Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Işık Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Good Enough Zeka Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Işık Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Yas Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
Işık Psikoloji
Birkaç aylık terapi sürecimde var olan duygu durumum ve hayata bakış açım ile ilgili çok olumlu gelişmeler yaşayabildim. Deneyimim ile ilgili şunu söyleyebilirim ki Sümeyye Hanım işinde oldukça başarılı ve süreci yönetme konusunda çokça yetkin. Terapi sürecimden ve bu süreci Sümeyye Hanım'ın desteği ile yürütmekten memnunum.
b ...k
Kaygı ve erteleme şikayetlerim sebebiyle Sümeyye Hanım ile görüşme sağladım. İlk seanstan itibaren bana güven verdi problemi daha iyi anlamama yardımcı oldu ve çözebilmem için destekledi. Yaklaşık 10 seans oldu görüşmeye başlayalı kaygım azaldı erteleme problemim yok denecek seviyeye geriledi. İyi ki destek almaya karar vermişim ve yolum Sümeyye Hanım ile kesişmiş. Süreçten verim aldım, gönül rahatlığıyla öneririm.
n...
Sümeyye Hanım'ı, kardeşim DoktorTakvimi sitesinden bulup benimle paylaştı. Yeme bozukluğu şikayetiyle başvurdum. Sürecimiz güzel ilerliyor, kendisinden memnunum, güler yüzlü, içten biri. Sürecimiz kolaylıkla güzel ilerliyor. Çevreme tavsiye ederim, kesinlikle.
d.....
Yaklaşık 7 aydır sümeyye hanımla terapiye devam ediyoruz. Travma sonrası stres bozukluğu yaşadığım için buna uygun bir terapi sürecinde ilerledik/ilerliyoruz. Hiç geçmeyecek sandığım, kaygılandığım birçok hissiyat ve yaşanmışlıkla sümeyye hanımın da desteğiyle başa çıkabildim. Süreçten çok memnunum. Hayatımda ilk defa terapi sürecine girdim bu sene ve başka deneyimim olmadığı için biraz stresliydim başlarda. Ama sümeyye hanım gerçekten benim için doğru tercih oldu. Her seans sonunda sevinçle ayrılıyorum seans odasından.
z.....
Sümeyye hanıma geçmişte yaşadığım ve kendi başıma başedemediğim travmatik olaylar ve kaygılarımdan dolayı başlayan anksiyete sebebiyle gittim. Kendisi yaklaşımı ile güven veriyor. Tespitleri ve izlediği yol ve yöntemlerinden dolayı ilerlediğimiz süreçten memnunum.
bu...z
kaygılarımla ve olumsuz düşüncelerimle baş edemediğimi anladığımda sümeyye hanımdan randevu aldım. kendisi inanılmaz güven veren birisi. süreçte kaygılarımda oldukça azalma yaşadım. her seansımızdan sonra seans odasından ruh sağlığım açısından çok verimli bir vakit geçirmiş olarak çıkıyorum. terapiye devam edecek gücüm olmadığı zaman da sümeyye hanım çok ilgiliydi. ben çok çok memnunum, gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.
Çok sevecen sıcakkanlı olduğu için memnun kaldım araştırarak ulaşmıştım almış olduğum desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Sümeyye hanıma cinsel terapi için gitmiştim çok memnun kaldım yüz yüze gidemediğim de online olarak da görüşebiliyorum bu bana kolaylık sağlıyor. Bana ödevler veriyor içimin ferahlamasına yardım etti hala da devam ediyorum ve edeceğim de. İlk gördüğüm andan itibaren bana karşı güven sağladı. Ayrıca almış olduğum desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum
öz...m
Son derece profesyonel, sıcakkanlı, kibar biri. Randevular zamanında yapılıyor, randevu saatleri konusunda oldukça esnek, ofisi çok güzel. Yaklaşık 8 aydır görüşüyoruz, bu süreçte kendimle barışmam için inanılmaz çaba gösterdi. İç dünyanızı paylaştığınızda hocamın teknik okumaları, yönlendirmeleri ve ödevleri çok faydalı oluyor. Kendi yolculuğunuzdaki olumlu değişimleri sadece siz değil, çevrenizdeki insanlar da bir süre sonra fark ediyor. Terapiste görüşmenin bir süreç olduğunu unutmayın, Sümeyye Hanım’a güvenin
Travma sonucu stres bozukluğu sebebiyle araştırarak ulaştım Sümeyye Hanım'a. 4 aydır devam ediyorum. Kendi kendimi kabul etmeye başladım.Etrafımdaki insanların davranışlarından daha az etkileniyorum. Sümeyye Hanım çok ilgili ve işini hakkıyla yapan bir uzman. Danışanına yaklaşımı çok güzel. Süreçten çok memnunum.
Sümeyye Akpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyye Akpınar, Psikoloji. Size Sümeyye Akpınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test.
Sümeyye Akpınar adresi nerede?Sümeyye Akpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mah. Şehit Ali Sokak No:41 2. Kat Daire:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyye Akpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sümeyye Akpınar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sümeyye Akpınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sümeyye Akpınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sümeyye Akpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyye Akpınar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sümeyye Akpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 68 hasta / danışan, Sümeyye Akpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sümeyye Akpınar hangi sigortaları kabul ediyor?Sümeyye Akpınar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu