yü...i
Almanya da yaşana bir gurbetçi olarak 2005 yılında memleketime geldiğimde bir öğlen arası dalgın ve derin düşünceli bir halde 1950 yılı yapımı sağlık ocağına bakarken yanına gittim ne bakarsın derin derin diye sordum.Abi dedi buraya tam teşekküllü bir hastane yapıp vatandaşa hizmet etmek ne güzel olur dediğinde heyecandan gözlerinin içinden sanki alev fışkırıyordu.2011 yılanda tekrar memleketine geldiğimde gizlerime inanandım o eski binadan eser yok süper lüks bir bina içinde her turlu imkanı olan kapısında ambulans olan bir hastane gördüm.Odasına gittiğimde zafer kazanmış bir kumandan edasıyla hasta muayene eden bir kahraman gördüm.selam olsun sana ve seni yetiştirenlere……..
ha...z
Adam var alnın açık git otur sofasına Boyun eğmeyen gördüm Allah'tan başkasına Adamlık şahsiyettir fazlası meziyettir Toplumda DOKTOR olmak büyük mesuliyettir BU ADAM YAVUZ KOPUZ DUR.
mu...t
BİR BAYRAM GÜNÜ YATALAK OLAN BABAMIN YÜKSEK ATEŞ VE NEFES DARLIĞI ŞİKAYETLERİYLE RİZE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ ACİL SEVRİSİNE GETİRDİM.BİR SERUM VERDIKTEN SONRA EVE GERİ GÖNDERİLDİM.BAYRAM TATİLİNDEN SONRA GÖĞÜS VE KALP DOKTORLLARINA GÖSTERİRSİN DENİLDİ.FAKAT EVDE BABAM İYİCE KÖTÜ OLDU.NEFESİ İYİCE DARALDI VE 40 DERECE ATEŞİ OLDU.BİR TANIDIK YARDIMIYLA DR YAVUZ KOPUZ A ULAŞTIK.BENİM VE BABAMIN AİLE HEKIMI OLMAMASINA RAĞMEN BİZLERİ KIRMADI VE HEMŞİRESİYLE BİRLİKTE AMBULANSLA BAYRAM GÜNÜ EVE GELDİ BABAMI MUAYENE ETTİ YATAKTA KALP GRAFIĞİ CEKTİ VE ZATÜRRE OLDUĞU AKÇİĞERLERİNİN SU İLE DOLDUĞUNU AYNI ZAMANDA KALP YETMEZLİĞİ OLDUĞUNU SÖYLEDI HASTAHANEYE YATMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ BENDE ORADAN GERİ GÖNDERİLDİK SİZ NE YAPACAKSANIZ YAPIN BENİM BABAMDAN ÜMİDİM YOK ELİNİZDEN GELENİ YAPIN DİYE RİCA ETTİM.BU KAHRAMAN EKİP BAYRAM BOYUNCA BABAMA DEFALARCA GELDİ SERUM TAKTI SERUMUNU DEĞİŞTİRDİ HER TÜRLÜ TEDAVİYI YAPTI VE BABAM KONUŞUR YEMEK YER HALE GELDI.ONA VE HEMŞERISİNE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM.BUNUN BİR KARŞILIĞI OLMALI DİYE DÜŞÜNDUM PARA TEKLİF ETTİM YÜZÜ KIZARDI SİNİRLENDİ SEN KAFAYI MI YEDİN BİZ PARA İÇİN Mİ UĞRAŞTIK.BİZLERİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ŞİKAYET ETMEYİN YETER DEDİ.BUNU DA DERKEN ANLADIM KI BU KAHRAMAN EKİBİN COK CEKEMEYENİ VE DÜŞMANI VAR.ALLAH ONLARA BU YÖNDEN DE YARDIMCI OLSUN İNŞAALLAH.
Sultan Yavuz Kopuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sultan Yavuz Kopuz, Aile Hekimliği.
Sultan Yavuz Kopuz adresi nerede?Sultan Yavuz Kopuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Veliköy Kasabası Kopuzlar Vakfı Asm Rize
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sultan Yavuz Kopuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sultan Yavuz Kopuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sultan Yavuz Kopuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sultan Yavuz Kopuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sultan Yavuz Kopuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sultan Yavuz Kopuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sultan Yavuz Kopuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.