2019 senesinde İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji lisans eğitimini tamamladım . 2021 senesinde Klinik Psikoloji yüksek lisans programından onur derecesiyle mezun oldum. Yüksek lisans yaptığım dönemde Prof. Dr. Cebrail Kısa ile birlikte ‘’Erişkinlerde Duygu Düzenlemesinin Psikolojik İyi Oluş ve İlişki Doyumuyla İlişkisinin İncelenmesi’’ başlıklı tez çalışmamı yürüttüm. Lisans eğitimim boyunca, iki dönem Bakırköy Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastahanesinde klinik stajlarımı , Büyükçekmece Aile Mahkemesinde adli stajlarımı tamamladım. Lisans eğitimim dönemimde pedogojik formasyon eğitimine katıldım .Şirinevler Mehmet Şen İlkokulu’nda ki staj programından geçerek sertifikasyon sürecini tamamladım. Mezun olduktan sonra Üstün Zekalı ve Otizmli öğrenci gruplarıyla çalışmaya başladım . Çeşitli çocuk değerlendirme testlerini çalıştığım öğrenci gruplarına uyguladım. Yüksek lisans eğitimime paralel olarak bir çok psikoterapi eğitimine katılıp, süpervizyon desteği aldım. Meslek etiği gereği, psikodinamik yaklaşımla bireysel terapi sürecimi tamamladım . Tüm etik ve eğitim gereklilikleri bitirdikten sonra İstanbul’da özel bir danışmanlık merkezinde uzun dönem yetişkin ve çocuk danışan takibi yaptım. 6 Şubat depremlerinin etkilediği bireylerle Osmaniye Konteyner Kentte 4 ay gönüllü,6 ay TARDE ekibi ile proje bazlı, travma odaklı çalışmalar yürüttüm. Haftalık süper vizyon toplantılarına dahil oldum. Şuan çalışmalarıma Osmaniye’de ki kişisel ofisimde çocuk ve yetişkinlere terapi hizmeti vererek devam etmekteyim.
Katıldığım Eğitimler ;
-Evlilik, Çift Terapisi & Cinsel Terapi & Boşanma Terapisi Eğitimi, Prof. Dr. Cebrail Kısa.
-Bilişsel ve Davranışçı Terapi, Prof.Dr.Ebru Şalcıoğlu.
-MOXO Dikkat Testi, MOXO Türkiye.
-Çocuk Değerlendirme Testleri (Cattel 2A-3A,Porteus,Frankfurter,Frostig,Burdon,Bender, Gestalt,Benton,Metropolitan,Gessel,AGTE,Kelime Söyleyiş,Peabody, Kent E.G.Y.), Tin Psikoloji.
-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Filiz Çetin.
-KU-BDT,UNİCEF,Doç.Dr.Ersin Uygun
-PM+,UNICEF,Doç.Dr.Ersin Uygun

Raufbey mah. 9547 sk. Defne Rezidans Kat:2 No:1, Osmaniye Merkez, Osmaniye

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +26 daha fazla

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sümeyra hanımın yanında kendimi çok iyi hissediyorum.Seanstan çıktığım gün seansta konuştuklarımız üzerine düşünüyorum ve bu bana çok iyi geliyor.Kendimi keşfetmem yolculuğunda benim en büyük destekçim.İyi ki yollarımız kesişti.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sümeyra Sülü Çocuk ve Ergen Psikolojisi

6 yaşındaki oğlum kardeş kıskançlığı için gitmiştik süreç çok hızlı ve güzel ilerliyor

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sümeyra Sülü Bireysel Terapi

Seansa ilk gittiğimde anlaşılmama korkum vardı ama empati yeteneği yüksek olduğu için kendimi çok rahat bir şekilde ifade edebildim ve anlaşıla bildiğim geri döntünü çok kolay aldım bu da bende güven bağın oluşmasına neden oldu zorlandigim her konu da zaman yanımda oldu yalnız Olmadığımı bana hissettirdi biri tarafından anlaşılmak anlaşılabilmek gerçekten insana özel hissettiriyor sorunlarımı profesyonel bir gözde cevapladığı ve çözüm yolları bulduğu için çok minnettarım

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sümeyra Sülü Randevu

Sümeyra hocamla başladığım için mutluyum huzurluyum km nin önemi olmadan il dışından zevkle geliyorum sayesinde çok yol kastettiğimi düşünüyorum. Kendimi öğrenmeme yardımcı fazlasıyla kendisi. Onunla mutlu ve huzurlu bir şekilde ilerliyoruz

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sümeyra Sülü Bireysel Terapi

Sümeyra hanımla görüşmek bana çok iyi geliyor. Henüz 3 görüşme yapmamıza rağmen farklılığı hissedebiliyorum. Osmaniye ilindeki en iyi psikologlardan biri bence.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sümeyra Sülü Psikoterapi

Derin araştırmalar sonucu ulaştım ve kendisinin çok donanımlı olabileceğini ve bana yardım edebileceğini düşündüm. Nitekim de öyle oldu. Benim ileri derece bir panik atak ve kaygı bozukluğum var. Sümeyra Hanım'la seanslara başladık ve daha 1. Seansta bile o kadar büyük farkındalıklar yarattı ki ben de. Daha önce kendime hiç sormadığım soruları sordum, gerçekten tanımını bildiğimi sandığım duyguları aslında ne kadar yanlış yorumladığımı anladım. Bana yarattığı farkındalıkla hayatıma yeniden gerçek ben olarak başlıyorum. Hala da devam ediyorum seanslarımıza ve çok memnunum. Profesyonel desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüğüm arkadaşlarıma şiddetle Sümeyra Hanım'ı tavsiye ederim, herkese tavsiye ederim. Bu kadar kaygı bozukluğu ve panikle ataklarıma rağmen sürecimi çok güzel yönettiği için çok memnunum, Bana kattığı her şey için minnettarım.

Ö
Konum: Uzm. Kl. Psk. Sümeyra Sülü Psikoterapi

Sümeyra hocanın danışma sürecimde çok faydasını gördüm. Çok donanımlı bir psikologtu. Osmaniye'de ki faydasını gördüğüm tek psikolog diyebilirim. Deprem sonrası sürecimi atlatmamda çok yardımı oldu. Allah razı olsun.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Sümeyra Sülü Oyun Terapisi

öncelikle çok sempatik ve güler yüzlü bir psikolog kızımı oyun terapisine götürüyorum ve kendisini çok seviyor bu bile bizim için çok büyük bir adım severek gitmesi

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

sümeyra hanım ile benim için hayatımın zor bir döneminde tanıştım.bana çok destek oldu samimiyetini ve empati yapabilmesi en sevdiğim özelliklerinden.Dinlerken öylesine dinlemiyor içten bir şekilde sizi anladığını hissediyorsunuz.İyi ki tanışmışım kendisi ile çok özel birisi…

Uzm Kl Psk Sümeyra Sülü’ye İnternetten ulaştım. Umutsuzluk ve hissizlik durumlarından başvurdum. Sümeyra Hocamla daha iyiye gidiyor gibiyim Bir sorunum olduğu zaman direkt çözüm bulmaya çalışıyor. Tavsiye ederim.