Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Vestibüler Rehabilitasyon
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnkontinans Tedavisi
z.....
Kendisinin ilgi alakasından çok memnunum.Benim el bileğim çatlamıştı, spor yapmam yasaktı.Sümeyye Hanım'ın önlemleri ve tedavi yöntemiyle şu an hiçbir sıkıntım yok.Normal sporumu da yapıyorum.Çok sakin, anlayışlı ve güleryüzlü bir terapist.
Çok güzel bir süreçti, çok ilgili ve spor salonunda gittiğim süre boyunca ağrılarım geçti.Ben ofiste çalıştığım için sırt ağrılarım vardı. 2 hafta içinde Sümeyye Hanım'la hemen çözüm aldık.Kendisi çok kibar, danışanı dinleyen, çözüm odaklı biri.Sorun odaklı yaklaşıyor, o soruna yönelik kısa sürede gerekli hareket programları söylüyor.Zorlandığınızda o hareketlerden çok daha rahat hareketler yaptırıyor.Destek almaya devam ediyorum.
Çok ilgili biri. 2 aydır gidiyorum Sümeyye Hanım'a. Reformer pilatesine gidiyorum, devam etmeyi düşünüyorum.Ben zaten incelmek için gitmiştim, inceldiğimi gözlemliyorum.Olumlu katkısı oldu. Çok samimi, ilgisi çok güzel.Çok güzel sohbet ediyor.Hiç sıkılmadan seansım 1 saat sürüyor.Seansın nasıl geçtiğini farketmeden bitiyor.
Ben duruş bozukluğu ile alakalı başvurmuştum.Gayet güzel, temiz, disiplinli şekilde çalışan bir fizyoterapist.İşine de gereken özeni gösterdiğini düşünüyorum.Gerekli her türlü yardımcı oluyor.Kas ağrılarımda azalmalar oldu.Vücudumun şekillenmesi değişti, daha güzel oldu.Duruş bozukluğunda azalmalar gerçekleşti.Destek almaya devam ediyorum.Kız kardeşim de 2 yıldır geliyor.Ben de 7-8 aydır gidiyorum.Mümkün olduğunca bırakmayı düşünmüyorum, çok memnunum kendisinden.
Çok memnunum ilgi ve alakasından dolayı.Yaptırdığı hareketlerden sonuç alabiliyorum.Ben duruş bozukluğundan dolayı gitmiştim.Sağ omzumun düşük olduğunu söyledi.Sağ belimde katlanma vardı.12 seans aldım. 1.5 ay gittim, baya bir düzelme vardı.Çok nazik, sevecen, naif, kibar biri.Hiç ters bir tarafını görmedim.
Sümeyye hocama 3 ay boyunca devam ettim.Duruş bozukluğu için gittim.Çok çok memnunum, ilgisi ve tavrı çok güzel.Şu anda daha dik durabiliyorum.Kendisi çok naif, ince, insanı kırmadan bütün hareketleri çok güzel gösteriyor.
Ben boyun fıtığı ile alakalı destek aldım.Eşiminde farklı bir rahatszlığı vardı.İkinci seansımıza başlayacağız.Eskisi kadar ağrılarım yok.Bütün vücudum esnediği için daha rahatım.Kendisi sıcakkanlı, hem spor yapıyoruz hem eğleniyoruz.Çok ilgili bir terapist.
o.....
Klinikte manuel terapi ile kalmayıp bir çok farklı uygulama ile ilk seansımda çok memnun kaldım, tedavinin içeriği dolu doluydu ilk kez bu kadar kapsamlı bir tedavi ile karşılaştım. Ağrısı olanların mutlaka Kütahya’da uğraması gereken bir yer olduğunu düşünüyorum. Sümeyye Hanım ve ekibine başarılar dilerim.
ay...n
Sümeyye hocayla seanslarımızı çok özlüyorum. Her bir seansımızdan maksimum verim aldım, duruş bozukluğum için çok ilerleme kaydettim sayesinde.
İlgisinden, samimiyetinden oldukça memnunum.Sürekli oturarak çalıştığım için sırtımda bir ağrı vardı. Biraz da esneyebilmek açısından gitmiştim. Ağrılarım eskisi gibi değil, oldukça keyif alarak gidiyorum.Çok tatlı, çok samimi biri kendisi.Seans esnasında muhabbet ederek, gülerek, eğlenerek geçiriyoruz.Seanslara insan gittikçe bir kez daha gitmek istiyor.Devam ediyorum ben kendisiyle. Herkese öneriyorum.
Sümeyye Gündüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sümeyye Gündüz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Sümeyye Gündüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Online Danışmanlık, Randevu, Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Kanal Darlığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Kayması Tedavisi.
Sümeyye Gündüz adresi nerede?Sümeyye Gündüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alipaşa mah uygun sok no:1/1 kat:1 d:5 kütahya -merkez Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sümeyye Gündüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sümeyye Gündüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sümeyye Gündüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sümeyye Gündüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sümeyye Gündüz hangi dilleri konuşuyor?Sümeyye Gündüz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sümeyye Gündüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sümeyye Gündüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sümeyye Gündüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sümeyye Gündüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Sümeyye Gündüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sümeyye Gündüz hangi sigortaları kabul ediyor?Sümeyye Gündüz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.