Karın Germe
Op. Dr. Sultan Yalçın Muayenhanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Kol Germe (Brachioplasty)
Koltuk Altı Terlemesi
Kozmetik Cerrahi
Kulak Estetiği
Op. Dr. Sultan Yalçın Muayenhanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laserasyon Onarımı
PRP
PRP Saç Tedavisi
PRP Yüz Gençleştirme
Op. Dr. Sultan Yalçın Muayenhanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Revizyon Burun Estetiği
Yüz Germe
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
d.....
Sultan hanım çok güleryüzlü ve pozitif ve çok ilgili bir doktor botoks yaptırdım ve çok memnum kaldım işinin ehli bir doktor tavsiye edıyorum sekreteride çok özenli ve güleryüzlü ona da cok teşekkür ederim
be....
Sultan hanıma burun ameliyatı olmak için gitmiştim ve sayesinde çok güzel bir buruna sahibim Ağrı sızı olmadan çok güzel bir ameliyat geçirdim .Ameliyattan sonra da hep iletişim halindeydi .Kendisi son derece ilgili,güler yüzlü ve başarılı iyi ki yollarımız bir şekilde kesişmiş
g....b
Gözaltı morluklarım ve kırışıklıklarım için gittim . çok ilgili ve açıklayıcı bilgilendirmelerden sonra aldığım tedaviden çok memnun ayrıldım . Her gören değişimimin çok yapay olmayıp doğallığından etkilendi .Sultan hanım kliniğinin şıklığından da en başta belli ediyor kalitesini
si...n
Merhaba yaklaşık 1 yıl önce rinoplasty ameliyatı oldum.ameliyat ve sonrası sürecim çok iyi geçti.sevgili doktoruma teşekkürler.
gü...
2020 Kasım ayında burun ameliyatı oldum nefes almamda ve görsel olarak sıkıntılarım vardı sultan hanım ilk görüştüğüm doktordu kendinden emin duruşu Güler yüzü samimiyeti aynı gün karar verip 3 gün sonra ameliyat oldum o kadar çok güven verdiki tipi nasıl olur ne olur hiç sorgulamadım eskisinden daha iyi olacağına emindim ve beni hiç şaşırtmadı o kadar doğal ve güzel bir burun olduki anlatamam ayrıca 34 yasına kadar nefes almamışım alamamışım sayesinde bunu anladım ameliyat sonrası annesi hastanede yatarken izinli olmasına rağmen dakikalarca beni sakinleştirmeye çalışması ilgilenmesi yanımda olması anlatılamaz bir durum anlat anlat bitiremem canım doktorum iyiki tanımışım sizi
f.....
Sultan Hanım yağ dolgusu işlemi yaptı. Yapılan işlemden memnun kaldım. Kendisi işlem öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi. Sultan Hanım hastasını dinleyen, çok iyi bir doktor.
gü....
Goz kapagi ameliyati oldum ve çok memnun kaldım doktorum çok guleryuzlu çok tatlı Bi doktor işinin ehli zaten her şey için teşekkür ediyorum ve kesinlikle herkese oneriyorum
Sultan Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sultan Yalçın, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Sultan Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Botoks, Genital Estetik, Dikiş, Burun Estetiği.
Sultan Yalçın adresi nerede?Sultan Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Mahallesi Tekelioğlu caddesi No:35, 29. Ay Apartmanı Kat:1 Daire:1 Muratpaşa, Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sultan Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sultan Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sultan Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sultan Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sultan Yalçın hangi dilleri konuşuyor?Sultan Yalçın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sultan Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sultan Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sultan Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sultan Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Sultan Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sultan Yalçın hangi sigortaları kabul ediyor?Sultan Yalçın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra