Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Nefes Terapisi
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Sanat Psikoloji ve Eğitim
Liseyi Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okudu. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde “Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik” lisans bölümünü tamamlayarak “Psikolojik Danışman” ünvanını aldı. Lisans döneminde ve sonrasında çeşitli eğitim, seminer ve kongrelere katıldı. Daha sonra İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi “Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik” Tezli Yüksek Lisans programını Prof. Dr. Halil Ekşi danışmanlığında yazmış olduğu “Hayatın Anlamı ve Amacı ile Yaşam Doyumu Arasındaki İlişkide Dini Başa Çıkmanın Aracılık Rolünün İncelenmesi” adlı tez çalışması ile tamamlayarak “Uzman Psikolojik Danışman” ünvanını almaya hak kazandı.
BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi) Eğitimi (Hakan Türkçapar)
BDT Süpervizyon Eğitimi (Hakan Türkçapar)
BDT Çocuk-Ergen Eğitimi (Vahdet Görmez)
BDT Çocuk-Ergen Süpervizyon Eğitimi (Vahdet Görmez)
BDT Yeme Bozuklukları ve Obezite (Hakan Türkçapar, Hakan Öğütlü)
YBT PASS Bilişsel Müdahale Programı (Tamer Ergin, Hatice Ergin)
IMTT Bağlanma ve Travma Eğitimi (David Pichup, Dünya ÇAKOP)
Çocuk ve Ergen EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) (DBE, Ümran Korkmazlar)
Yetişkin EMDR 1. ve 2. Düzey (DBE, Emre Konuk, Asena Yurtsever)
EMDR Süpervizyon Eğitimi 1. ve 2. Düzey (DBE, Emre Konuk, Asena Yurtsever)
EMDR Kum Tepsisi Protokolü (Derya Altınay)
Borderline Kişilik Bozukluğu ve EMDR ile Terapisi (Derya Altınay, Mustafa Çetinkaya)
Kum Terapisi ( ISST, Carlo Paolo Ruffino (Italy) )
Kum Terapisi ( ISST, Braam Beetge (South Africa) )
Kum Terapisi ( ISST, Maria Kendler (Switzerland) )
Kum Terapisi ( ISST, Lorraine Razzi Freedle (Hawai) )
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi (Reyhana Seedat)
Filial Oyun Terapisi (Reyhana Seedat)
Travma Odaklı Oyun Terapisi(Reyhana Seedat)
DEHB'li Çocuklarla Oyun Terapisi(Reyhana Seedat)
Gelişimsel Temaslı Oyun Terapisi (Reyhana Seedat)
Dışavurumcu Oyun Terapisi (Reyhana Seedat)
Kum Tepsisi (Reyhana Seedat)
Aile Genogramı (Reyhana Seedat)
Sanat Terapisi (Reyhana Seedat)
Narrative Öyküsel Terapi Eğitimi (Reyhana Seedat)
Kukla Terapisi (Reyhana Seedat)
Acı Çekmenin Hazzı (Paul Bloom)
Grupla Psikolojik Danışmanlık Eğitimi (Zaim Üniversitesi)
Çocuk Resminin Psikopedagojik Açıdan Değerlendirilmesi Eğitimi (Zaim Üniversitesi)
gibi çocuk ve yetişkinlere dair pek çok eğitimler aldı ve alanında tanınan uzman danışman ve terapistlerle çalışmalar yaptı.
Lisans stajını, anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde “Okul Psikolojik Danışmanı” görevi ile yaptı. Yüksek Lisans stajını çeşitli psikolojik danışmanlık merkezlerinde yaptı. MEB de 2 yıl boyunca “Özel Eğitim Öğretmeni” olarak çalıştı. Halen alanıyla ilgili çalışmalar yapmakta. Şuan BDT, OT, EMDR terapisi yaklaşım yönelimleriyle, Başakşehir'de Sanat Psikoloji Merkezi'nde danışanlarını görmektedir.
Hayattaki amacı ve felsefesi milli manevi değerlerine bağlı ve güçlü bir nesil yetişmesidir. Yurt içinde ve yurt dışında yapılan çalışmalar incelendiğinde, maneviyatın birçok psikolojik problemlerin çözümünde pozitif rol oynadığı yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda gözlemlenmiştir.
n....)
Sümeyra Hanım'dan çok memnunduk. Kendisinin güler yüzü, anlatışı, dinleyişi iyiydi. Annem kendisiyle görüşmeden önce bende görüştüm. Biz kendisinden memnunduk. 3-4 seans annem görüşme sağladı. Devam etmek isterdik ama bizim bütçemizi aştığı için devam edemedik. Çok uzun süreli seanslar olmadı ama iyiydi, bir sıkıntısı yoktu. Sorunun neyden kaynaklandığını çözmüştük.
zl....
sümeyra hocamla uzun bir süredir seanslar gerçekleştiriyoruz. atlatamadığım travmalarımı büyük ölçüde azaltmama, anksiyete ataklarımın çokça azalmasına ve kendimle barışmama yardımı epey fazladır kendisinin. herhangi bir sorun olduğunda görmemezlikten gelmiyor ve üstünde duruyor, hakkıyla yerine getiriyor. kendisinden çokça memnunum ve seanslarıma da devam ediyorum. bekleme alanı ve ilgilenmeleri gayet güzel.
e....
Sümeyra Hanım'dan ilgisinden memnunuz. Kendisine iyi bir psikolog. Sümeyra Hanım'a araştırma yaparak çocuğum için görüşme sağladık. 3 aydır danışmanlık hizmeti aldık ve devam ediyoruz. Daha içine kapanıktı şimdi daha iyiyiz. Çocuğumun benimle de iletişimi gayet iyi.
y....
Biz çok memnunuz, herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Sümeyra Hanım'la istediğimiz zaman görüşebildik, istediğimiz zaman ulaşabildik. Sonucada ulaştık şu anda gayet iyiyiz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Yaklaşık 2 ay danışmanlık hizmeti aldık ayda 1 olarak yanına uğrayacağız. Kızımda gayet olumlu sonuçlar aldık. Kendisi sağ olsun çok yardımcı oldu. Çocuğum ailesiyle daha iyi vakit geçirmeye başladı. Derslerine odaklanma sorunu vardı hemen hemen tamamen bitti okuldaki başarısı daha iyi oldu. Sosyal medyada çok vakit geçiriyordu azaldı eskisi gibi değil. Kızım dil bölümü istiyordu İngilizce, Almancadan sonra İspanyolcaya merak saldı. Sümeyra Hanım'ın bizde emeği çoktur. Kendisi sağ olsun her şey için teşekkür ederiz.
z.....
Daha önceki görüşme sağladığım psikologlardan daha verimli geldi ve sonuç elde etmeye başladık. Sümeyra Hanım'la 6 seans görüşme sağladık ve farklı sonuçlar alarak devam edeceğiz. Çocuğumun öfkesinin dindiğini hissediyorum ve en azından çocuğumla daha sakin konuşmayı öğrendim. Sümeyra Hanım diğer psikologlara göre deneyimli ve açıklayıcı bir uzman.
g....)
Sümeyra Hanım'la kızım için temmuz ayında görüşmeye başlamıştık. Kendisi gerçekten yardımcı oldu. İlk önce benimle görüşme sağladı sonrasında kızımla görüşme sağladı. 5-6 seanslık bir durumumuz oldu kızım iyileşti ve devam etmek istemediğini söyledi. şimdi tekrar randevu almamı ve tekrar görüşme sağlamayı istedi. Çocuklar anneleriyle her şeyi konuşamıyorlar Sümeyra Hanım'la psikolojik açıdan kızıma iyi geldiğini düşünüyorum. O dönem geçiriyordu çok yardımcı oldu. Sümeyra Hanım naif, sakin bir insan. Yaş olarakta kızıma yardım edebileceği yaşta olduğunu düşünüyorum. Kendisinin gençlere hitap edeceğini düşünüyorum. Hatta oğlumda 8. sınıfta bu sene sınavı var bu nedenle onunda kendisiyle görüşme sağlamasını istiyorum.
Sümeyra Hanım'dan memnunum sürecimiz gayet güzle gidiyor. Kendisine sosyal medya üzerinde ulaşarak görüşme sağladım. 5-6 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Seanslarımızdan sonra daha rahat pozitif düşünebiliyorum. Sümeyra Hanım gayet naif, anlayışlı pozitif bir uzman. Kendisi benim için güzle bir yol gösterici oldu.
Gayet ilgili, samimi, sevecen bir tavrı vardı.Sorunlarımı çözüyordu.Ben verim aldım.Görüşmelerden sonra daha iyi, daha problem çözme becerisini hayatıma katarak devam ediyorum.Kendisinin desteği benim için yeterli oldu.Süreçte de müsait olmadığı zamanlarda bana geri dönüşler sağlıyordu.Danışmak isteyen herkese öneriyorum Sümeyrra Hanım'ı.
ha...ş
OKB problemi ile başvurdum. İlk başta tereddütlerim vardı. Ama uyguladığı teknikler ve kaynak yüklemeleri ile artık çok daha iyiyim. Artık sosyal ortamlarda aktif rol alabiliyorum. Kendisine teşekkür ediyorum.
k....r
Hayatın amacını sorguladığım bi dönemde yollarımız kesişti, üslubu, sizi dinleyişi, anlaşıldığınızı hissetmek gerçekten güzel. Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
Sümeyra Kakız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyra Kakız, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Sümeyra Kakız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Çiz Testi, Denver Gelişim Tarama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Sümeyra Kakız adresi nerede?Sümeyra Kakız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Temmuz Sk. Arterium Villaları H Blok, No:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyra Kakız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sümeyra Kakız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sümeyra Kakız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sümeyra Kakız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sümeyra Kakız hangi dilleri konuşuyor?Sümeyra Kakız ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Sümeyra Kakız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyra Kakız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sümeyra Kakız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sümeyra Kakız hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Sümeyra Kakız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sümeyra Kakız hangi sigortaları kabul ediyor?Sümeyra Kakız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.