İş Deneyimleri:
1. GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi (2012)
2. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ruh Sağ. Has. ABD (2012)
3. Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh. Sağ. Sin. Has. E.A. Has.(2012)
4. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh. Sağ. Has. ABD (2012)
5. KüçükÇekmece Kaymakamlığı Sos. Yar. Vak. (2013)
6. Şehitler İ.Ö.O Kreş ve Anaokulu (2013)
7. . BUF Creative Agency (2015)
8. Parlak Hayat Psikolojik Danışmanlık Merkezi (2015)
9.Ö.Meltem Hastanesi(20016)
Projeler:
1. Aktif ve Akıllı Yaş Alma Projesi / Maltepe Üniversitesi (2015)
Araştırma Grubu Üyesi
7. MMPI Kişilik Ölçeği Eğitimi
8. Cinsel Terapi Eğitimi
9. WISC-R Zeka Testi Eğitimi
Katılımcı Olarak İzlenen Mesleki Seminerler/Kongreler:
1. XVI. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi EMDR'a giriş 21-24 Temmuz 20112. XVI. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi Katılımı 21-24 Temmuz 20113. İ.Ü. Psikoloji Günleri İkinci Adım Tedavi 3-4 Mayıs 20124. İ.Ü. Psikoloji Günleri ilk hasta ve hastalık 25-26 Mart 20115. İ.Ü. Psikoloji Günleri 3 katılımı 6-7 Mayıs 20136. Psikopatalojiye Güncel Bakış Katılımı 12 Mayıs 20127. Beykent Üni. II. Psikoloji Günleri Katılımı 10-11 Mayıs 20128. Okan Üni. 17. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi Psikolojik Travma ve Travmaya Müdahale Eğitimi Katılımı 11-14 Temmuz 20129. Okan Üni. 17. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi Maskeler Ben ve Biz Katılımı 11-14 Temmuz 201210. Psikotik Bozukluklar Semineri Katılımı 27 Nisan 201211. İzmir Eko. Üni. 18. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi Katılımı 6-9 Temmuz 201312. İst. Tic. Üni. Hayatımızın Yapıtaşları Psikoloji Günleri katılımı 26-27 Nisan 201313. Psikoloji Zirvesi 2 katılımı 12-13 Mayıs 2012
Üye Olduğu Dernekler:
1.Türk Psikologlar Derneği
2. Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği 3. Yeniden Sağlık ve Egitim Derneği 4. Psikolojik Eğitim Terapi Ve Araştırma Derneği
Başakşehir Mahallesi Toros Caddesi Arterium 4. Kısım Kat:2 No:17, Başakşehir, İstanbul
Başakşehir Mahallesi Toros Caddesi Arterium 4. Kısım Kat:2 No:17, İstanbul
Sümeyye Arslan Muayenehanesi
Başakşehir Mahallesi Toros Caddesi Arterium 4. Kısım Kat:2 No:17, İstanbul
Sümeyye Arslan Muayenehanesi
m....a
Ben cok zor bir zamanda sizinle karsilasdim suan tasinma sebebiyle seanslara ara verdik ama sizinle görüşmelerim yol gösterdi ve örnek oldu iyiki cesaretimi toparlayip sizinle görüşmüşüm artik online devam edecegim cokkk teşekkür ederim sevgiler
f.....
İyi günler.Sümeyye Hanımı kişisel sorunlarımdan ötürü Başakşehir'de psikolog arayışındayken keşfettim.Hakkında araştırma yaptım.Özellikle bu sitede yorumları dikkatlice okuduğumda kendisi hakkında olumlu düşünceler edinip gitmeye karar verdim ve kararımın faydalarını hala görüyorum.Çünkü Sümeyye Hanım ile olan tedavi sürecimde, seanslar ilerledikçe olumlu yönde gelişmemin yanı sıra tedavim biteli 2 yıldan fazla bir zaman olduğu halde hala herkesin başına gelebilecek kişisel sıkıntılar baş gösterdiğinde bunlara uygun çözümler buluyorum ve gözlemci bir bakış açısıyla yanlışlarımı kendimle barışık bir şekilde farkedip kendimi geliştiriyorum.Bu ve bunun gibi birçok güzel sebep sebebiyle danışman ihtiyâcı duyanlara Sümeyye Hanımı tavsiye ediyorum.
ry...n
Sümeyye hanımdan eşim destek alıyor ve son derece memnun kendindeki olumlu gelişmelerin ailesi olarak bizde kendiside farkında.Ona başvurduğumuz için eşim kendisini çok şanslı hissediyor.Ailece kendisine minnettarız.Sümeyye hanım mesleğinin gerçekten hakkını veren bir psikolog.Kendisi kişilik olaraktan gayet mütevazi, güleryüzlü, mesleğinde de kendini çok güzel geliştirmiş bir psikolog.Bir psikologta bulunması gereken en önemli şeylerden biri olan güven duygusunu gerçekten insana verebilen biri. Sümeyye hanıma mesleğinde başarılar dilerim.
z.....
Sümeyye hanım mesleğinde uzmanlaşmış ve mesleğinin gerçekten hakkını veren Harika bir psikolog ben kendisine psikolojik olarak çok sıkıntılı bir dönemde başvurdum. Ve hâlâ terapiye devam etmekteyim .Onunla birlikte çoğu sıkıntılarımı aştığıma inanıyorum.
Sümeyye Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyye Arslan, Psikoloji. Size Sümeyye Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Çift Terapisi.
Sümeyye Arslan adresi nerede?Sümeyye Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir Mahallesi Toros Caddesi Arterium 4. Kısım Kat:2 No:17 İstanbul
- Şenlikköy Mahallesi Mektep Sokak Florya İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyye Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sümeyye Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sümeyye Arslan hangi dilleri konuşuyor?Sümeyye Arslan ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Sümeyye Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyye Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sümeyye Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sümeyye Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sümeyye Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu