Sumeyra hanıma cocugumdaki öfke problemi için başvurduk. Cocumdaki öfke durumu kontrol edilemez Bi hal almıştı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sumeyra hanımla yollarımız kesisti ilk aile görüşmemizde bile alanında ne kadar donanımlı olduğunu hissettik mesleğini severek yapan bir uzman. Cocugumdaki ofke nöbetleri bir kaç seansta minimum düzeye indi anne baba olarak bizimde bu surecte çocuğumuza daha doğru bir yaklaşımla yaklasmamizi sağladı danışmanlıktan çok memnun kaldık doğru uzmanla calisildigi zaman her problemin üstesinden gelinebilecegini öğrendik iyi ki yollarımız kesişmiş sumeyra hanım çocuğumuz sayenizde çok iyi herkese tavsiye ediyorum
f....b
Sumeyra hanıma kızımın ders başarısını arttırmak ve odaklanma problemini çözmek için başvurduk ilk tanışmamızdaki sıcak kanlı tavrı bile doğru danışmanı bulduğumuzu hissettirdi çok kısa sürede cocugumuzdaki değişimleri fark ettik sumeyra hanım alanında gerçekten mükemmel bir psikolog çözüm odaklı ve çocuklarla nasıl iletişime geçilmesi gerektiğini çok iyi biliyor .Cocugumdaki değişimler cok fark etti iyi ki sumeyra hanım diyoruz iyi ki yollarımız kesismis .Mesleğini hakkıyla yapan nadir insanlardan.Herkese tavsiye ediyorum bu sürece ihtiyacı olan kişiler hiç endişe duymadan sumeyra hanımdan danışmanlık alabilirler alanında profesyonel.Basarilariniz daim olsun iyi ki çocuğumun hayatına dokundunuz
Sümeyra Hanım'la kızım için görüşme sağladık ve çok memnun kaldık. Kendisinin yaklaşımı çok güzel, olumluydu. Biz faydasını gördük. Sümeyra Hanım insanları çok güzel anlıyor. 10 seans görüşme sağladık ve gayet güzeldi. Seanslarımız bitti, sürecimizi tamamladık. Seanslardan sonra problemimiz ortadan kalktı.
su...k
Sümeyra Hanım alanında çok yetkin ve başarılı birisi. Kendisiyle yaptığımız terapi seansları bana çok faydalı oldu teşekkür ederim kesinlikle çevreme önereceğim. Ben anksiyete şikayeti ile başvurdum. Kesinlikle çok etkisi oldu iyi ki yollarımız kesişmiş.
z.....
Sümeyra Hanım ‘ ı sosyal medyada keşfettim,iyi ki de keşfetmişim diyorum.Kendisine yoğun kaygı şikayetiyle başvurdum.Hayat kalitem çok düşüktü ve günlük yaşamıma bile devam etmekte çok zorlanıyordum.Sümeyra Hanımla seanslarımız sonucunda kendimi çok daha iyi hissediyorum ve seansların hayatımın her alanında olumlu değişimlere kapı açtığını görebiliyorum.Sümeyra Hanım’a çok teşekkür ederim
ş....ö
oyun terapisi için başvurmuştuk. Bize ve çocuğumuza olan yaklaşımı çok güzeldi. Kendisiyle 4 seans sonrasında kızımda ileri derecede gelişme gözlemledim. Kendisine de burdan tekrar teşekkür etmek istedim. Hayatımıza dokunduğunuz ve daha güzel bi hale getirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Sümeyra Hocayı sosyal medyada keşfedip problemlerim için iletişime geçtim. İletişimin sürecinden itibaren ilgili ve kibar tavrı beni oldukça memnun etti. Klinikte toplam 5 seans geçirdik ve kendimi çok daha iyi hissediyorum.
i.....
Seanslara Sümeyra Hanım ile başladık. Kendisi ile ilk ebeveyn görüşmemizde bize seanslarla ilgili ve nasıl davranmamız gerektiği neler yapmamız gerekenleri detaylı bir şekilde anlattı. Çocuğum danışmanlığa başladığı ilk iki görüşmeden sonra belirgin düzeyde kızımın duyguları ve durumu neredeyse %60-70 oranında değişiklik gösterdi. Kızım kendisini çok sevdi. Ben ve kızım Sümeyra Hanım ın danışmanlığı öneri ve tavsiyeleri sonrası duygularımız ve hayata bakış açımızı , kızımın öfkeleri duygu durumu çok değişti. Yardımlarından dolayı ve ilgi alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ederiz .İyi ki tanımışız Sümeyra Hanım' ı
Sümeyra İhtiyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyra İhtiyar, Psikoloji. Size Sümeyra İhtiyar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Sümeyra İhtiyar adresi nerede?Sümeyra İhtiyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyra İhtiyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sümeyra İhtiyar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sümeyra İhtiyar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sümeyra İhtiyar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Sümeyra İhtiyar hangi dilleri konuşuyor?Sümeyra İhtiyar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sümeyra İhtiyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyra İhtiyar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sümeyra İhtiyar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sümeyra İhtiyar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sümeyra İhtiyar hangi sigortaları kabul ediyor?Sümeyra İhtiyar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar