Dkt. Sümbüle Kaplan,İstanbul Hamidiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisti lisans mezunudur.Lisans eğitimi boyunca çeşitli kongrelere,eğitimlere ve seminerlere katılarak bu alandaki bilgilerini genişletmeyi hedeflemiştir.Eğitim süreci içerisinde rehabilitasyon merkezlerinde,klinik çalışmalarda yer alarak stajlarını tamamlamıştır.Aktif olarak çalışmalarını gerçekleştirirken eğitimlerine devam etmektedir.

Banka Havalesi

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Akıcılık Bozukluğu Terapisi

Aprakside Konuşma Terapisi

Röportaj

Down sendromlu kızım için gittim. Kuruma gittim, kendisini önerdiler, biz de başvurduk. 4-5 aydır gidiyoruz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Sümbüle Hanımdan çok memnunuz. Sümbüle Hanımı her aradığımda ulaşabiliyorum. Bilgilendirme yapacağı zaman ders saatine sıkıştırmıyor, kendi saatinden faydalanıyor, bu özelliğini çok beğeniyorum. Diğer uzmanlardan farklı kendisi. Yönlendirmeleri de oluyor. Kızımın öğretmenleri ile iletişim kurmak istiyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Kızım kendisinin dersinden çıkmak istemiyor, diğer uzmanlara severek gitmiyor. Bütün öğrencilere ilgili, hepsi çok seviyor kendisini.

Ç

Oğlum konuşamıyordu, bu nedenle öneri üzerine başvurduk. 1 senedir gidiyoruz. Oğlum konuşmaya başladı, kelimeleri çoğaldı, süreç şu an iyi gidiyor. Çocuklara karşı çok ilgili ve güzel bir uzman. Oğlum kendisine severek gidiyor, başka uzman istemiyor.

Oğlum konuşamıyordu, psikiyatri yönlendirmesi ile başvurdum. Araştırmalar sonucunda kurumu buldum. Farklı bir uzmana gittik, ayrıldığı için Sümbüle Hanım ile devam ettik. Seanslar çok iyi geçiyor, 1 senedir gidiyoruz. Oğlum artık kendisini ifade edebiliyor, olumlu sonuçlar alıyoruz. Sümbüle Hanım iyi bir uzman. Gayet memnunuz açıkçası, oğlum da onu çok seviyor. Çok güzel ilgileniyor ve çocuklarla iletişimi de kuvvetli olduğu için bir sorun yaşamıyoruz. Çok memnunuz kendisinden. İnşallah böyle devam eder. Kendisi oradan ayrılmadığı sürece bırakmayı düşünmüyoruz.

Tavsiye üzerine kızımın konuşma bozukluğu için başvurdum. 4 aydır gidiyoruz, kendisinden memnunuz. Olumlu ve güzel sonuçlar alıyoruz. Çocuklarla iletişimi çok iyi. Oyun oynatarak ilerliyor. Sürecimiz devam ediyor, her zaman kendisine ulaşabiliyorum.

Konum: Encom Klinik Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

3 yaşındaki oğlumun konuşma geriliği için Sümbüle Hanıma ulaştık.Kendisini internet üzerinden bulduk iyi ki de bulmuşuz.Dersleri oyun şeklinde başlatıp sonrasında da evde uygulayabileceğimiz notlarla destekledik.Biz daha önce çocuğumuzla oyun oynamayı bilmiyormuşuz.Ders videolarını bize göndererek bizi de sürece dahil etti.Şuan da oğlum cümleler kuruyor ve sürecin sonuna yaklaştık sayılır.Sümbüle hanımı gönülden tavsiye ederim

V
Konum: Dilses Özel Eğitim Merkezi Dil Terapisi

Biz Sümbüle hanımla tanisali bir yil olacakve bu zamanda çok çok buyuk yollar kat ettik. Kizim 1. Sinifa basladiginda artikilasyon ve fonolojik farkındalığı olduğunu öğrendik. Kizim okuma ve okum hevesi bitmek üzereydi. Taki Sümbüle hanimla tanisana kadar şuanda okuma hizi sınıf arkadaşlari ile hemen hemen ayni. Kizima verdigi destek sayesinde şuan sınıf öğretmenide aynı fikirde. Cevremde dil sorunu yasan herkese veya bu konuda fikir soran herkese Sümbüle hanım der susarim

C
Konum: Dilses Özel Eğitim Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

R harflerini söylemekte zorluk çekiyordum ve bana çok yardımcı oluyor şuanda daha iyiyim çok sempatik ve tatlı güler yüzlü dersleri iyi açıklayarak eğitiyor ödevler vererek çok tekrar yapmamı sağlıyor işinde başarılı

Konum: Encom Klinik Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Süreçin başında artikülasyon, fonolijk bozukluk ve akıcı konuşmamızda sorun yaşıyorduk. Çok hızlı bir şekilde yaşadığımız takılmalar ve artikülasyon sorunumuz seanslar ile ortadan kalmıştır. Yaşadığımız akıcı konuşma bozukluğu geçmiştir daha akıcı bir şekilde konuşmaya başlamıştır. Yapmış olduğu seanslar ile sadece konuşmasına değil çocuğun okul başarısına ve günlük yaşamını olumlu etkilemiştir. Seans esnasında ve seans sonrasında Sümbüle Hanıma çok güler yüzlü ve anlayışlı biri . Kesinlikle çok memnunuz . Iyi ki sürecimiz sizinle başladı.

Konum: Dilses Özel Eğitim Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Çocuğumuzun akici konuşma bozukluğu için başvurduk Sümbüle Hanima.Surecin en başından sonuna kadar çocukla ve bizimle iletişimi, güleryüzlülüğü , profesyonelliği ve işbirliği üst düzeydi. Çocuğumuzun konuşmasıyla birlikte bizim de psikolojimiz düzeldi.Kendisini içtenlikle tavsiye ederim.

Dkt. Sümbüle Kaplan

İşbirliğiniz ve çalışmalara desteğiniz için teşekkür ederim.İyi ki birlikte yol aldık.

Konum: Dilses Özel Eğitim Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

3,5 yaşındaki oğlum için başvurduk sümbül hanıma ,sürecimiz çok yeni başladı fakat gözle görülür olumlu gelişmeler var,sümbül hanımın çocugumuzla kurduğu olumlu iletişim,çocuğumuzun seanslara severek gelmesini sağlıyor şuan bizim için herşey olumlu ilerliyor umarım böyle devaö eder